Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) levy1983

levy1983
(fanatikus tag)

Hát érdekes színkavalkád. Ez az oliva zöld nekem nagyon nem jön be. A K10D Limited Edition barnás kinézete annak idején nagyon tetszett és szerettem is volna venni egy olyant, de akkor nekem túl drága volt. Ez a szürke K20D meg hát izé...Én nem értem a Pentax üzletpolikáját, ötleteit.

Mert a jó időhöz munka kell!

(#2) madgie válasza levy1983 (#1) üzenetére

madgie
(VIP)

Ne feledjük, hogy elvileg csak Japánban forgalmazzák, ott meg vevők az ilyesmire a népek. Amúgy az olíva-szerűség amilyen jól áll a Leica M8.2 Safari Edition-nek, annyira randa a K-m-nél. Az ezüst (titán) K20D viszont szerintem szép és ízléses, ámbár egy K30D jobb lett volna, akár ilyen színben, akár feketében :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#3) levy1983 válasza madgie (#2) üzenetére

levy1983
(fanatikus tag)

Na, ja. Egy K30D-nek biztos többen örültek volna, meg színezés helyett Full Frame-es hírmorzsáknak... Bár tény, hogy a K-m fehér kivitele pofás lett és külföldi újságban láttam már K200D-t is szürke kivitelben.

(#4) Zoli bácsi

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Pentax K-m, katonai kiadás... :D Bár oda inkább a K10/K200 váza illene. Azt várom, mikor lesz rózsaszín DSLR, a kompaktról váltó hölgyek kedvéért.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#5) ROBOTER

ROBOTER
(őstag)

Ez most ilyen divat lett:

http://www.olympus.co.jp/en/gww/Siretoko/movie.html

Az episode 7-et nézzétek... nagyon jó beleolvad a természetbe a fickó a dzsekijével, érdemes álcázni a gépet.

(#6) levy1983 válasza ROBOTER (#5) üzenetére

levy1983
(fanatikus tag)

Hát nagyon vicces. :D Gondolom, ha belenéz a gép keresőjébe, akkor láthatatlanná válik, beleolvad a környezetbe. Egyébként meg azért van rajta világító sárga dzseki, hogy ha eltéved a nagy természetben, akkor az űrből is meg tudják találni.

(#7) adik

adik
(őstag)

IMHO
A k20d titán-fekete az egyenesen gyönönyörű! Nekem nagyon begyere, kár, hogy nincs rá pénzem...
(Az olvia-narancs az szerintem förtelmes, a fehér még szép volt. Még egy érdekesség: sokkal jobb anyagból volt a fehér, mint a fekete...)

Ketto, csipkebokor vesszo!

(#8) madgie válasza adik (#7) üzenetére

madgie
(VIP)

Bezony gyönyörű :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.