Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én azt nem értem, hogy mi ebbe a nagy szám?Eddig is voltak külső dvd olvasó/írók azokat nem lehetett akármelyik netbookra csatlakoztatni?

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#2) Prof01 válasza Jégkokó (#1) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

De. :D

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#3) BioNiCMaN

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van egy ilyen slot-in-es íróm, lehet ehhez valahol házikót venni? :B

[ Módosította: BioNiCMaN ]

(#4) prometheus21

prometheus21
(újonc)

Rudi, én megtaláltam az MSI íróját valamivel 11k felett. Ha beírod valamelyik árösszehasonlító keresőbe, akkor te is könnyen ráakadhatsz. Így is csak a második helyre taksáljátok ezt a ketyerét? Mert szerintem ennyit simán megér. Mi a véleményed?

(#5) wipes válasza BioNiCMaN (#3) üzenetére

wipes
(senior tag)

[link]

egyébként ezek szerintem feleslegesek és drágák netbook melé :F inkább egy olcsóbb, "asztali" írós változat, az írót úgysem hurcolássza magával az ember

[ Szerkesztve ]

(#6) slayer006

slayer006
(PH! addikt)

itt valami huba van :)

" ...ami a DVD-R lemezeknél kétszeres tempóról gyorsult nyolcszorosra és durván 13 percig tartott, a DVD-R lemezeknél viszont... "

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#7) Cyberb0b

Cyberb0b
(kvázi-tag)

Használtam már asust hiba nincs igaz tényleg csak egy szaros külső dvd :DD

♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠

(#8) Satcom

Satcom
(kvázi-tag)

Egy Plextornak örültem volna de a teszt magyon tetszett :R !
Csinálhatnátok egy Laptopokba való DVD író tesztet is.

(#9) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

drágák

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#10) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Aki ciheli ide oda annak jo választás lehet,de szerintem nem ér egy sima irohoz képest háromszoros árat.Bár pont ez van leirva...

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#11) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy kis időráfordítással egy pendrive-ot meglehet csinálni win telepítőnek. (a telepítés is sokkal gyorsabb) És ha ezek árát nézzük, akkor még olcsóbb is.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#12) rudi válasza prometheus21 (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

11k körül már az MSI is nagyon jó vétel.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#13) Fecogame

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

De mi van, ha a BIOS nem támogatja az USB-ről való bootolást? Vagy manapság már nincs ilyen? :F

Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

(#14) viszta99 válasza rudi (#12) üzenetére

viszta99
(fanatikus tag)

Ezzel nagyon is egyetértek !!! :R

Telefon : 70-403-8474

(#15) Spor

Spor
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

szvsz ez az oldal erősen asus párti...azokban a tesztekben ahol asus termék is szerepel, az esetek többségében győz is... nem az asus-al van a bajom (sőt a kedvenc márkám, és sok alkatrészem van tőlük mert tényleg jó cuccokat csinálnak), de pl ebben a tesztben is az msi sokkal jobb vétel a 11ezres árával... ettől függetlenül minden tiszteletem a szerkesztőké, mert jó az oldal!!!! :R

www.pc-style.hu

(#16) kelzsoca válasza Fecogame (#13) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagyon egyszerű, nem fog menni!

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#17) vtechun válasza Fecogame (#13) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor ezekkel a meghajtókkal sem fog butolni szvsz.

(#18) twollah válasza prometheus21 (#4) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Azert lett a masodik, mert nem ASUS.

A tobbit majd privatban ha kivancsi vagy a miertekre.

(#19) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Valaki megtudja mondani, hogy hany gyarto gyart notebook DVD irot?

(#20) rudi válasza twollah (#19) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Samsung-Toshiba, LG-Hitachi, Matshita és Optiarc (Sony-NEC) a legtöbb, ami hazai piacon megvehető vagy notebookokba kerül, de gyárt még ilyet a Panasonic, a LiteON és talán a Pioneer is. Meg tuti kihagytam még párat.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#21) mgzsolt válasza Fecogame (#13) üzenetére

mgzsolt
(fanatikus tag)

bár bevallom sose láttam semmilyen netbook bios-t, de úgy tűnik logikusnak, hogyha nincs optikai meghajtó a netbookba, akkor azért a BIOS igenis támogatnia kéne az USB-s optikai meghajtót, épp az operációs rendszer újraépítése céljából. Persze lehet hogy a gyakorlat megcáfol engem.

working as designed

(#22) Fecogame válasza mgzsolt (#21) üzenetére

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

És akkor hogyan kerül a gépre OP rendszer? Pendrive? :F

Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

(#23) mgzsolt válasza Fecogame (#22) üzenetére

mgzsolt
(fanatikus tag)

gyárilag (meg céges környezetben) gyorsabb az image felrakása (merevelemezkép) amin egy "szűz" feltelepített oprendszer van

szerk.: izé .... otthoni környezetben is gyorsabb így rendszert telepíteni :-) csak nem biztos hogy megvannak hozzá a feltételek ....

[ Szerkesztve ]

working as designed

(#24) Balage76

Balage76
(fanatikus tag)

Néhány apróság a cikkhez:
- A tesztben szereplő Samsung helyes tipusszáma SE-S084B.
- A hagyományos fekete szín mellett fehér, sötétkék, vörös (ez volt a tesztben), ezüst és pink színekben létezik és elérhető.
- Hamarosan változik a termék, a jelenlegi matt felületű változatok ugyanilyen színekben, de metálfényes kivitelben jelennek meg SE-S084C termékkóddal.
- Érdemes megjegyezni, hogy a Samsungok bevizsgáltan MAC kompatibilisek!

www.xbox360szerviz.hu

(#25) marsu válasza Depression (#11) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Annak idején azért volt egyszerű telepíteni a Win98-at, mert simán HDD-ről is elindult a telepítés ...

Az XP telepítéshez meg CD kell, ahoz meg CD olvasó, ha más nem egy külső. Nekem egy külső HDD van ilyen célból itthon, amire IDE és SATA csatis eszközöket is rá lehet dugni. Egy sima asztali CD olvasóval tudok OP rendszert telepíteni. Eddig még minden készülék támogatta a bootolást, ami nálam járt.

De azért egy ilyen pendrájvos, bootolós, telepítős kütyü nekem is nagy segítség lenne ...

Press any key to continue ...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.