Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Hát. Nekem nem jön be. Alap. Maradok a Samsung WB550-nél. Képminőségben jobb, mint ez (bár az sem tökéletes), videóban messze profibb, és 24mm-es nagylátószögű... Nyami. :) Bár nem is ez az árkategória.

A teszt az viszont jó, tetszik! Alapos és részletes!

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) MLaca válasza atike (#1) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

köszönöm!

http://mlzphoto.blog.hu/

(#3) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Más gyártóknál a videó felvétel egy vicc. :))
Annyira ez nem jön be.

Note 2 ?

(#4) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

A Fototrendes tesztek nagyon frankók, de vegyél már légyszíves egy másik billentyűzetet MLaca!! Vagy csak próbáld meg letakarítani. Makróra nagyon jó teszt de egy kicsit "undorító" szvsz :U
Ja és makrónál egy újságpapír oldalt is fotózhatnál! Az klasz lenne. :)

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#5) Laci_a_Paci

Laci_a_Paci
(kvázi-tag)

Köszi, jó h olvastam a tesztet, a barátnőm pont ezt szúrta ki magának... de így legalább van fogalmunk róla h mit is akar(t).

(#6) MLaca válasza Flashback (#4) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

ez már az új billentyűzet :DDD por van, na, hiába a rendszeres porszívózás..

http://mlzphoto.blog.hu/

(#7) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Az Oly belépő gépei (FE széria) sosem volt túl meggyőző. Ebben a szegmensben a Canon A széria, esetleg PAnasonic. :U

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#8) forgonati

forgonati
(senior tag)

Kb. ilyesmire számitottam. A belépő Olympus gépeknek sosem volt jó képminőségük, az FE széria elég gyenge. Volt már a kezemben asszem 3 féle is, például az FE-170 képei egyszerűen pocsékak, a video módja kritikán aluli, de az FE-280 se volt jobb. Én mindenkit óvnék tőle. Ráadásul foggal körömmel ragaszkodnak az ósdi XD kártyához (bár újabban már legalább adnak a gépeikhez adaptert) a Fujifilm már rég elhagyta ezt a tipust. Ha mindenkép Olympus akkor legalább az Mju széria, de inkább valami más gyártó...

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.