Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

DivX, MKV... Végre egy használható asztali lejátszó. :)

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#2) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

hat, nem tudom. nativ MKV-t a PS3 nem tud, de PC-vel osszekotve + PS3 mediaserver mindent visz, ami szoba johet, barmilyen szinten, es mondjuk picivel kerul csak tobbe, valamint fixre veheto, hogy frissitesekkel a kovetkezo BR szabvanyokkal is kompatibilis lesz. valamint nem tudom, h a BD-R lemezekkel ezekkel az asztali lejatszok hogy allnak, de a PS3 csipobol viszi.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#3) -zaki- válasza Dr. Akula (#1) üzenetére

-zaki-
(kvázi-tag)

az már van a 35ezres LG BD 350-ben is, de nem tökéletes...

(#4) Vikthor válasza anulu (#2) üzenetére

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ráadásul egy PS3-at megkap az ember 40 rongyba használtan... és ha játszani támadna kedvünk, még annak a lehetősége is fennáll.

~ Arcana ~

(#5) Parci válasza anulu (#2) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

azért szétszívtam az agyam a ps3 media server + wifi kombón... tök jól ment, majdnem mindig. a hangsúly a majdnemen van. (szaggatott)

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#6) Sicilian válasza anulu (#2) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Igazad van Én is inkább ps3-t vennék, bár a LG termékei designba nagyon bejönnek :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#7) Begi

Begi
(senior tag)

Ez mivel is tud többet a BD390-től?

Samsung Galaxy S (@ ICS CM9 nightly 4.0.4 + Devil kernel 2.0.72)

(#8) Scherier

Scherier
(újonc)

Igen ez enegem is érdekelne mert ez nem derül ki. Pl hogy ez is tud-e NTFS fájlrendszert, mert ugye azt a 370 nem tudta csak a 390. Szóval itt ez most miért jobb mint a 390?

(#9) Jarlaxle válasza anulu (#2) üzenetére

Jarlaxle
(senior tag)

PS3 media serveren viszont nem tudsz HD minőségű hangokat átjuttatni, míg a minőségibb médialejátszók ezt tudjak, valószínűleg ez is tudja.

[ Szerkesztve ]

(#10) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A BD590-ben van egy 250GB-os belső HDD is. [link] [link] [link]

Ja, most látom, hogy a cikk az 570-esről szól.

Amúgy jó lenne tudni, hogy ezek már 3D Ready-e?

[ Szerkesztve ]

(#11) Begi válasza Scherier (#8) üzenetére

Begi
(senior tag)

Mondjuk még ha nem is tud többet, akkor is 5k-val olcsóbb:).
Már ha betartják az ajánlott fogyasztói árat.

Samsung Galaxy S (@ ICS CM9 nightly 4.0.4 + Devil kernel 2.0.72)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.