Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Korrekt kis gep. Csak ne fagyna le...

"There is nothing permanent except change"

(#2) area_51

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

Képminőség kb nevetséges kategória szerintem.

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#3) forgonati válasza area_51 (#2) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Az Olympus kompaktjai sosem álltak a helyzet magaslatán képminőség terén, most sem lepett meg hogy hagynak kivánnivalót maguk után a képek.
Én azért nem sorolnám a nevetséges kategóriába (oda inkább az FE szériák valók) de tényleg lehetne jobb is. Főleg videó terén, 640x480 ma már gyenge, ráadásul most már a memóriakártya sem szab határt mint eddig az xD.
Az xD elhagyása viszont remek húzás, végre rájöttek ők is. A Fuji már hamarabb kapcsolt...

[ Szerkesztve ]

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#4) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre vége ez xD-nek....hála az égnek. Lassú, drága, nem sok mindenki használta amúgy sem.... :C :C :C :C :C :C

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#5) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Nem tudom miért nem feküdek rá jobb a mozgokép minőségének a javitására.
Én sokszor szoktam hasztnálni mozgokép rögzitésére a gépem,nem a legjobb minőségben/kamerához képest/ de ennél azért jobban
Ha az embernél van fényképező akkor miért vigyen kamerát is?
Egy dolgot nem értem miért ilyen hatalmas méretü egy pűr másodperces video a fényképezökön?
Egy pár perces felvétel több száz megás is lehet .

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#6) Gomezz

Gomezz
(senior tag)

Nekem meg volt az elődje, és nagyon szerettem! :C :C :C

(#7) stol

stol
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vicc... 4-5Mp-el is zajos lenne, nem még 14 faroknövelő MEGA pixellel.
Csak én látom úgy, vagy visszafelé haladunk?
Képminőségre 80%?

Aki 60-ért ezt megveszi, meg is érdemli. Ez nem fényképező, hanem fényelő gép.

Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...

(#8) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Ez miért a PH!-n jelent meg???

(#9) Pistiboy88

Pistiboy88
(kvázi-tag)

Egzee, ezt én is furcsálom, meg azt is, hogy a fototrend.hu a ph-ra van irányítva

Na,de hát a képminőség nekem sem igazán jön be... A Lumix-om (LEICA optikás)sokkal jobbat csinál 7MP-en, igaz szegény gép már 3 éves, de még mindíg tökéletes. Anno kb 80 rugóért vettem. De ez... Nekem valahogy nem jön be.

LG Optimus 2x | http://pistiboy.blogspot.com

(#10) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Az XD kártya miatt nálam az Olympus a kizárt kategóriába tartozott. Örömmel látom hogy változik a helyzet.

Egzee: Átalakulás in progress.. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#11) Egzee válasza Jadro (#10) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Pont most olvastam... Én ezt nem látom túl jónak... Én nem akarok ilyen-olyan objektívekről olvasgatni!!! Sok sznob fényképezget mostanság és ő mekkora művész...

(#12) Jadro válasza Egzee (#11) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Akkor nem klikkelsz azokra a cikkekre. Hidd el nincs olyan rengeteg belőle ha beolvasztják a PH-ba! Olvastad hogy megvan az okuk amiért ezt teszik. Szerintem teljesen elfogadható és érthető.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#13) forgonati válasza Egzee (#11) üzenetére

forgonati
(senior tag)

"Én nem akarok ilyen-olyan objektívekről olvasgatni!!!"

És ha én pl. igen? Mindenkinek más az érdeklődési köre. Ha nem akarod, nem kötelező elolvasnod.

"Sok sznob fényképezget mostanság és ő mekkora művész..."

Ezt meg nem értem minek irtad ide, semmi köze a megújuló PH!-hoz :U

[ Szerkesztve ]

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#14) Egzee válasza Jadro (#12) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem toom... Biztos megvan a miértje, de eddig tök jó volt, hogy úgy külön voltak...

forgonati: Mert mostanság akkora divatja van ennek a fényképezősdinek... Mindenki kilós gépekkel jár a nyakában... Egyébként itt tényleg nem a PH!-ról volt szó hanem az olympusról, de látom te nem vagy itt lélekben...

[ Szerkesztve ]

(#15) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Szép kis gép.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#16) Domi_Jani válasza Gazsi00 (#15) üzenetére

Domi_Jani
(tag)

Teccig a gép, meghogy elhagyták az nyavajás xD-kártyát. De a ház színe.... :F tudom nőknek van tervezve. Ami a legjobban lehangolt az a kép minősége, nem teccik. Akárhogy kerestem részleteket, egyedül a karácsonyfás kép közepén volt ilyen fellehető, amugy minden kép zavaros, homályos. Az én 2003-ban vásárolt Sony DSC-P12-őm még mindig megérné a ennek a két és félszeresének az árát. Az pedig csak 5MP... kár h nem ettől függenek a gépek...

[ Szerkesztve ]

A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.