- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
Nálam a tvgo sem megy, nem támogatott az eszköz-t ír.....
-
diablo1984
veterán
kikoptam a tárhelyből, mert a real racing 3 mindig töltöget le cuccokat és megtelt a háttértár......
-
diablo1984
veterán
áááá, kezd idegesíteni a tárhely mizériája, a Real Racing 3-al nem tudok haladni, mert nincs hely letölteni a cuccokat hozzá! de jó volna már az is, ha a belső tárhely 2 gigája is szabadon használható lenne, meg az, hogy a letörölhetetlen gyári alkalmazások legalább azt a partíciót hesználhatnák, mert állandóan frissíteni akarják magukat és veszik el a helyet.....
valakinek működik már valahogyan az sd-re telepítés? mert ahogy követem a topicot sokan megcsinálták a leírások alapján, de nem sok sikerrel.....
-
diablo1984
veterán
már ez megvolt, de így is kevés a hely.....
szalaiz: követem a topicot, de megnyugtatóan sehol sem olvastam, hogy megoldódott a dolog, csak amolyan be van állítva, mégis a belsőre pakolja a dolgokat effekt jött le! azért kérdezem, hogy akinek működik, az működik-e normálisan?
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz tihibaby #3256 üzenetére
nem egyszerű feladat!
RVR400: kerek az, csak a játék telepítője maga 1 giga, de a menüjéből még 800mb-ot fel lehet egyben telepíteni, vagy ahogy haladsz a játékban előre új pályákat és autókat tölt majd le, így is le fogja a 800mb-ot még húzni, ami már nem fér rá a gépre!
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz RoundRobin #4317 üzenetére
és egy 16gb-os memókarit hogy partícionáljak a link2sd-nek? mert csináltam egy 12gb-os fat 32-es primary-active partíciót és egy 3gb-os ext2 primary partíciót! és ezt nem fogadja el a link2sd!
-
diablo1984
veterán
aki sd kártyára akar adatokat telepíteni, így kell megcsinálni! semmi ördöngősség és woodoo nincs benne, minden működik, minden az sd kártyára települ, nem kell állítgatni semmit sem! akinek ez túl egyszerű, az a link2sd-vel és partícionálással görcsölhet, de nálam az elbukott, ez a linkelt módszer meg működik!
-
diablo1984
veterán
válasz edeleny #4457 üzenetére
én felraktam és teljesen jó! ugyanúgy kell mint rootolni, bejön a kis menü ott recovery from sd card, de minden egyértelmű telepítéskor! a linkről töltsd le a zip-et, azt kicsomagolod majd és a kártyára felrakod és azt tallózod majd be!
én is féltem tőle, hogy kinyírom, de nem, elindul és jobb, főleg, hogy az sd-re menti a nagyját!(játékok nagy fájlait, pl az asphalt 8-ból, RR3-ból 60-60mb megy a belső memóriára, 1,5-2 giga a memókarira és nem kell semmit állítani, a rom már úgy van belőve, hogy ez már beállított)
-
diablo1984
veterán
válasz kisszoli0707 #4516 üzenetére
én a végén wipeoltam, a play-t utána gyógyítottam meg, nem a javított romból, de nekem teljesen üres volt a belső memória, 1,8 giga volt szabadon, most hogy az angry birds-ök 3 része, youtube, facebook, gmail, stb-stb, rr3, asphalt 8 van rátolva, így is még 1 giga van szabadon, a 16gb-os kariból meg még 11gb!
amúgy a romot ha felrakod, akkor alapból nincs plussz program rajta, más nem terpeszkedhet a belső memórián!
-
diablo1984
veterán
ma megjött ez a tok a tabhoz, teljesen egyszerű, plusszos minden irányban kb 1-1 centivel, de a célnak megfelel főleg 500huf-ért, 2 hét alatt meg is érkezett!
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #5513 üzenetére
ahogy nézem, pont 1-1 cm-rel nagyobb mint a hirdetésben írt méret, így gondolom ez egy 9" vagy 10" tabletra való, rossz méretet küldött.....
-
diablo1984
veterán
nem, vannak furaságok, pl 9"-osban 20,5x14-esként hirdetnek sokat, amit én vettem 8"-osként 21.5cm x 15.5cm-esnek van hirdetve, tehát a kínaiak azt sem tudják, hogy mit árulnak, mert a mi tabunk 20x14-es!!!!
van egy 7 colos tabom is, ahhoz 7"-os tok, méretpontos, egy mm-t nem moccan benne!
-
diablo1984
veterán
válasz RoundRobin #8614 üzenetére
jah, és 29k-ra jön ki ott is....
-
diablo1984
veterán
válasz tatararpad #8939 üzenetére
hehe, naív vagy! ezek szerint a topic meghalt! csak úgy mint a support......
-
diablo1984
veterán
válasz Woodooman001 #9190 üzenetére
2 év volt, csak a dobozban lévő garjegyen volt 1 év, de szólt az ember és a pult alól elő került a 2 év garis garjegy és minden rendben is volt utána!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest