Grat a teszthez!
Ha hazaérek végig is olvasom. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Grat a teszthez!
Ha hazaérek végig is olvasom. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

A teszt rendben van egyébként semmi extra. A DDR2 már nem fog nekünk ujat mutatni...
jó kis teszt! 
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
Főleg ennyiért nem

New world...old thinking...IBM T60;)

nem arról volt szó anno, hogy hosszútávon 2,4 v ill felette megöli a ddr2 őt? a jó hűtés ellenére....
-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

de, ugyanis hiába a hűtés, a magas fesz kinyirja, idővel...
inkább olcsó ddr3 lenne, álljunk át, mert kell az. ![;]](/dl/s/v1.gif)

2év alatt kinyírod, kapsz gariban másikat, majd azt is kinyírod s akkor már nem gyártják, így kompanzáció képpen kapsz majd ddr3at helyette.
Nekem 2*1GB Geil Black Dragon 1066 -om van. Gyárilag hűtő nélküliek, de én pakoltam rá 2 Thermaltake Spirit RS-t. Az 1066MHz-et gyári ajánlás szerint 2.4V-on viszik el, még a ramok cimkéjén is szerepel a 2.4V-ot. Most 2.3-on mennek 9xx MHz-en. Akkor most izguljak mikor fekszik ki a ramom? 
8800GT-m nem jöhetett volna létre ha nincs: Antos :-)))

kb.
''Számítógéppel sokkal gyorsabban megoldjuk azokat a problémákat, amik a számítógép nélkül nem is léteznének.''

Van itt egy írás erre vonatkozólag: [link]
Uff Gitros voltam...
''Számítógéppel sokkal gyorsabban megoldjuk azokat a problémákat, amik a számítógép nélkül nem is léteznének.''

aranyos, de reszemrol maradok a CL4-es DDR2-800 Corsair-emnel
az megfizetheto 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Nekem is megfelel a CL4-es Geil (6400) kitem... bár jobb lenne 2x2-ben, mint 2x1-ben.
///
én is teszteltem ezeket a modulokat.
2.4V meleltt 1166Mhz-ig bírta CL4-ben, és 1333Mhz-ig CL5-ben.
Cpu-z valid 1435Mhz: [link]
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

Szokott lenni nálunk is, nekem 1290 volt a rekordom P35 DS3L-ben.

Én csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy egy mezei Kingmax 1066-on (4*1Gb) miért gyorsabb mint egy ilyen dög 1200Mhz-en. 
Mert miközben olvastam a tesztet fogtam magam én is végigcsináltam az everestes teszteket és olvasásra 9038-at, írásra 7728-at, másolásra 8053-at és a késleltetés 56,8 lett.
Igaz nem 405-ön van az fsb hanem 425-ön de a proci az ugyan az. Ezek szerint az a plusz 20Mhz fsb többet számít mint a 140Mhz ramfreki?

Héj, kiváncsiságból megkérdezném 1066on milyen késleltetéssel müxik a kingmaxod és milyen feszültség mellett, meg ha nem vagyok túl indiszkrét mennyi volt 1G ilyen ram, én is szeretnék majd venni 2x1G nekem elég lenne, de lapom csak max 1.95Vot tud adni nemtom ez mire elég. 
Van egyáltalán 1066os ram ami hajlandó 4-4-4-x es késleltetésekkel 1.95V on futni? 
No Comment

A ramokat 1,8V-on hajtom és időzítésekben hagytam autót, ami most asszem 5-7-7-24.
Kb bruttó 16K volt 2*1Gb, szal nagyon megéri az árát. 
Nekem 1300-on nem volt stabil, tovább nem próbálgattam.
Kérdeztem a forgalmazót, hogy mi a helyzet a garival. Ezt a doksit kaptam, mely szerintm a tuningos beállításra is érvényes a gari, szóval ha behal, akkor cserélik.
Az adatlapon 20 éves gari szerepel Németországra, ami nálunk törvényileg 5 év. Azért egy DDR2 modulnál szerintem az 5 év is elegendő.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

nekem 1290-ig volt stabil, úgy végig ment vele pár 3dmark, everest benchek, fölötte már nagyon be se akart röffenni.Ott már a CPU fogyott el, és az osztásokkal se tudtam már nagyon variálni.Elég vicces beállításai vannak a lapomnak...
nekem is csak 1280-ig volt stabil giga p35-ds4 lapban, 1300fölött már nem is bootolt. Asus p5k delux sokkal jobban bírja, ott 1333-ig stabil.
most egy dfi lp p35ös lapom van, majd egyszer megnézem abban mit megy. Csak itt annyi memória beállítás van, hogy arról egy regényt lehetne írni...
[ Szerkesztve ]
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

Az nem is olyan rossz, lehet hogy tud akkor jobb időzitést is, 1.9-en?
No Comment

Nos ezt nem tudom, mert sose próbáltam.
Inkább legyen stabil mint 50Mb-al többet írjon és olvasson. 
Huhhh...kellemes kis iromány. Félek.
Akkor maradok a kb 2.3 V-nál esetleg megnézem mi az alsó határ ahol még elfutkos 1066 körül. Semmi kedvem garoztatni a ramokat. Azért vagy 3 évet kibírhatnának. Még kapnak egy ventit is, nehogy melegük legyen. 
8800GT-m nem jöhetett volna létre ha nincs: Antos :-)))
korábban fel sem tűnt: ugyanannyit tud a cl4 @ 900 mint a cl5 @1200
True Success is Blonde
Te tutira nem azt az Everest változatot használtad mint a cikkírók...![;]](/dl/s/v1.gif)
A cikkhez:
Mindig a legjobb minőségű és garantáltan kompatibilis memóriachipekkel dolgozik, melyekre élettartam-garanciát vállal.
Mivel kompatibilis chipek azok/ezek 
Everestes memóriaírásban magas órajelének köszönhetően diadalmaskodott a DDR3-as RAM, de a második helyre befutott a Diablo, egy hajszálnyival megelőzte a picivel alacsonyabb órajelű Corsairt.
Vagyis Everestes memóriaolvasásban.
[ Szerkesztve ]
primus inter pares

Azért az várható volt mivel a 800 cl4 = 1000 cl5 és az 1066 cl5 csak kicsivel tud többet.
De ez párszor a ramos totyikba irva lett már. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Hát nemtudom, én is a 4-es everestet használom és ugyan úgy ultimate verziót. Szal számomra még mindig nem világos, hogy akkor ki mért kvázi rosszul. Esetleg az alaplap lehet még az okozója mert nem gigabyte-om van hanem egy asus P5K-E wifim.
És mit fentebb írtam az eredményeimet láthatod, hogy jobbak vagy ugyan annyi.

Alien-ben láttam egy ilyen CSX-es "kis" transzparens-t, hogy Diablo 1200mhz, "a világ leggyorsabb ddr2 ramja" hát majdnem elröhögtem magam
szép meg jó, de nem tudjuk milyen garis gondok lesznek vele (értem én, hogy minden kit fogja-e vinni az alapot nem csak a sajtó példányok kaptak e micron chipet), a kisebb modulokat milyen ic-vel szerelik, továbbá semmivel sem olcsóbb mint egy crucial, ocz, vagy más cég hasonló kategoriáju ramja...
a teszthez csak annyit füznék hozzá, hogy én elhiszem hogy az 1333-as ddr3 az olcsó meg minden, de ehhez hasonlitani kb annyi értelme van mint kutyának párolt zöldséget adni 
[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

primus inter pares

bocs az értetlenkedésért, de foggalmam sincs, hogy most mit is akarsz/akartál akkor írni?

A mester arra célzott, hogy itt nem csak 3-4-5 verzió van. Hanem pl. 4.xx. Tehát a 4-en belül melyik?
[ Szerkesztve ]

Áhh már értem! Az én verzióm: 4.20.1170 és akkor így nem ugyan az a verzió tényleg.
Ha ilyen különbségek vannak verzión belül, akkor őszíntén szólva nem túl sokat ér ennek a része a tesztnek..
Ha ilyen különbségek vannak verzión belül, akkor őszíntén szólva nem túl sokat ér ennek a része a tesztnek..
Isten hozott a megvilágosodottak klubjában...
primus inter pares

a másik meg, hogy az a "ramteszt" erösen cpu és fsb függö 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Hogy tovább szőjjem a gondolat menetet. Nos ezért szokták alkalmazásokon és nem szintetikus teszten mérni a komponensek teljesitményét mert azok inkább irány mutatók.
most akkor ez hogy van? HA megfő akkor a garival a németeknél 20 évig van garid, vagy ha magyarországon veszem akkor bukom a német 20 at akkor is ha esetleg kint élnék a garival?
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Köszönöm!

Nos ezért kérdeztem, hogy akkor ezek szerint az a +10Mhz-es fsb meg a plusz cirka 200Mhz proci különbség okozhat ilyeneket.

Nade ha iránymutató, akkor (legalább is nekem) azt jelenti, hogy a többi esetben is gyorsabb a kingmax mint ez a ram. Persze attól függően mennyire helyesen mutatja az irányt. 

Azért illik a legujjabbal tesztelni mind kettőt mert szerintem a régi szoftver nem ismeri az uj ramot. Arrol nem is beszélve hogy a te kingmaxoddal és a két verzióval sem kapnál egyforma eredményt szvsz.

Elképzelhető, nem is azt akarom bizonygatni, hogy márpedig mennyivel jobb egy kingmax mint ez a ram, csak meglepődtem amikor olvastam a cikket, hogy miért van az hogy egy sokkal olcsóbb és lassabb ram miért tud többet kipréselni
Jó hír. Már nálunk is 10 év garancia vonatkozik a Diablora. Szerintem ez már bőven elég 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Áhh szép kis ramok
Jól jönne 1ilyen ( vagy 2
) Thx a tesztért
b e s Z O o T á Á á ??