Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonDragonka

    őstag

    Itt egy tipp, hátha nem csak én szópódtam be vele...

    Szóval a jelenség az volt, hogy a Wi-Fi-t hiába kapcsoltam ki, az aksi-nál azt jelezte, hogy be van kapcsolva. És merült is elég erősen, annál erősebben mint itt Ti írtok róla.
    A megoldás az lett, hogy két dolgot kikapcsoltam.

    1. Viberben (ha telepítve van) van egy kis sunyi beállítása ami eddig fel se tűnt csak most hogy kutakodtam a programokban, vajon mi tarthatja ébren a Wi-Fi-t. Szóval Viber->Beállítások->Általános-> Wi-Fi - alvó állapot szabályai-> Itt elvileg az van alapból jelölve, hogy "Mindig csatlakoztatva", na ezt kell "Az eszköz beállításainak használata"-ra állítani.

    2. A másik egy eleddig számomra ismeretlen beállítási lehetőség. :B Beállítások-> Tartózkodási hely, itt alapból a "ki" beállítás van nálam, mert csak akkor kapcsolom be ha kell valamihez, de van itt még egy opció... jobb felső sarokban három pötty->Beolvasás-> Wi-Fi alapú keresés... Ez nekem be volt kapcsolva. Off és lám nincs többé kikapcsolt Wi-Fi mellett bekapcsolt Wi-Fi.

    Biztos ami ziher nem baj ha ezek után kap egy újraindítást a gépállat...

    Elnézést ha ez rajtam kívül mindenkinek ismert volt, leírást itt nem találtam még róla. :R
    Az biztos, hogy most már nagyon jó az aksi idő. Például nem azonnal a töltőről való levétel utáni 1. percben lesz 98%-on az aksi hanem sokkal sokkal később... Lehet placebó, de ezt majd talán megerősítitek vagy cáfoljátok Ti is...

    (#2045) faham
    Nem tapasztalok ilyet. Nekem minden irányból megy a dash töltés.

    [ Szerkesztve ]

    A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

Új hozzászólás Aktív témák