Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) OPiiPO

OPiiPO
(tag)

késett egy napot a hír :DD

(#2) Athanáz9 válasza OPiiPO (#1) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv. Mindig érdekelt, hogy a profi fotósok hogy is tudnak megvenni egy ilyen (saccolom: 6-700 ezer Ft) körüli obit. Aztán arra jutottam, hogy munkaeszközként a szerkesztőségüktől kapják, és ha elválnak utjsik, visszaadják.
Még mindig itt tartok, de ez a (saccolom: 900e - 1millió) közti obi híre felindította gondolataimat.
Jó amatőrséget!
:W

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#3) zsiga667 válasza Athanáz9 (#2) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Pl. dolgozik vele éveken keresztül és kitermeli az árát? :U
És nagyon rosszul saccolsz, ennek az elődje 150ezer Ft körül van, és az extrém fix nagyteléket leszámítva szinte minden pro objektív fél milla alatt szokott maradni, a legtöbb a 300k körüli árkategória.

(#4) Athanáz9 válasza zsiga667 (#3) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igazad van, fix telének néztem irigységemben.
;]

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#5) Athanáz9 válasza Athanáz9 (#4) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Fix nagytelének.

(#6) Stitch válasza Athanáz9 (#4) üzenetére

Stitch
(őstag)

A frissített nagylátót? ;]

Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

(#7) Athanáz9 válasza Stitch (#6) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bocs, persze, hogy fix nagylátónak néztem, mint nagybőgőnek az eget - ezután viszont nem találok vissza a logikai sínre.
:))

(#8) Stitch válasza Athanáz9 (#7) üzenetére

Stitch
(őstag)

:D

Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

(#9) Athanáz9 válasza Stitch (#8) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Baj van velem, amíg nincs meg az Oly-520-am. Utána pedig az lesz a bajom.
:U

(#10) Athanáz9 válasza Athanáz9 (#9) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem így lett. Most már az E-620-at várom.

(#11) Stitch válasza Athanáz9 (#10) üzenetére

Stitch
(őstag)

Jó dolog a kihajtható LCD meg a több fókuszpont is, de emiatt majd 100 rugóval többet kiadni..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.