Az kemény...(that's what she said) 
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...
(#1) Petike1007

Az kemény...(that's what she said) 
Ilyesmik lehetnek a notebook-mennyországban . . . 
Egy szóban kifejezve: aztak*rvaf*szomb*azmeg
Sokáig voltam úgy, hogy ha baromi sok pénzem lenne, akkor sem tudnám melyik gép a tökéletes.
Most már tudom.
Már csak lé kéne. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Egen, ez már nem semmi...
Elfogadnám, a mostani Vaiom is bírom, de... talán kéne mellé valami "dobálós" noti is (amit nem sajnálok motoron hátizsákomban is vinni), ezt már félteném...

vajon milyen panel van benne?
ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

Én először úgy néztem, hogy 400 fontba kerül. Há mondom, ez nagyon jó ár ezé...
Aztán elolvastam a hozzászólásokat, mégegyszer lecsekkoltam a cikket, és most már nem olyan olcsó 
..::Diego::..
Szép Sony, szép ára is lesz.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Nekem a mostani Z szeria van es elotte is az volt, de ilyet nem veszek. Szerintem ez a kulso vidi kari teljesen elveszi Z szeria all-in-one karakteret. Pont az volt eddig benne a plane, hogy kis meretben nagyjabol minden benne van, kisebb kompromisszumokkal. A lakason belul mar a desktopon is jatszhatok, es az meg leveri ezt a konfigot.
Ennek max akkor lenne ertelme sztem (es akkor sem tetszene), ha uberbrutal vidi kari lenne a mediadokkoloban nem egy ati 6650m. Szerintem ez uszkve 600.000 forintert nem poen.

Egy ilyen teljesítményű asztali gépnek is örülnék,ha 400 font lenne 

Nagyon korrekt készülék! 
Alléz Olympique de Marseille!

UP.egyszerűen tökéletes
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

100%-ig igazad van.
Nekem is VaioZ-m van most (VPCZ12X9E/X), ez a teteje.
Soha többet nem lesz ezek szerint világító billentyűzetű laptop belső 1 gigás kártyával 1.5 kiló alatt.
Ezek után megfontolom, hogy ne adjam el az enyémet.
Ez volt az egyetlen gyártó, aki direktben az Apple ellen ment a termékekkel, az én legnagyobb megelégedettségemre.
Amikor ma felmentem a Sony oldalára, és láttam, hogy bejelentették az új Z szériát, majdnem kiugrottam a bőrömből, erre szembesülök ezzel a Powerdock borzalommal.
Sajnálom, Sony. RIP "igazi" Z széria.
RIP, igazi Z szériás Sony Vaio. -nyugodj békében- :( Thunderbolt suxx.