Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) k.

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Huh mostaztán tényleg rohanok nem megvenni.
De ez az ár kétségkívül sokkal barátibb.

DANSZ!!

(#2) Levin01

Levin01
(őstag)

Nemtudom, valahogy engem nagyon taszít a Macbook, mióta egy püffedt kockafejű jár le oda ahol éjjelente melózok és állandóan hozza a Macbook-ját, kicsapja az asztalra és 5-6órán keresztül csak "kockul" vele. Szerintem nagyon gáz ha már valaki szórakozni is csak a notijával képes eljárni. Hívhatjuk szánalmasnak is :U Mondjuk úgy is nézett kis a csávókám :C

(#3) Szanya válasza Levin01 (#2) üzenetére

Szanya
(tag)

Lehet, hogy ő a főnököd. Nem? :-)

''Szanya csak egy van.''

(#4) hzcs

hzcs
(senior tag)

csakhogy lehet kapni :)

(#5) k. válasza Levin01 (#2) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Számomra is ellenszenves hála a tanárunknak.Állandóan órákon nyomja hogy Apple így Apple úgy.Kissé elegem van már.Istenem én is mehetnék hogy Sony igy Sony úgy vááá.....
Úgyhogy az emberek akik macbook miatt úgy gondolják hogy csak az a jó és ők tudnak választani-ergo egó a plafonon- eléggé elrettent másokat az adott terméktől.Emellett a minőségük sem annyira jó már mint régen....

DANSZ!!

(#7) CSorBA

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Épp ma skubiztam meg egyet a Méédiáámárktban... De ott az árak valahogy mindig szépen meghaladják ezeket az ajánlott árakat..

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#8) k. válasza Sebhelyes (#6) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Most ezért kapni fogok de:
Rendben van ott a macosX.Arra én is vágyok.De a gépeikkel szerintem van pár baj.A macbookok hol sárgulnak hogy repednek hol ez hol az.azért az árért amiért én egy repedezős macbookot kaphattam volna választotta ma vaiot.1 éves dolgozik mint állat és hibátlan.

DANSZ!!

(#9) Ulkesh válasza k. (#8) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"azért az árért amiért én egy repedezős macbookot kaphattam volna választotta ma vaiot."

Milyen Vaio-t és mennyiért?
Amiket én néztem Vaio-kat, azok inkább a MacBook Pro árkategóriájában vannak, de kevesebb szolgáltatással.

Nem kötekedés, tényleg érdekel.

--

A szerviz meg még érdekesebb, mint az Apple-nél, mivel gyakorlatilag nincs itthon a Sony-nak notebook képviselete és szervize, ha valami gond van, akkor a forgalmazó küldi ki külföldre a gépet.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#15) k. válasza Ulkesh (#9) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Tehát:
Laptopom tipusa:
Vaio N250N.Semmi extra 1 éve volt 270.Ujracsomagolt volt tehát 1 év gari de cserébe 70el olcsobb volt mint a normál.LEgutobb amikro még árulták 202ezer forint volt.Mostmár NR széria van 200 körül.Lehet hogy kevesebbet tud picivel mint 1 fujitsu vagy egy acer de nekem a minőség mindennél fontosabb.
A szervizzel kapcsolatban:Jó helyen kell venni.Smartandmobilenál vettük korrektek,itthon szervizelik.
ÉS a sonyban bizom.Sok termékünk van tölük jók szóval nyugodtan mondtam azt hogy oké legyen hozzuk el.Hát nem is bántam meg.

DANSZ!!

(#20) k. válasza Ulkesh (#18) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Nana.Azért ha valaki bebiztositja magát és odafigyel a gépére annak nemnagyon van baj a winnel.Egyvalami kellene az enyémbe:2gb ram de az kegyeltlenül 1gb van benne és kevés.
Egyébként ha valamire vágyom a mac-ekből az az os.Na de majd a hackhintos :D ..
Erről jut eszembe.Valamit kavart a sony vagy én bénázom de akartam csinálni particionáló progikkal egy particiót.Egyse látta a vinyót.Vagy a vista nem tetszett vagy valami kavar van :U

DANSZ!!

(#26) djtooomi válasza T500 (#25) üzenetére

djtooomi
(tag)

454.800 Ft.
2x kétmagos 2.00 GHz Intel Xeon processzor
1GB 667MHz DDR2 SDRAM memória
250GB Serial ATA - 7200rpm merevlemez
NVIDIA GeForce 7300 256MB SDRAM grafikus kártya
Három szabad PCI-Express bővítőhely
Kettő FireWire 800 port
Kettő FireWire 400 port
Öt USB 2.0 port

Plusz az oprendszer, plusz a ház, plusz a rendkívül hatékony hűtés, és halkság.
Ezt hol rakod össze nekem ennyiért? :)
Félreértés ne essék, nm vagyok egyáltalán apple buzi, sőt, de egy macbook airt elfogadnék, semmi mást.max egy iphone 3g.

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#27) k. válasza Ulkesh (#22) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Lófrászt.Novemberbe fejezték be a gyártását.Amikor mi vettük azvolt a fő alapmodell.
Másrészt itthonra van gyhogy a nagyobb méret sem éppen problem.És ne amostani mb-hez mérd hanem az 1 évvel ezelöttihez.amelett még igy is 30al olcsobb volt mint akkor egy alap mb.Akuidő is optimalizálás kérdése.Leveszem picivel a fényerőt és a procit és birja ezis.
Engem ugyse lehet megyözni hogy nem érte meg.Nem 1 napja használom.És szeretem.Szerintem ez a lényeg.

DANSZ!!

(#33) rii válasza Ulkesh (#31) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

alátámasztanám a legutolsó pontot

még 6 db MAC PRO is hihhhhetetlenül halk
egyszerűen fantasztikus, ahogy megoldották a dual proc szellőzését.

akárkivót'tevótá

(#35) KillHates válasza rii (#33) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én 12 éve szerelek notebook-okat, és nem vagyok nagy apple-fan de meg kell, hogy mondjam, a Macbook-ok gyártástechnológia szintjén nagyon ot vannak a toppon! A Compeq (nem a Compaq!!) gyártja az alaplapjaikat és nagyon jól javíthatóak. Áttekinthető a felépítésük, és nem is nagyon döglenek meg. Azt meg amit művelnek a magyarországi isztájlosak az nagyban minősíti az itthoni állapotokat: hozzánemértés, flegmaság, bunkó eladók! Sajna ez nagyban betesz az apple-nak itt a balkánon.

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#36) T500

T500
(fanatikus tag)

Ameddig az Apple az IBM Power processzorokat használt RISC alapokon, addig elfogadtam és tiszteltem, a MAC-eket, mert tényleg tudta ami rá volt írva, valamint technológiában is a PC felett állt, De amióta Intel a belseje, nem tudsz olyat mondani, ami meggyőzne, hogy na ez valami átlag feletti tudással rendelkező dolog. Mert nem az.

Lenovo ThinkPad T61 14" iC2D T7100 2,5 GB RAM 120 GB HDD -- Ubuntu Hardy -- Nokia E51

(#38) KillHates válasza T500 (#34) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az Apple termékekbe nagyon sok munkát ölnek a fejlesztők mind szoftveres mind hardveres úton. Az IBM hiába csinálta meg az X300-ast ami tényleg seggreveri az Air-t, ha csak a ki....ott Vista vagy a régi technokrata XP van rá (a Linuxokat most hagyjuk) amik tényleg lelketlen oprendszerek csupán szerszámok a mindennapi munkához.
Aki használt már makkost az tudja mennyire jópofa. Igaz semmire sem jó, mert warez szintjén nem nagyon van habzsi-dőzsi píz meg nem fussa már 600 ezres noti után a 150 ezres fotófosra. Igazából ez olyasmi mintha a Zürich-et hasonlítanánk össze Budapesttel. Mindkét helyen laknak emberek. Nagyjából ennyi a közös bennük...

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#46) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Na akkor felvetődött bennem a kérdés(mert én is olvasom homárt ;) ) hol érdemes itthon almát venni vagy irány Ausztria??

[ Szerkesztve ]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#47) Ulkesh válasza Gergő_ (#46) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

MacBolt, vagy XMS..

Ausztriában csak akkor vegyél gépet, ha asztali masinát veszel, vagy ha ki tudsz békülni a német billentyűzetkiosztással. (Notebooknál utólag drága kicseréltetni a billentyűzetet)

[ Szerkesztve ]

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#49) T500 válasza Ulkesh (#40) üzenetére

T500
(fanatikus tag)

Rendben ez igaz. A Unix-ot tényleg nagyon jól lehet optimalizálni, meg az esetenként a módosított Mac OS mikrokernek miatt gyorsabb is, Mint a Windows alapú gépek.

D eettől állna egy nem Mac alapú Notebook felett. Értem és ez itt megér +50% felárat, mondjuk a különbség ezek miatt úgy 5% lehet sebességben meg ugyanennyivel lassabban működik adott esetekben.

Arról nem is beszélve, hogy Windóózra kicsitt több a program úgy uszkve.

Lenovo ThinkPad T61 14" iC2D T7100 2,5 GB RAM 120 GB HDD -- Ubuntu Hardy -- Nokia E51

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.