Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Az információk szerint az Intel nem hagyja szó nélkül az AMD hirtelen akcióját, és kész azonnal engedni a konkurens Intel Core 2 Quad modellek árából." náluk még megvan a bőséges haszonkulcs. Nem úgy mint a Zöldeknél

mindenesetre ahogy mondani szokás: ezzel a vásárlók csak jól járnak :)

True Success is Blonde

(#2) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Már csak az itthoni árakban kell látszódjon a csökkentés!

(#3) Mikiller

Mikiller
(tag)

És jön Július 1.-én az 5%-os ÁFA emelés, így semmit nem fogunk megérezni a csökkenésből.

(#4) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Ez tényleg egy erős AMD proci, csak ne zabálna annyit...
Viszont piacra dobhatnák már végre az Athlon II X4 procikat is mert azok csak 35 darab wattot esznek meg, ami q...jó egy quad procitól :C .Ha megfizethető áron jönnek majd jaj a conroe-mnak.

(#5) Oliverda válasza fekeandras (#4) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy QX9770-nél még mindig jóval kevesebbet zabál.

Amúgy 45 darab watt lesz az a 35. Az órajel pedig majd 1GHz-vel lesz kevesebb mint a 955 esetében.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#6) fekeandras válasza Oliverda (#5) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Plusz kevesebb cache.Néztem pár fórumot de hol 35 hol 45 watt volt feltűntetve.De még az is marha jó.

(#7) Sweet Lou 6

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen érdekes, megint az AMD kezdeményez árcsökkentést... Akárcsak a VGA piacon...

androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

(#8) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ebből itthon nem nagyon lesz semmi...

(#9) vzsryl válasza P00By (#8) üzenetére

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így most kb. 10%-al olcsóbb, tehát 5%-ot meg kéne érezzünk belőle. Nem sok ugyan, de az a 2-3k is pénz. :)

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#10) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Nem semmi... Csak tényleg ne fogyasztana annyit...

Az a rohadt áfa emelés meg...

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#11) ^Clown válasza Mikiller (#3) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na igen...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#12) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

Őőőő, most akkor köszönjem meg az AMD-nek, hogy olcsóbban vehetek c2q 9650-et? :D

-= live-for-speed.hu =-

(#13) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Alakulunk, csak jöjjenek a next steppingesek végre.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) rybank válasza {Zodiac} (#12) üzenetére

rybank
(senior tag)

:D!!!!

nem igen jelent sokat idehaza..

"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"

(#15) marcias válasza {Zodiac} (#12) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Kérlek.

(#16) Balika911 válasza vzsryl (#9) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Elvileg így van. Aztán majd meglátjuk, a gyakorlatban mi lesz belőle. :)

(#17) DEV_NULL válasza {Zodiac} (#12) üzenetére

DEV_NULL
(fanatikus tag)

Végre csak elérkezik a jóárasított C2Q-k ideje, köszönet illeti az AMD-t.. :K

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#18) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

61.xxxFT amit láttam talán legolcsobban.Beeshetne igazán 50 ezer alá már :D
Mert arra várni hogy a Q9650 ára lejjebb menjen akkor várhatnák (előbb vonják ki a piacról)

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#19) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

tűzoltás
lepisiléssel

(#20) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez se lesz itthon érezhető.Max. nem növekszik az ára az ÁFA emelés miatt. :U

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#21) mcsabee válasza CsíkosMókus (#19) üzenetére

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

OFF: Te inkább meg se szólalj, akárhol láttalak eddig hozzászólni az fikázás volt...

ON:

Én is attól félek, hogy hozzánk ebből nem sok fog elérni, de ahogy fentebb is írták, 2-3k pénz is pénz :) .

Stay a while and listen...

(#22) nkmedve válasza Puma K (#10) üzenetére

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez alapján nem eszik sokat és a teljesitmény-tesztekben is szépen teljesit.

[ Szerkesztve ]

(#23) fekeandras válasza mcsabee (#21) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Naná!Abból már mennyi sör kijön jóember! :DDD Fáj beismerni de jók ezek a frissebb AMD-k na. :B

(#24) marcias válasza fekeandras (#23) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor mindenki örül. Inteles azért, mert végre nem horror áron kapja meg a Quad-ját, vagy E8000-es Duóját, AMD-s is mert nem csődöl be a cég, és vannak jó procik. Ennyi. Buli van. :D

(#25) Killing válasza marcias (#24) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezután is aranyáron nyomják majd az E8400-at...
Ezért nem vettem Intelt.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#26) schwanz válasza nkmedve (#22) üzenetére

schwanz
(kvázi-tag)

Csak az idle fogyasztással csinálhatnának valamit. Amúgy egy Phenom II 955 szerintem mindenre elég, ez különösen a játékteszteknél látszik.

Szvázi tag

(#27) GegeWarrior

GegeWarrior
(senior tag)

Tovább csökkenek az árak, csak mi járunk jó:):):)
:C

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

(#28) Ricco_hun válasza Killing (#25) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Ezt a mai napig nem értem, hogy az Inteltől mire ez a nagygallér az E8xxx szériát illetően. Hát az AMD 3 magosai olcsóbbak könyörgöm! Játékokban meg egy E5200 meg egy E8400 között max 30% különbség van, árban meg a duplája :W . Én is Inteles vagyok, de az pofátlanság amit az Intel művel a 25k+ ársávban. Meg kb így versenyezteti a procijait az Intel (nagyon sarkítva, tényekre nem támaszkodva): 2 magos AMD vs. E7200; 3 magos AMD vs. E7300; 4 magos AMD vs. E7400. Most meg nagy kegyesen nem hagyja annyiban az AMD árcsökkentését. Na bumm. Még így is eszméletlen haszon lesz az Intel procikon. Az ÁFA növelésről meg annyit, hogy a magyar kiskereskedők olyanok, hogy a legminimálisabb áremelkedést rögtön többszörösen beépítik a végfelhasnálói árakba. Ahhoz meg, hogy csökkentsék az árakat kb 5%-kal, kb. az kell, hogy például az Intel 4-szer jelentsen be 6-8 %-os árcsökkenést. Előre félek, hogy azt az 5% áfa emelést, majd 10-15%-os emeléssel honorálják a kiskerek. Welcome to Hungary. :W

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#29) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Kíváncsi leszek, hogy ebből az árcsökkenésből nálunk mi lesz...

(#30) marcias válasza Ricco_hun (#28) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Azt azért megnézem hol jön ki 30% különbség az E8400 és az E5200 között játékban. :U

(#31) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebből mi tényleg nem fogunk megérezni semmit, viszont az ÁFA emelésből annál inkább... :(((

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#32) rybank válasza marcias (#24) üzenetére

rybank
(senior tag)

"Buli van.:D"

:D:D:D:D:D:D!!!

(#33) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

2 hét múlva megjelebik a Phenom X4 965, mely alapban 3,4 GHz-es lesz!
Várható ára 250 USD körül.
Ha ez alapfeszen fogja vinni a 4 GHz-et, akkor nem lesz rossz:)

(#34) CsíkosMókus válasza mcsabee (#21) üzenetére

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Majd ha a moderátor úgy gondolja, hogy a 120 ezer user között nem férek el, rámszól. Szoktam rájuk hallgatni.
Addig meg ugyanannyi közöm van hozzászólni bármihez, mint neked, vagy az összes amd-s fanboynak. Bocs. :)

(#35) Ricco_hun válasza marcias (#30) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Azért írtam, hogy max. De ha még annyi sincs, akkor annál jobb. Ez is csak az Intelt minősíti, hogy qrva drágán adja a procijait. Az E5xxx szériának viszont nagyon jó az ár/érték aránya és nem kell ennél több játékra, mert úgyis csúnya vga limit van mindenhol.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#36) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem feltétlenül a kiskereskedőkkel vana baj, hanem az importőrökkel. A legtöbb esetben így van. Mi importőrei vagyunk egyes termékeknek, hogy miknek, az most teljesen mindegy. Külföldön mind a termelői, mind a kisker fogyasztói árak csökkentek, csökkennek folyamatosan. A magyar az egy külön állatfaj..már bocs, de így van. A nagykerek megtehetnék, hogy árat csökkentsenek, de nem teszik. Aki más véleményen van, az kérem jelezze. Természetesen tényekkel alátámasztva. Nálunk az a szokás, (sajnos) hogy amennyiben csökken a forgalmunk, azt megpróbáljuk kompenzálni úgy, hogy megemeljük az árakat. Szóval, mivel mi importőrök vagyunk, több nagy, illetve kiskerben megfordulok körülnézni. Amit én tegnap még 150.000-ért adtam a kereskedőnek, az ma mondjuk csak 142.000, mert a gyártó olaszban árat csökkentett. Ezzel szemben a kereskedőnél nem mínuszként jelentkezett a differencia, hanem pluszban. Én már semmi sem csodálkozom. Mondanám, hogy sok-sok évvel el vagyunk maradva, de ez sajnos nem elmaradás, és soha a büdös életben nem tudjuk behozni.

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#37) marcias válasza Ricco_hun (#35) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Azért érkezgetnek az újabb játékok, ahol már akár a 4 mag sem jön rosszul.. legutóbb az ARMA 2 esetében... sztem így 2009 közepén már nem elvetélt ötlet 3-4magosba fektetni. Így számomra egy Phenom II 720 BE többet ér, mint egy E8400.

CsíkosMókus: Az már csak a te szellemi szegénységedet, és érzéketlenségedet minősíti, hogy nem érdekel, hogy zavar sokakat, amiket írsz. Szóval ennyi erővel, az utcán is ócsárolod a járókelőket, amíg rendőr nem jön?

[ Szerkesztve ]

(#38) VaniliásRönk válasza marcias (#37) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az a fajta amelyik akkor sem áll le amikor bannolják, majd regel más néven...

Szerk.: Gerit hányszor kellett bannolni? :DDD

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#39) rybank válasza marcias (#37) üzenetére

rybank
(senior tag)

a helyzet, hogy csíkos mókusnak igaza van, és neked is ezzel a rendőrös dologgal, bár a járókelők közül valaki bisztos orrba b***ná..:)

(#36) Geller_1972 tetszett hsz, kösz az infót

[ Szerkesztve ]

(#40) dezz válasza CsíkosMókus (#34) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem nem kellene megvárnod, amíg egy moderátor figyelmeztet, már előbb olvasd el a fórum szabályzatát...

(#41) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Minden bizonnyal ezért is csökken...

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#42) Keldor papa válasza Oliverda (#41) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tuningra kíváncsi leszek... új steppingről tudni már valamit? Lesz-e/milyen lesz.

(#43) Oliverda válasza Keldor papa (#42) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudok ilyesmiről.

(#44) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak így tovább, megy még lefelé az... :K

(#45) Seregély

Seregély
(lelkes újonc)

A Core i5 érkezéséig úgy tűnk, az Intel defenzívában van a középkategóriában. Hogy mi lesz később, az nyilván az i5 árazásán múlik.

Az "érdekes" hazai árazási szokások miatt, én mostanában majdnem minden hardware-t külföldön szerzek be. Mondjuk könnyű helyzetben vagyok, a munkája miatt egyik haverom 2 havonta megy USA-ba. Sokszor nagyon durva árkülönbségek vannak. Általában a 30% mindig megvan, de volt már, hogy valami 1/2 áron jött (2gb HDD).

(#46) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Intelnél is lehetne hetente árcsökkenés :K

(#47) ProEvoFan

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

igen! árverseny!na ez kell a népnek
ha ez megvan, akkor az intel is engedni fog
ez jó nekünk :)

EVIL IS BACK!

(#48) CapoteDániel

CapoteDániel
(lelkes újonc)

Sziasztok.

Szerintetek az amd csucsprocihoz melyik a legjobban passzoló ddr3mas ram lényeg, hogy 2 darab modul legyen mivel ha 3rom van bomlik a dual chaneldolog... és lehetőleg legyen valami hűtő a ramon.

Válaszotokat előre is köszönöm. :)

(#49) booss válasza szki (#2) üzenetére

booss
(lelkes újonc)

Én is várok árcsökkenésre, főleg inteléknél, mert jó lenne már 20 alatt kapni valami "alap" quadot :D

Ez egy ilyen stílus. Van, akinek bejön, van, akinek nem... Miért? CSAK. █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

(#50) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tessék csak csökkenteni, kezd elegem lenni az E1400-ból, ideje valami jó árú procira lecserélni, amelyik elboldogul normálisan a Full HD filmekkel.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.