Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) BaLee

BaLee
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tűnik rossznak, dizájn meg az oldalsó hdd dokkolós megoldás kifejezetten tetszik. Árban sem olyan vészes.

(#2) G4ula84

G4ula84
(senior tag)

A Thermaltake házak nekem nagyon bejönnek ez is pl :) Látom a fenti venti megegyezik az enyimével habár az pirosan világít.

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#3) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tetszik a ház, és az ötletesség, de hosszú távon bíztos nem tudnám elviselni a fényáradatot esténként...

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#4) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A processzorra szerelt ventilátor maximum 180 mm-es magasságú lehet" mármint a hűtő gondolom.

egyébként 165mmnél magasabb hűtő nincs is a piacon, jó okkal (mert szinte semmibe nem férne be).

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#5) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a dokkolós megoldás egész ötletes, biztos van/lesz aki ki is foglya használni, de maga a ház nekem nemigazán tetszik.

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#6) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kék LED.... :((( , mikor unják már meg??? :W Mintha csak ez a szín lenne a világon, komolyan úgy érzem hogy a tervezők a Pandora-ról szabadultak.... :(((

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#7) BaLee válasza bartucc (#3) üzenetére

BaLee
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is volt két kék led a Cooler Master házamba. Első nap jó volt, második nap lehúztam a tápról, azóta sem világít. :DDD
Felesleges dolog.

[ Szerkesztve ]

(#8) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Ár/érték arány elég jól el van találva, a világítós ventik megjavíthatók :K

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#9) Spancho

Spancho
(tag)

Szép ház ,nem vészes az ára sem.
Nekem is kéken világitő rendszerhűtőim vannak és a lyukacsos helyeken kivilannak a fények ,este tök jó (mondjuk az asztal alatt van a gép ,de legalább ha be van kapcsolva megtalálom a sötétben is) :D

(#10) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

cooler master advanced II copyntás :P nekem is világít ugye rajta a kék venti, de ha akarom bekapcsolom akarom kikapcsolom, mikor milyen kedvem van :P és nekem tetszik, jól nézz ki a fekete kék kontraszt,

de ugye divat fikázni a kék LED világítást, én azt kérdezem, ezt mikor unják itt meg az emberek a prohardveren, mert ez engem már nagyon idegesít minden egyes hasonló híreknél a hozzászólásokban :@

bocs az offért, de már kikivánkozott...
peace

-=The digital artist of the darkside=-

(#11) Nordic válasza Pixelmaster (#10) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem fikázom a kék ledet, tényleg jól mutat a kék led+fekete ház,csak azt nem értem, miért hanyagolják a többi színt....vörös, fehér, sárga, zöld, arany...pl az arany+fekete a Motorola Milestone/Droid esetében is patent külsőt eredményezett.

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#12) Duracellm... válasza Pixelmaster (#10) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

A hideg-kék szín, nem fejt ki nyugtató hatást, az ember idegrendszerére. látod elég ha csak rágondolsz ;)

(#13) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Szépen néz ki, de mért nem tudták volna meg csinálni a tápkábeleknek a kivágást? Sokkal jobb lenne ha hátul el lehetne vezetni a a kábeleket! :)

[ Szerkesztve ]

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#14) lorenzen válasza Pixelmaster (#10) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nagyom várom már a fekete fényű LED megjelenését.
A kéket addig kikapcsolva tartom.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#15) Sicilian

Sicilian
(őstag)

New ötletek, jehh szeressük :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#16) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem rossz ötlet, mindenképpen dicséretes Maga a ház nem tetszik, de ez a hdd cserés megoldás mindenképpen bejön. Mindenesetre meglehet ezt szebben is oldani (lásd CM690 II Advanced)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#17) bartucc válasza Pixelmaster (#10) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a piros jön be egyébként jobban, ha már ventik. Tetszenek, de mindennapi használat során zavaróak.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#18) ]Phobos[ válasza Pixelmaster (#10) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Büdös lábú rasszista az összes, akinek nem tetszik a kék. ;] Viccet félretéve, azért kék ledet kicsit jobban nyomják, mint a többit. Pl. halál jó lenne, ha opcionális lenne a led színe és még kemény 1-2 dodót is hozzácsaphatnának az árhoz :DDD

Amúgy a ház korrekt és tetszetős!

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#19) zazahoho válasza bartucc (#17) üzenetére

zazahoho
(őstag)

nekem is vörös ledes cm ventik vannak a házban :C
hdd oldalt nagyon jó megoldás,remélem több gyártó is elmegy ebbe az irányba :K

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#20) g4mer

g4mer
(tag)

Nem rossz, ára sem húzós.
- Feke kívül, belül
-Nem lesz 30k felett
-Szép
-Normális márka
-szellős

Nálam átment a vizsgán :C

(#21) Elijah Baley

Elijah Baley
(tag)

"...Ez egy könnyel eltávolítható komponens..."
Szegény tulajok igen sokat fognak sírni a ház használata során.... ;]

Az ötlet viszont tetszik.., egy átlagos méretű hdd nem vészes árú, és indításnál így sokkal egyszerűbb "rendszert" cserélni..., -bár biztos sok másra is jó lehet... :K

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#22) proci985 válasza Pixelmaster (#10) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

alapvetően ha másmilyen led lenne, sokaknak az is baj lenne.

nem vitatom, élőben jól néz ki. egész addig, amíg az ember nem szeretne egyszer aludni melette. illetve éjszaka/lanpartyn is zavaró lehet a plusszfény (ez függ a led erejétől is).

a házak/ventik nagyrészénél nem kapcsolható a led, ettől is válik a dolog problémássá. volt CM690em, gyönyörű volt a kék ledes ventivel a teszteknél, de én kapásból úgy kezdtem, hogy ment le a LEDes venti alulra, mert úgy volt a legkevésbé feltűnő. és eléggé sokan voltunk így vele. persze, ismerősök előtt egy bizonyos életkorig lehet vele menőzni, de egyébként felesleges szvsz.

olyan dolog ez, mint a fénycső: egy ideig poén, mert jól néz ki, de egy bizonyos idő után az ember nem akar olyan gépet, ami (a szükségesnél jobban) hallatszik, és nem akar olyat, ami látszik. tetejében ledes ventik jórésze úgy szutyok, ahogy van (persze vannak minőségiek is, de azok még egy SFlexhez képest is horror áron mennek).

mindenesetre gyorsabb nem lesz tőle a gép, akkor meg minek világítson plusszba?

viszont: ízlések és pofonok. az NZXT házainak egyrésze is szerintem hót ocsmány, mégis gyártják őket, tehát valószínűleg van piacuk. de pont ez a jó, ha valakinek ledes ház kell, akkor kap, ha valakinek meg nem, azis kap. (ennek a háznak a dizájnja se tetszik, de TT házat nem vennék a szuper minőségük miatt:) ).

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#23) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem tetszenek a tt házak de ez bejövős

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#24) gooool

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Sose tetszettek a Thermaltake házai és sem lopta be magát a szívembe.Kívülről sem esztétikus,belül pedig kicsit átgondolatlan a tervezés.(picinek tűnik a backplate szerelő nyílás,nem látok kábelelvezető nyílásokat)

¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

(#25) Jhonny06 válasza Nordic (#6) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neked majd beteszünk valami pink cuccot, az biztos jobban mutat.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#26) gardener

gardener
(őstag)

Tisztára olyan, mint az Antec Nine Hundred házam.
Semmi újdonság. Viszont ezt a hdd dokkolót irigylem belőle.

(#27) Symbio

Symbio
(senior tag)

Jó dolog a dokkoló, de miért oldalról? Elölről vagy felülről nagyon jó, de oldalról annyira nem praktikus :(
A LED-et ki lehet kapcsolni. Ha valaki erre sem képes, az nézegesse (vagy olvasson mellette a sötét szobában) :DDD

(#28) Duracellm... válasza Symbio (#27) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Van olyan íróasztal aminél nem lehet felűről hozzá férni, előröl tolva meg félő hogy hátra csúszik a ház(ezt azért mertem ide írni mert gondolom nem nettó 20Kg-os konfig fog belekerülni ebbe a dobozba).

(#29) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

jó lesz
tetszik

(#30) haxxika

haxxika
(fanatikus tag)

csak ezt mikor fogjuk itthon megkapni?

ASUS P5K PRO, Q8300, Sapphire HD5850 | MSI GT628X-486HU | LG Optimus 2X Gueste2X Hybrid CM7.2+Etana kernel @16GB MicroSDHC CL10

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.