Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:W :W
ekkora vakítást, hogy gamer rúter

értelme még csak-csak lenne egy kijelzőnek (ha már erőltetjük és a ledek nem elegek) no de ezt is a tejelő gémerek nyakába varrni :W

látom a marketing beindult. ez éves fejősteheneink a : Gamerek

True Success is Blonde

(#2) 5teve

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

jól néz ki.
nálam nem kopna el a nézésben, mert évente 2x nézek rá a routerre. (mikor lefagy :D )

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#3) jerry311 válasza Ste (#1) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Ez atzoknak a lúzer gémereknek eladható, akik nem képesek maguk beállítani a QoS-t a routerükön. :))
Aki meg ilyen hülye az tejeljen!! :DDD

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#4) N4r4ncs

N4r4ncs
(fanatikus tag)

LOL gamer router :C

Mátyással együtt az igazság is meghalt

(#5) gex75

gex75
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azért van különbség a DGL routerek meg mondjuk a többi gyártó routereibe rakott QoS között.

Mostanában ritkán vagyok itt a Fórumon....

(#6) Mr Bond 007 válasza Ste (#1) üzenetére

Mr Bond 007
(tag)

Nem rossz cuccok ezek. Én pl anno azért vettem dgl 4300-at mert annak idején egyszerűen nem találtam sehol olyat aminek 100mbites a wan portja. Az összesnek 10mbites volt. És mivel a chello már akkor tudott 10mbitet később már 20-at is, nem volt mind1. Persze most már más a helyzet. De nem bántam meg. Nagyon jó router.

[ Szerkesztve ]

(#7) HavocS

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az hagyján, hogy gamer router, hanem hogy gamer WIRELESS router :DD :W mintha pont a ping nőne meg wirelessnél a vezetékes megoldással szemben...

Finally S-PVA!

(#8) gex75

gex75
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Félelmetes,de vezeték nélküli hálózaton is van Qos.
Wireless Intelligent Stream Handling - WISH -nek hivják.

http://www.youtube.com/watch?v=_voInI1K-jA

Mostanában ritkán vagyok itt a Fórumon....

(#9) Mr Bond 007 válasza HavocS (#7) üzenetére

Mr Bond 007
(tag)

Igazából nem sokat oszt szoroz hogy vezetékes vagy wireless. Nem ott dől el a dolog. Inkább a netszolgáltatónál.

(#10) kszabber

kszabber
(kvázi-tag)

Szerintem nem túl sok értelme van a kijelzőnek. Sajnát gyakorlatomból kiindúlva én nem szoktam nézegetni a routert. Beállítom aztan had szóljon.

Máskülönben annak van értelme, hogy egyszerűen lehessen priorizálni az adatforgalmat.

[ Szerkesztve ]

(#11) sYm

sYm
(újonc)

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy miért nem kapni még Magyarországon ezt a routert? Már a hír megjelenése óta arra várok, hogy itthon is megvehessem, de csak várook és várok...

(#12) vonbrown válasza sYm (#11) üzenetére

vonbrown
(újonc)

itt megkaphatod link

PÍSZ

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.