Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Egy fokkal tényleg jobb mint a nagytestvére,viszont az akksit nem tudom mért hagyták el,talán spórolás céljából :F ,nem értem...
Az ára viszont szerintem nem gáz.

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#2) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

nem is tudtam, hogy cérnakesztyűben kell birizgálnotok a cuccokat. vagy ennyire gyűjti az ujjlenyomatokat? :)

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#3) MLaca válasza DeltaPower (#2) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

ránk ne mondja senki, hogy nem bánunk kesztyűs kézzel a termékekkel.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#4) Pollux66

Pollux66
(kvázi-tag)

Tyűűűűű emberek, h ez mekkora 1gány gép. Nem olvastam el teljesen a tesztet, csak saját tapasztalat útján mondom. 50k-ért szórják "felénk" AKCIJÓSAN, viszik is mint a cukrot a vakparasztok. Én akit tudok beszélek is le róla. :N Fostaliga anyagminőség, még trébb képminőség. 1pasas a héten 2x hozott és vitt újat, de mind a két gépnél recsegett a hang videó felvételkor, így hát harmadszorra is visszahozta & inkább vitt 1komolyabbat ultrazoom-ból. :DDD

"A borban bölcsesség van, a sörben szabadság, a vízben pedig baktériumok."

(#5) forgonati

forgonati
(senior tag)

Érdektelen egy gép. Valóságban is és átvitt értelemben is szürke.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#6) nesa válasza Pollux66 (#4) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Ebben az arban mit szoktal ajanlani a vevoknek?

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#7) Perillustris

Perillustris
(fanatikus tag)

Hogy filmfelvétel közben miért kell lemondanunk a zoomolásról és a hangfelvételről, az érthetetlen.

Önkritikát gyakoroltak: tudták, hogy élvezhetetlen lesz a hangfelvétel a zajos motor miatt, ezért inkább nem engedélyezik.

Volt réges régen egy Olympus C-750UZ-m, az még szerethető kis masina volt. In memoriam Sulinet. :DD

Perillustris

(#8) Pollux66 válasza nesa (#6) üzenetére

Pollux66
(kvázi-tag)

Az esetek nagyobb százalékában ha az illető értelmesebbnek bizonyul, ergo hajlandó megfogadni az ember tanácsát és hallgat az ész érvekre, akkor próbálom elmagyarázni , hogy 1ultrazoom gépet nem ebben az árfekvésben kellene nézegetni, meg h a KEVESEBB NÉHA TÖBB, így inkább vegyen 1kisebb kompaktot kisebb zoom-átfogással hasonló árkategóriában pl. Canon SX120, Pana TZ6. Nem jó marketingtaktika, de lesz*rom(a jószívem visz majd a sírba :DDD ) Azok az emberek akik meg bedőlnek a marketing maszlagnak és a NAGY számok, megapixelek, márkafantizmus bűvöletében tengetik hétköznapjaikat na azok meg csak had vigyék....rajtuk nem tudok segíteni és nem is akarok.(ezt kénytelen voltam belátni 1idő után :U )

[ Szerkesztve ]

"A borban bölcsesség van, a sörben szabadság, a vízben pedig baktériumok."

(#9) nesa válasza Pollux66 (#8) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

TZ6 ba ugyanaz a szenzor van mint a TZ7 ba ISO80 engem meggyozott nagyon a kep ,szerintem ne faraszd a vevoidet ebben a szegmensban csak ilyen van, megkellet volna alni 6-7mp korul ilyen korompiszoknyi szenzoroknal.

Szal az oly szerintem nemcsinalt ilyen szar kepet.

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.