Ismét egy nagyszerű cikk!
Köszi! 
Mentalita'
Ismét egy nagyszerű cikk!
Köszi! 
Mentalita'
Nincs mit! 

Hogy tud, egy egyébként nem sérült hajó felborulni?
Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny
Valószínűnek tartom, hogy mikor a tüzet oltották rajta, annyi víz került bele, hogy emiatt borult meg. Már ha a Normadie-ra gondolsz.
[ Szerkesztve ]
Nagyon jó kis cikk azaz összeállítás , kedvet kaptam elolvasni az előző írásokat is.Csak gratulálni tudok hozzá , várom a folytatást.
WOT Nick .: wlele Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...
Köszönöm! 
A videón is látszik, hogy csak úgy dől ki mindenhonnan a víz amit gondolom az oltáshoz használtak....
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

Jó lett ismételten. 
Az SS Imperatornál az első út részben két helyen elírtad a dátumot 1923 ra

Köszönöm. Ezek még nekem is újak!
Közeleg a Tél...
Köszi, javítom. 
3.Aragorn: Nincs mit. 
[ Szerkesztve ]

Csakúgy, mint én! 
Ismét jó kis olvasni való volt. 
A "Francia" szavakat viszont javítsd ha nem tulajdonnévként kívánod használni. 
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
Köszi! 
A nemzetközi vizeken elsüllyedt hajóroncsok kinek a tulajdonában állnak?
És hogyan emelték ki azokat az óriásokat, amiket kiemeltek?
És utána hogyan mozgatták őket?
A cikk érdekes. Kedvet kaptam hajókázni.
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/
A nemzetközi vizeken elsüllyedt roncs senkié, amíg máshogy nem határoznak.
Kiemelés valószínűleg hidrogénnel felfújt ballonokkal csinálják. Mozgatás pedig gondolom vontatóhajókkal történik.
[ Szerkesztve ]

Ez a cikk is nagyon érdekes, épp mint az előzőek!
Nem értem a csalókat ! Tényleg csak pár ezer forintot ér a bőrük ??? Pirospontot adni nem szégyen,és viszonozni sem az !

Emberi ostobaság eredményeképp dőlt fel, meg lehetett volna előzni.
Isteni cikk, élmény volt olvasni. Mindig odavagyok a monumentalitásért, ez az SS Normandia az óceánjárók királya. Hál' Istennek számok youtube-os videó őrzi emlékét. 160e dollárért elvesztegetni és hagyni szétdarabolni nem volt méltó.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
Köszönöm, egyetértek. 

Gratulálok az alapos cikkedhez! Tesztettek a képek és a videók is! Nagyon jó, hogy nem hosszú, száraz leírás lett belőle, hanem képekkel, videókkal tagoltad... 
Ismét remek összefoglaló lett remélem jön még újabb rész. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Köszönöm, persze, épp most döntöttem el miről fog szólni. 
Apika: 
[ Szerkesztve ]
Még múlt századi vagy már a legújabb modern hajókról? 
Illetve csak utasszállítókról fogsz írni vagy a jövőben várható egyéb is? Egy Jahre Viking, Emma Maersk, stb hajókról szólónak is sokan örülnének szerintem. 
[ Szerkesztve ]
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Nagyon jó cikk. 
Erről a Wilhelm Gustloff tragédiáról eddig nem is hallottam. Érdekes, hogy alig szólnak olyan tettekről a filmesek, írók, amiket a későbbi győztesek követtek el. 
PH semleges
A következő rész már modernebb hajókról fog szólni. Lesz szó más hajókról is, de elég nagy a téma. 
Köszönöm. 
Nem is nagyon híresztelték, mert elég sok hallottja volt, a ma ismert legtöbb a hajózás történetében.
[ Szerkesztve ]
Sokszorosa mint a legnagyobb légikatasztrófának: KLM & PanAM Tenerife

Nagyon jó cikk. Én hasonló munkakörben dolgozom. Pl voltam ezen is. Csak azért raktam be ide mert sajna a magyar hajózásról nem sok szó esik mostanában ill ez a hajó is megérdemli ,hogy legyen róla pár szó. 
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
Köszönöm! 
Jo kis cikk lett ismet! 
Neztetek az a luxushajot hogy fingatta ki egy zatony?
Ha ez kint van a tengeren ugy sullyed, hogy csak durranik, ennyit a hajok biztonsagarol.
Nyílt vízen homokzátony? Durranik? 
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
Epp ez a nagy baj, hogy egy suma homokzatony szetcincalta a hajo aljat, nezd meg. Mi lett volna, ha elkap egy sziklat, vagy jeghegyet, mint a titanic anno? 1 oran belul a hajo elsullyed es tobb ezer halott.
De azóta mar van megfelelő mennyiségű mentőcsónak, ami érdekes, hogy az 1800-as évek közepén egy hajó túlélt mar egy ilyen katasztrófát mint a titanic, a siker kulcsa a dupla fal volt.
[ Szerkesztve ]

Grat a iráshoz!
Nem is gondoltam, hogy ilyen témában is otthon vagy 
Engem főleg a MV Wilhelm Gustloff-ról írtak fogtak meg, mivel érdekel a II.VH.
+1*grat. a cikkhez! 
Nem postázok,nem utalok előre!

Annyira azért nem tudok egy két dolgot, de semmi extra. 
Amiket pl most sem tudtak egy csomot leengedni? 
De elférnek a maradékban. 
A tobbi meg majd uszik mi? 
Jobban nem tudnak.
Vagy csinálnak álló helyet a mentőcsónakban, mint a buszon.
[ Szerkesztve ]

Kiváló cikk!
A Normandie gyönyörű hajó volt, szívesen megnéztem volna élőben. Nagy kár, hogy mindegyik nagy hajó sorsa egy katasztrófával zárul...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Ez a most zátonyra futott olasz hajó sem volt kicsi, legalábbis a Titanic-nál nagyobb.
Nem szívesen lennék a kapitány bőrében 
Nem értem a csalókat ! Tényleg csak pár ezer forintot ér a bőrük ??? Pirospontot adni nem szégyen,és viszonozni sem az !
Ja 20 méterrel hosszabb volt, és nem kicsit nehezebb, én sem lennék a helyében, de még mindig jobb, mintha elsüllyedt volna.
simonzé: Még a mai óriások tartják magukat. 
[ Szerkesztve ]

nagyon jó... újra
csak így tovább 
(amúgy az előző rész is jó volt, csak oda elfelejtettem írni
)
Zeze