Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

44kg? :Y Darabja, vagy a 9 elemes mátrix? (sejtem a választ)
Viszont ugyan mekkora a képátlója?

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#2) szasza576

szasza576
(újonc)

Azért a 6,5 mm-es káva szélesség ma már nem olyan kicsi.
Az ICT-nél már 2,2 mm-nél tartanak.
A felbontása viszont figyelemre méltó.

(#3) mephi666 válasza macilaci78 (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a képátló engem is érdekelne... lehet, hogy 1:1-es méretarányú rajta a repülő? :B ...ebben az esetben a 44kg nem is lenne olyan sok...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Szép darab... :Y

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#5) Angel1981 válasza macilaci78 (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Jogos a kérdés!
Talán a legfontosabb infó lenne....

(#6) Frenky87

Frenky87
(senior tag)

60"

"Sharp's new LED backlit PN-V601 60-inch LCD monitor hopes to resolve this a bit with a 2.4-mm bezel width on the right-side and bottom and 4.1-mm bezel along the left-side and top."

ingezsit

[ Szerkesztve ]

///

(#7) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Nem semmi. Ez a 9 monitor együtt 4.5m feletti átlóval bir.... A nappalimba max fektetve férne el, de úgy meg minek :D

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#8) elefant válasza Frenky87 (#6) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

helo mindenki. igen hatvanas, bocsi, végül kihúztam azt a mondatod, amiben ez volt, mert tulajdonképpen sehol nem írták, hogy csak 3x3-as mátrixot lehet belőle csinálni, és volt olyan kép is (bár azt nem jelezték, hogy ez a modell lenne-e), amelyik 5x5-nek tűnt. viszont az infót meg elfelejtettem máshova elpöttyinteni.

köszi az észrevételt, bocs a hibáért!

páp

(#9) elefant válasza Cs_Laci (#7) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

na igen, énis ezt hoztam ki, hogy akár egy kb. 460 centis cuccot is össze lehet belőle hozni, de még az se biztos, hogy ez a végső határ. azért az ár kritikus tényező lesz szerintem, sajnálom, hogy nem adtak ki róla hivatalos infót.

(#10) Frenky87 válasza elefant (#8) üzenetére

Frenky87
(senior tag)

itt 5x6 lett, es ugy nez ki mukodik is

klatty

///

(#11) elefant válasza Frenky87 (#10) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

Köszi Frenky87, beágyaztam a hírbe. Nagy király vagy.

(#12) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

a típusszáma V601 -ből arra mernék én naív következtetni hogy 60"-os :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#13) bteebi válasza elefant (#9) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Én ugyan nem értek hozzá, de szerintem az, hogy hány kijelzőt tudnak tömbbe foglalni, "csak" vezérlés kérdése. Persze már 9 kijelzőt se egyszerű összehangolni, arról nem is beszélve, hogy ekkora képátmérővel igazából értelme se nagyon van többet összekötni. Ha annyira fontos a nagy méret, akkor vetítővászon vagy fehér fal, és projektor kombó kell, már ha megoldható a dolog.

Élőben megnéznék azért egy ilyet. Az a 6,5 mm-es káva pedig nem semmi :Y. Az lenne poén, ha majd a jövőben káva nélküli OLED kijelzőkből kb. tetszőleges méretű "vásznat" raknának össze, pl. moziba ;].

#10: Az a jutyúbos video nagyon durva! :Y :Y

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#14) DraXoN válasza bteebi (#13) üzenetére

DraXoN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

És az OLED kijelzőt meg otthon nyomtatod ki a nyomtatóddal, így csak "elektronikát" kell majd kötni még mellé :DDD

Egyébként érdekes látvány lehet élőben egy ilyen.

The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/

(#15) elefant válasza bteebi (#13) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

egy pár éve beszélgettem erről a Samsung emberével, és ő mondta, hogy korlátozottak a lehetőségek, mert az elektronika nem tud megbírkózni egy bizonyos szám felett a képernyőkkel.

jó persze a projektor meg a vászon, de az egy reptéren vagy bárhol kültéren annyira nem működik. Még mondjuk egy szórakozóhelyen is egyszerűbb egy ilyen cucc, mint egy proji.

tényleg fasza a video

(#16) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na végre, valahogy így lesz értelme az Eyefinity-nek.

Aurea mediocritas

(#17) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Uhh, ez így nagyon vagány.
Mondjuk azon a videón/bemutatón jobb lett volna egy sima matt fekete padló a TV-k elé.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) Quan-Chi válasza AXisBOLD (#16) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

eyefinity ide vagy oda, nagyon drága lenne kiépíteni :O

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#19) lenox válasza elefant (#15) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Marmint milyen elektronika? Mert pl. ha minden monitort kulon szamitogep hajt meg, akkor 'csupan' szinkronizalni kell oket, amihez egy sync generator kell, meg pl. quadro g-sync kartya. Ebben csak a sync generator 'birkozik' tobb dologgal, de gondolnam, hogy azt eleg sok helyre ra lehet kotni, meg nem is tud rola, hogy hanyan hasznaljak a jelet.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.