Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) zed1983

zed1983
(őstag)

100 dollár alatt, kiváncsi leszek az itthoni árára
Amúgy tetszik ez a lap, bár nekem az alaplapi hűtések kevésnek tünnek, de ha olcsó valamin spórolni kellett :DDD
AMD fronton jó választás lehet, ha valakinek nem kell több VGA...

mod : a floppy-t elhagyhatnák már!

[ Szerkesztve ]

(#2) mephi666 válasza zed1983 (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó alaplap ez... az ára meg akkor lesz igazán jó, ha a dollár árfolyama stabilan 180 alatt marad... az euróé pedig 240 alatt... bár így lenne... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Korrekt lapnak tűnik de az MSI nem a barátom :DDD Eddig az összes MSI cuccom bedöglött :(((

(#4) zed1983 válasza mephi666 (#2) üzenetére

zed1983
(őstag)

jaj de sokszor visszasírjuk a tavaly nyáron volt $ árfolyamát :O

(#5) zed1983 válasza total90 (#3) üzenetére

zed1983
(őstag)

AMD-hez sztem jó az MSI, volt egy pár lap a kezemben, azok mentek szépen...

(#6) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Olyan a színe, mint a mostani MSI 865PE Neo2 deszkámnak. :D

(#7) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Észrevették, hogy kell az SB710 az AM3-hoz :DDD Sokan vesznek azért PII X3-at, hogy unlockolják...
Amúgy mire ideér, addigra lesz ez 30k is, és akkor már inkább az ASRock 790GX deszkája...

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#8) mephi666 válasza zed1983 (#4) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én a nyári 140 körüli frankot sírom vissza... :O minden hitelem abban van... 165körüli árfolyamon vettem fel (évek óta akkor volt majdnem a legmagasabb az árfolyam, tehát úgy éreztem, hogy jó leszek) és azóta 210 fölött is volt... ott számolták újra fél évre a törlesztőm... kb 30cal fizetek többet mindent összevetve, mint előtte :S sírni tudnék ilyenkor...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) zed1983 válasza mephi666 (#8) üzenetére

zed1983
(őstag)

Na igen ezzel azt hiszem nem vagy egyedül... :(((

[ Szerkesztve ]

(#10) kagyula válasza zed1983 (#1) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Gondolnak az APEH-ra ezért nem hagyják le a floppyt.

Legyen minden, sokszor.

(#11) zed1983 válasza kagyula (#10) üzenetére

zed1983
(őstag)

Ezt kifejtenéd bővebben nekem? :F

(#12) mephi666 válasza zed1983 (#11) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

apehnél mai napig floppy-kat használnak ;) (pedig amennyit havonta levonnak csak tőlem, abból legalább 2-3tucat 1-2giga körüli pendrivot vehetnének... :S)

(#13) D.Orion válasza zed1983 (#11) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ott még mindig a floppy-zás megy ezerrel. Nagyon kevés olyan gép van amiben akár cd olvasó is van... De ezentúl csak poénnak szánta a srác, oda tuti nem vesznek ilyen lapot. :)

(#12) mephi666: Oszt a pendrive-ot mibe dugod? USB1.1-be? :DD

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#14) gfefe

gfefe
(őstag)

Jó kis lapnak tűnik ez... nekem volt 770-ds3 rev2 lapom és az is egy patent lap volt...
A 770 es csipszet szerintem az átlag felhasználóknak bőven jó. Aki meg jobbat akar kihozni a lapból a fetekre rak egy kis sufni hűtést és mindjárt több kifacsarható tuning terén a lapból... így volt ez a ds3 nál is...

az ilyen lapokat csak dílyazni tudom :R

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#15) zed1983 válasza mephi666 (#12) üzenetére

zed1983
(őstag)

jah így már világos... :R

(#16) zed1983 válasza gfefe (#14) üzenetére

zed1983
(őstag)

Persze az ára erősen befolyásolja majd...

[ Szerkesztve ]

(#17) gfefe válasza zed1983 (#16) üzenetére

gfefe
(őstag)

ez így van.. sajna minden ár függvénye.... DE azért valjuk be nem lesz ez rosz lap így.... már csak kiváncsi lennék, hogy bios terén mennyire lesz jó. Azon azért sok múlik. :U

(#18) gyiku válasza mephi666 (#12) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

ne is mondd, tavaly tobb, mint 1 misit adoztam. (szja) :W

(#19) zed1983 válasza gfefe (#17) üzenetére

zed1983
(őstag)

Még csak most nézem, nagyon tetszik a doboza!
A dodozra elsőre 5/5 adnék
A lapra mondjuk 5/4,5

(#20) gfefe válasza zed1983 (#19) üzenetére

gfefe
(őstag)

jaja úgy néz ki, hogy most, hogy a vásárlás visszaesett a marketinget is erősitik, hogy megvogják az átlag usert.... :U

(#21) CHIPman válasza gfefe (#14) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel az a probléma, hogy a DS3-ban nem igazán akar elindulni a 710.

(#22) TomBoy1986

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Normál 770-es lap, valószínűleg 18-23K közé kerül itthon, semmi extra nincsen rajta, ami az eddigi hasonló konstrukciókon nem volt - a TPM is volt a K9A2 CF-en (Neon is valószínűleg). Illetve a hátlapon kettővel több USB lett most kivezetve...

A réginek a BIOS-a ezen az árszinten kielégítő volt, ahhoz képest nem hinném, hogy sok minden változott.

Viszont vicces látni a CPU support listát, ahol alig lézeng pár CPU :D

[ Szerkesztve ]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#23) Móci válasza mephi666 (#8) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekünk forintban van a hitel... de valóban jó valuta árak voltak akkor, megérte pl. ebayről vásárolni. Most horror van.

A lap nem rossz, mondjuk az MSI nekem sem a mindenem, de valóban jó kis olcsó cucc ez.
Na meg a színe is APEH Edition. 10 perc a csoda adóbevallás programmal, s a user feje is ugyanilyen vörös lesz.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#24) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Jól gondolom,hogy egy alapfeszes tuninghoz ideális választás?

Walter White is Bad*ss!!

(#26) Tomi_Sci válasza Móci (#23) üzenetére

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Az az abev tényleg ott van :D Az apeh ujabb szazezrek eletet keseriti meg vele... 3 rubrikat kitoltottem, es kekahalal. illetve fekete. es ezt meg 3*...

Vegre egy MSI lap ahol nem az x16 melle teszik a satakat.

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#27) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Úgy látom msi-nél megtaláltak valamit ami egy időóta el volt veszve. Tetszetős darab. :K

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#28) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egész jó vételnek tűnik a kicsike. A tetejébe még jól is néz ki!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#29) kagyula válasza zed1983 (#11) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Bocsánat, rosszul emlékeztem, nem az APEH van leragadva, hanem a Nyugdíjbiztosító.
Homáros cikk:
Elektronikus adatszolgáltatás 2009 :(

Legyen minden, sokszor.

(#30) CHIPman válasza kagyula (#29) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pedig az ABEV-ben is csak floppyra lehet menteni :DDD

(#31) mephi666 válasza CHIPman (#30) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egy olyan munkahelyen, ahol még floppyval dolgoznak, én szerintem megkattannék és ámokfutnék... a hideg kiráz, ha eszembe jut a kattanás hangja, amikor beraktam a floppylemezt és utána az az ütemes fűrészelő hang... áááááááá... rémálmaimban se jöjjön elő... majd a kattogás bad sectornál, ahogy erőlködött az a szerencsétlen... :S grrrrr... otthon a gépem asztalon volt, előtte meg a földön ott volt a szemetesem... ha szarakodott 1 lemez... akkor gépből ki... jobbkézzel reccs... majd kuka... :)

(#32) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

végre egy alaplap aminek nem robotfej vagy valami elfcsaj van van a dobozán

ilyen alaplapot szeretnék látni gigabyteban is

akkor hogy is van ez ?
am3 as tokba nem lehet am2 és am2 + cpu-t rakni, de am3 as procit lehet am2 és am2+ -os alaplapba ?
:F

(#33) old gray válasza Findzs (#32) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Jól gondolod. :K

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#34) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én többé nem veszek MSI-t akármilyen új meg szép meg fejlett... 3db K9N Neo-m halt ki egymás után... :U Elég volt belőle. :K

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#35) gábbor válasza PH-User (#34) üzenetére

gábbor
(tag)

Ez bizonyára a MSI hibája, nem pedig a tisztelt "hozzáértő" juzeré...

(#36) Móci válasza Findzs (#32) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi a baj az elf csajokkal? Én szívesen nézem őket. ;] Igaz nem dobozterv, de ha már 'elf'... hazahozós. :K KATT!
Még a végén kiderül. a Palit békát jobban szeretik az emberek... :DDD

De valóban jó kis doboz, egyszerű, de pofás.

[ Szerkesztve ]

(#37) Findzs válasza old gray (#33) üzenetére

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

de akkor minek az am3 as lap ? csak a ddr 3 miatt nem éri meg
az egyszerű user lehet jobban jár a am2+ -al, többfajta cpu-t tud belepakolni meg olcsóbbakat

(#38) Findzs válasza Móci (#36) üzenetére

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

[OFF]semmi bajom az elf csajokkal csak pálda volt (irhatam volna robot csajokat is ) :)

azon a képen amit belinkeltél nagyon szép a csaj csak kicsit gizda
nyomná a seggcsontja a hasfalamat :)[/OFF]

[ Szerkesztve ]

(#39) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem rajongok az MSI-ért, de ez határozottan tetszik. Minden a helyén van, semmi sem mászott el (ár, csatlakozók), és ha egy kis tuningra is hajlandó, akkor részemről abszolút rendben van.

[ Szerkesztve ]

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#40) Móci válasza Findzs (#38) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért én elfogadnám nagy durcásan... :DDD

(#41) gfefe válasza Findzs (#38) üzenetére

gfefe
(őstag)

:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :B :B :B :B :B

(#42) Gyuri27 válasza PH-User (#34) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mindenhol vannak hibás szériák. De hogy a boltbol a 3-ik olyan lappal jöttél el nem tudom hova tenni. :N

(#43) TomBoy1986 válasza CHIPman (#30) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt honnan a rákból veszed? Csak azért kérdem, mert nekem sem a Java-s verzióval sem a régivel semmi gondom nem volt. És termszetesen HDD-re mentem mindig, majd pedig CD-re....

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#44) CHIPman válasza TomBoy1986 (#43) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, hát úgy igen. De az milyenmá', hogy külön el kell menteni és cédére írni? :))

(#45) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Mire szolgalhat az a ket DIP kapcsolo az alaplapon?

(#46) Oliverda válasza twollah (#45) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha kedved támad egy kis rock zenéhez akkor elég csak felkapcsolnod őket.

DIP Purple.

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#47) PH-User válasza gábbor (#35) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem teszed idézőjelbe hogy "hozzáértő" :F Azigen... :(((
Nem tehetek róla, hogy az egyik Neo-m szimplán kékhalálozott, a másikon BIOS frissítés után sem volt hajlandó működni egy USB port sem, a harmadikon pedig az integrált hangkártya szállt el. Biztosan én voltam a nem hozzáértő júzer, ahogy te mondanád! :(((
Mindegy, erről ennyit, nem állok le vitázni... :W

Gyuri27: Utána cseréltem Gigabyte-ra, azóta sincs semmi gondom vele. AMD-ben stabil volt (M57SLi-S4) és most Intelesben (965P-DS3) is! :K

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#48) zed1983 válasza Gyuri27 (#42) üzenetére

zed1983
(őstag)

Egyik haver 5 monitort hozott ki egy kiskerből, ebben volt 3 samsung és 2 Lg és képzeld el mindegyik pixelhibás volt, rossz gyerek már úgy sajnáltam, a kiskerben azt mondták, hogy ők sem hiszik el... :DDD

(#49) Gyuri27 válasza zed1983 (#48) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Volt egy spanom Karcsi. Ami vele nem történt meg az nincs is. Van akit üldöz a pech.

PH-User: emlékezz a 9600 gigára nemrég. Van hibás széria mindenhol. Vagy a dfi vs mushkin. Ez van sajna.

(#50) TomBoy1986 válasza twollah (#45) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tuningra. 2 kapcsoló => 4 állás => 0% OC, 10%-15%-20%. Utóbbi 3 esetben BIOS-ból nem felülvezérelhető az "FSB".

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.