Érdekes egy elgondolás. De még van hová fejlődni. Mint ahogy az OLED kijelzőknek is.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Érdekes egy elgondolás. De még van hová fejlődni. Mint ahogy az OLED kijelzőknek is.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Igazából elmondták, hogy hmm van ilyen, de jelenleg semmit se ér, ja de ,esetleg lassabban merülne a telefon
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

Az mit jelenthet, hogy fényük 36%-a hagyja el a kijelzőt?
Állást foglalok: PC / Intel / nVidia / 2D / stereo / nemokos / kindle
hogy X erővel világít, ennek 74%-át lefogja az a fél tucat réteg, amin keresztül kell világítania és a végén már csak X * 0,36 fényerőt látsz belőle.
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Ez így ebben a formában baromságnak tűnik. Alig állít elő energiát, biztos nem tesz jót a képnek se, nem is értem, hogy ennek mi értelme van. Akkor már inkább a kinetikus energiát lehetne hasznosítani a töltésre, mint egyes karóráknál, általában többet van az ember zsebében, táskájában a telefon, mint a kezében, vagy az asztalon. Persze az se egy reaktor, szóval inkább a fogyasztást csökkentség, meg az akksik kapacitását növeljék, már amennyiben lehetséges.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

Nem 64%? 
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

A cikkből számomra nem teljesen egyértelmű, hogy a külvilág fényét szeretné-e kihasználni ez az ötlet vagy a "kitakart" háttérvilágítást? Mintha utóbbiról is olvastam volna valahol...

Szerintem lenne benne potenciál, a napelemeknek is van még hova fejlődniük. Ha már a készenlétet tudná fedezni, nagy áttörés lenne.
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
Hát ha a "kitakart" fény segítségével tölt, és azzal együtt nem elegendő az előállított energia a készenléti állapotban tartáshoz sem, akkor még veszettebb ötlet jelen állapotban.
Mert ugye eleve ha energiát termelne ez a módszer, akkor világítana a kijelző, tehát már nem is készenlétről beszélünk. Ez esetben viszont többet lehetne spórolni, ha a világítás hatékonyságát javítanák, és relative kevesebb fényerő kellene ugyanolyan megvilágításhoz, mintha a pocsékba menő energiát próbálnák újrahasznosítani.
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Ez persze csak azoknál működne hatékonyan, akik nem a zsebükben hordják egész nap a telefonjukat...
de
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Az ötlet egész jó!
Akár kombinálhatnák a hátlapon lévővel is!
Elég buktának hangzik, ha már annyi rétegen világít át, akkor a normálnál nagyobb fényerő kel, ami megnöveli a fogyasztást is annyi előnyt meg a napelem nem hiszem, hogy biztosítani, hogy megérje vele babrálni a kijelzőn.
[ Szerkesztve ]

Az elgondolás mindenesetre akkor sem elvetendő szerintem.Ha értelmes hatásfokkal megtudják ezt oldani akkor az mindenképpen óriási előrelépés.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

Óráknak elég a napenergia is, - lsd citizen - úgyhogy a kinetikus se érhet sokkal többet..
A képre se lenne nagy hatással, hisz a kijelzőréteg alá tervezték, épp ezért nem ér sokat, hisz az amúgy is fantasztikus hatásfokú - irónia - napelem hatásfoka még tovább csökken.
Szép lenne.. 
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

Ha megtudják oldani, akkor sem fogjuk megkapni sajnos.. Gondoljunk csak bele, ha ez kicsiben működne nagyban is beválna. Tehát 1 lakás energia szintjét fedezné.. még borus időben is.. Töredékéért a mostani napellemeknek. Tehát nem lenne bevétele az államnak.. Nagyon sok jó technika lehetne a mindenapjaink megkönnyítésére, de sajnos a hedseregnél tovább nem mennek a dolgok..! A mostani napellemek meg drágák, és a hatásfokuk sem annyira jó. Ezért nincsenek L terjedve.. Mivel én gondolkoztam 1 ilyen kivitelezésen.. (1kw 500e - 1milla között van)

A szövegben vagy a mértékegységet, vagy a meghatározást módosítani kellene, mert báncsaja fülemet. (a Watt az teljesítmény, az energia mértékegysége a Joule (Ws) és társai.

Ez a nesze semmi fogd meg jól... Egyszerűbb a nagyobb akksi... Ezentúl minden nézned kell az időjárást, hogy kell-e majd töltő vagy elég a nap...

Ja, látom a mondatot végig... hát kissé "érdekes" megfogalmazás.
[ Szerkesztve ]
Valószínű. Mindenesetre ez a napelemesdi ebben a formában nem egy értelmes dolog.

Erővel világít
Newtonban méred a fényerősséget? 
"Soha ne add fel! Csak ha van rajta elegendő bélyeg!"

Lehetne egy dinamós megoldás is.... Biciklit meghajtom edzés végére fullon van az akksi...
Ja, meg kurblis. Ha lemerül, bekurblizod.

Miért nem csinálják meg az OLED-et két irányúvá?
Ha áramot vezetsz bele, az az működik, fogyaszt, de ha nem üzemel és fény éri, akkor termel áramot. 

Minden kicsiben kezdte... nézz meg ma egy XTs PCt Hercules monitorral. Én még nyáladztam rá, hogy ez a csúúúcs!!! :-P
Google Nexus S - Az aktuális OTA Update :)

Ahol most tartunk én teljesen elégedett vagyok
Ami nekem kiskoromba elképzelhetetlen volt a jövőben az a teleportálás. Még az bejönne évek során akkor én is pislognék
Akár felfoghatjuk plusz egy hibaforrásnak is, főleg kijelzőben ami így is drága mulatság
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"