Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) MorphBCS

MorphBCS
(tag)
LOGOUT blog

Érdekes dolog, szerintem fölöslegesen bővítik a palettát, más irányítási felülettel vagy akármilyen lehetőséggel.
Részemről amikor először hallottam róla, akkor is az első gondolatom is az volt, hogy ez halva született ötlet.
( ja megy egy csajt se láttam még NFS féle autós játékot vigyorogva játszani :DDD )

[ Szerkesztve ]

((( Szűcs Mátyás | +36-20/370-56-54 | Keress, ha van valami ! 44+/0- )))

(#2) toturi válasza MorphBCS (#1) üzenetére

toturi
(senior tag)

egy csaj alapból annyit vesz észre a play-en hogy erről hiányzik egy rakás betű meg mindenféle gomb ha szét van csúsztatva.. :)
egyébként inkább kivárnék egy kézikonzolt minthogy bármilyen telefonra költsek amin játszani lehet .

(#3) MorphBCS válasza toturi (#2) üzenetére

MorphBCS
(tag)
LOGOUT blog

Újraértelmezted a mondanivalóm, mert Te az Xperia Play-re értetted, viszont én az OnLive-ra gondoltam :DD
Viszont az értelmezésed ez oldalról is helytálló, mert a Play-ról is pont ez a véleményem sajnos, az is kuka.
Max PSP-seknek lenne érdekes, de szvsz egy PSP-t sem helyettesíthet...

(#4) toturi válasza MorphBCS (#3) üzenetére

toturi
(senior tag)

gőzöm nincs mi az az onlive abból az okból hogy nem érdekel semmilyen formában aq mobilon való játék. nemtom mit eröltetik. egy play árából már veszek kézikonzolt de még nagykonzolt is aminek a színvonalát sose fogja elérni a mobil játék akárhogy lehet forgatni meg touch-olni. egy nagykonzolos játék fejlesztése melett szerintem csak ilyen plusz zsebpénz színvonalon foglalkoznak a mobiljáték fejlesztéssel.

(#5) Bonyesz válasza toturi (#4) üzenetére

Bonyesz
(újonc)

Az onlive nem mobilos játék. Ez egy felhő kliens, amivel rendes játékokat játszhatsz, és nem kell hozzá különösebb erőforrás, csak gyors internet. Az meg, hogy akár mobilon is játszhatsz a legújabb PC-s, konzolos gémekkel szvsz nem rossz dolog :K

(#6) toturi válasza Bonyesz (#5) üzenetére

toturi
(senior tag)

átfogalmazom. az onlive nem rossz. tényleg jó dolog. bár még mindig hamarabb lesz kézi konzolom mint mobilom amin már tudok onlive-ozni. :)

(#7) Bonyesz válasza toturi (#6) üzenetére

Bonyesz
(újonc)

Ja, úgy már értem. Igazából tényleg csak vakításra jó a dolog, hogy iskolában tudjanak villantani a tehetősebbek, hogy nekik telefonon megy a krájzisz :)

(#8) toturi válasza Bonyesz (#7) üzenetére

toturi
(senior tag)

megnézném mekkora csodálatos az irányítása bármilyen mobilon :)

(#9) MorphBCS válasza toturi (#8) üzenetére

MorphBCS
(tag)
LOGOUT blog

+1 :K

(#10) toturi válasza MorphBCS (#9) üzenetére

toturi
(senior tag)

láttam egyszer egy videót hogy a tag valami mozgásérzékelős nkia-n tolta a quake 3-at. a mozgás úgy volt megoldva hogy amerre billentette a telefont ara fordult. ha meg pl előre akkor futott előre. ez eddig szép is volt mert úgy mozgott mint gépen. a gond a célzással volt ugyanis billegetéssel célozni egy öröm volt a mellékelt kommentárok alapján.. plusz próbáld ki egyszer hogy a monitor alár raksz egy nagy rugót megmozgatod had hajlongjon minden irányba aztán próbálj meg játszani.. :)
szal már közel volt de csak majdnem jó lett belőle.. :)

(#11) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Érdekes.
Azt hittem pixelesebb lesz sokkal.

[ Szerkesztve ]

cars1dA

(#12) Def26 válasza ADAM1337 (#11) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Ezt a felbontást még lazán viszi. Azt nem tudom, hogy 3g -n hogy működik ez a rendszer, mekkora a késleltetési idő.

Origin:attila4go

(#13) doncortio

doncortio
(senior tag)
LOGOUT blog

Na, ez tök jó!
Szeretnék majd venni egy Xperia Playt, nagyon jó dolog. Rengeteg olyan játék van ami egyszerűen élvezhetetlen tapicskolással. Most az Onlive-val pedig sok mindent játszhat az ember, nekem kiváltaná a kézikonzolokat úgy-ahogy.

Isten veled Steve, nyugodj békében!

(#14) ADAM1337 válasza doncortio (#13) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Az onlive usa-ban és uk-ban elérhető.
Szóval még nem érdemes erre tervezni.

cars1dA

(#15) doncortio válasza ADAM1337 (#14) üzenetére

doncortio
(senior tag)
LOGOUT blog

Már nem azért, de ez streameli nekünk a dolgokat az interneten, nem? Vagy csak egyszerűen beszól, hogy az ípéd zerint nem vagy inglish oszt menny a fenébe?

szerk.: regisztrálni engedett, most telepítem.

[ Szerkesztve ]

Isten veled Steve, nyugodj békében!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.