Pofás de félek nem lesz olcsó .
Az élet kegyetlen .
Pofás de félek nem lesz olcsó .
Az élet kegyetlen .

Pofás, de félek nem lesz olcsó, és semmi HD-képesség??

szép,nagy kapacitás...de tudás lehetne jobb is sőt....FLAC formátumot hiányolom, igenis 
EVO & STi power

Te már vettél? Vagy honnan hiányolod?

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

"zenék közül pedig az MP3, WAV, WMA és az AAC-vel birkózik meg." a Toshiba médiatár innen hiányolom (ne csak nézz,lássis)
....tudod rengeteg lossless zeném van és tudnám is min hallgatni...ezért lesem a jobbnál jobb médialejátszókat.
EVO & STi power

Még így se sok.
CSS (Hun)Bloodkiller

Meg se merem kérdezni az árát. Bizony azért jó lenne egy ilyen kis szerkezet. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Most lehet, én vagyok a hülye, de hogy rakom rá a cuccokat, mert hogy ethernet csatit nem látok rajta..
Van rajta vmi USB féle, akkor most mindig kell gép, hogy rá tudjak tölteni?
[ Szerkesztve ]
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Odaviszed a PC-dhez, USB-n ratoltod a filmet, aztan viszed a TV-dhez
.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Egy eredeti másolásvédett DVD filmet hogy lehet erre átrakni?

Vagy csak nagyon kell akarni?

Press any key to continue ...

utóbbi 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

kíváncsi vagyok, hogy a "jogvédő" maffia mikor kezdi el a nyálát verni az ilyen médiatárak ellen...
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Szép - és pont úgy eszi a port mint a vastag PS3
-de legalább elegáns, és jól néz ki - ez a lényeg 
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

Jól néz ki,sokat is tud,a név garantálja,hogy a minöség is rendben lesz.Most már csak az ára kérdéses,itt fog eldölni érdemes e foglalkozni vele

Szép! A lejátszható formátumokat meg később remélhetőleg bővítik.
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

Pont nekem is ez volt a gondolatom, hogy a 770 órányi film, és a 2000 GB hely az kb 4GB / film, kb 500 film. Ha tömörítve van, akkor meg még több ...
Mennyire lehet legális, ha mellette a DVD filmek nincsenek meg lemezen is?
Ha meg megvannak, akkor nincs is szükség mediatárra?
Vagy nem?
de
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Persze egy DVD lemez könnyen sérül, karcolódik ...
... a biztonsági másolatokat szépen fel lehet rakni a kis médiacenterünkre, de ha sikerül, onnan már másolható, sokszorosítható, stb.
A jogvédők pedig előbb-utóbb belekötnek, és egy kis jogvédelmi díjjal egészülhet ki a kis szerkezet ára, mint ahogy az írható CD és DVD lemezeknél is ...
ne felejtsd ki a felsorolásból a pendrive-okat! 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Hát ha már médialejátszó, akkor inkább ez a WD.
Gyakorlatilag minden formátummal képes megbirkózni.
Azért legjobban azt csipáznám, ha a médialejátszó képességeken kívül mondjuk hálózati adattárként is lehetne használni, mindenféle letöltőkliensel (leginkább a torrent-re gondoltam). Jaigen: és ne keüljön 20eFt-nál többe 
[ Szerkesztve ]
Loading... [████████░░]77%

Nem kicsi, és gyönyörű szép!!!
Majd az ára... 
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Mo-n tökmindegy, hogy megvan-e eredetiben. amíg nem publikálod (anon ftp, p2p), vagy nem szerzel belőle pénzt, a kutya nem szólhat hozzád, nemhogy a "jogvédők".

Ha 32 gigára 2,4k az artisjus lehúzás, akkor erre mennyi lenne? 153k? 

símán 
A HD mkv-kat vajon lejátssza?
Feliratokat kezel-e?
Pleased to meet you - Hope you guess my name