Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) GeneraL_XTX

GeneraL_XTX
(őstag)

azért azt megnézném hogy hűt ez le mondjuk egy HD6870-est..... :U

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#2) Zotya984

Zotya984
(fanatikus tag)

Hát ez nem felső kategóriás kártyára tervezték. Egy komolyabb hőtermeléssel nem fog tudni mit tenni. Azért ott az oldalon hogy: "Cooling Capacity 120W"
120W-ig hitelesítve.

[ Szerkesztve ]

(#3) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kisebb kártyákra nem lesz ez rossz azért.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#4) Atocha válasza GeneraL_XTX (#1) üzenetére

Atocha
(fanatikus tag)

Szerintem a Arctic mérnökeivel nehéz vitatkozni. Vagy esetleg te is hűtési szakember vagy, mérnők?

:U

https://plus.google.com/b/117212749409218964552/ Ha kell valami új cucc, írj egy üzenetet. ;)

(#5) Pug válasza Atocha (#4) üzenetére

Pug
(őstag)

Csak előtted két hozzászólással írták: "Cooling Capacity 120W" :U
Igen, ez valóban sovány lenne mondjuk egy 6870-re vagy 5850-re :N
Mondjuk aki ilyen kártyákra ezt tenné, az meg is érdemli :DDD

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#6) GeneraL_XTX válasza Atocha (#4) üzenetére

GeneraL_XTX
(őstag)

bizony nehéz :C

a 6870 picit többet eszik 120W-nál terhelve (csak megsúgom 151W-ot)

gondolkozz, mielőtt írsz ember :W

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#7) T_Stark válasza Atocha (#4) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

Nem kell ahoz szakembernek lenni, ránézésre ez a hűtő arra hasonlít ami az én HD5670-es kártyámon van.
Ezzel egy 9800GTX+ vagy egy HD6870 tuti hogy izzad.

(#8) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Elég jó kis hűtő, nekem az elődjével volt szerelve gyárilag egy 4670, de a hangját gyakorlatilag nem lehetett hallani.

(#9) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Relatíve olcsó, a 10 ezer forint feletti hűtőkhöz viszonyítva, így ha van egy hangos(odó) vga hűtés, könnyedén lehet a helyzeten javítani.

Az érem másik oldala viszont, hogy 4-5 ezres felárral már meg lehet kapni mindegyik középkategóriás kártyának is a jobban hűtött verzióját. (nem ref. Geforce-ok, vagy pl Ati-nál a Vapor-X, Msi Cyclone, stb...) Így új kártya vásárlásánál nem igen éri meg, hacsak vásárlás előtt elmaradt a hűtésről való tájékozódás. (ahogy a legtöbb esetben)

Ez pedig tényleg már kukacoskodás, de ennyiért simán lehet Accelero S1 v2-t kapni, néhol majdnem újan is, és hát az 120W-al simán megbirkózik passzív üzemmel is.

De az Accelero L2 Pro is jó kis hűtés volt, akkor ez se lehet rosszabb :N

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#11) D1Rect válasza GeneraL_XTX (#1) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valószínűleg teker közben rajta a venti.

Azért mert nem áll ki belőle hőcső, nem keringet magában valami trutyit vízhűtést imitálva, vagy nem tartalmaz peliter elemet még elvihet 120W-ot.

4870-ekat kiadott az ASUS Glaciator hűtéssel.
4870 az nem 120W a Glaciator meg az L2-höz képest is egy vicc.

Szóval lehet nem ez lesz a leghalkabb, de elviszi a 6870-et, ne aggódj.

Milyennapvan?

(#12) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg valószínű, hogy a Sapphire 6850-emen hatékonyabb a hűtés, hangban sem versenyeznek. 1000RPM-en stabil 42°C Idle, alulclockolva. Hangját nem hallom.

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#13) B4nd1t4

B4nd1t4
(tag)

Nemértem... Régebben is voltak kazánok, és nem volt feltétel minden kártyára hőcsövet tenni. Mégis megmaradtak. Attól, hogy egy hűtő nem a legújabb tech showcase mintájára épül, még lehet jól megtervezve, és hűthet hatékonyan. elég sok tapasztalatom van Arctic hűtőkkel, és lényegesen kevesebb kártya főtt meg alattuk, minta gyári megoldások alatt... A specifikációkat pedig mindig némi ráhagyással adják meg, szóval amire hitelesítették, az menni fog vele gond nélkül...

[ Szerkesztve ]

Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

(#14) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért nagyon szeretjük mi az Arcticot...

Megalkotta nekünk az S1-et, hogy 5ezer forintos áron is megkapjuk azt amit 10ezer felett sem sokszor, majd elhozá nekünk az L2-őt hogy ne kelljen olcsó hamis isteneket imádnunk, most pedig az L2-t tökéletesítve megteremté a Pro verziót, hogy a nagyobbak is élvezhessék a nyarat. ;]

asd fgh jkl éáű

(#15) RootRulez válasza DemonDani (#14) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szép, de. eredeti volt pro. :-) ez a plus... :DDD

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#16) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez valami pentium 4/s478/ ra való hűtőnek nézki inkább,még a venti is ugyanaz csak a lefogató mechanika hiányzik:) Ezek a ventik szörnyűek, nállam 1 év múlva tarktor lett,akkor kitakarítottam. De szétszedni egy kínlódás a dísz keret miatt ami tartja a ventit és központosítja benne a forgórésszel.

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#17) D1Rect válasza DemonDani (#14) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy rémlik, mi ritkán értünk egyet, de ezzel most egyetértek! :) :R

ui.: ez most a plus

Milyennapvan?

(#18) depzoo

depzoo
(tag)

Bocsi az offért, de nub kérdés:

egy AC Twinturbo Pro rámenne egy radeon hd6870-re? vagy 6850-re?

[ Szerkesztve ]

ELADÓ: Sony NW-A1000 6 Gb mp3 lejátszó. Írj priviben!

(#19) AxBattler

AxBattler
(senior tag)

Szép lenne ebből két darab egy 4870X2 karin... :))

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#20) slayer006 válasza depzoo (#18) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#21) Zotya984 válasza AxBattler (#19) üzenetére

Zotya984
(fanatikus tag)

4850x2 karin láttam már 2db VF900 at. Viszont 4870x2 még nem. A VF900 az 96mm széles ez 119mm. nem tudom hogy elférne-e rajta de egy fotógalériát azt meg néznék róla ha igen.

(#22) havasa válasza AxBattler (#19) üzenetére

havasa
(senior tag)

Szépnek szép lenne, csak rotyogna vele a kártya. :DDD ez való X2-re, nekem bevállt, nagyon csendes

(#23) echterion válasza D1Rect (#11) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja, működik is, csak nem egy csendkirály. Le is cseréltem egy S1 rev2-es hűtőre. Úgyhogy ez is el fog boldogulnia 6870-essel, az biztos. Legfeljebb nem kell attól félni, hogy nem veszi észre az ember, hogy be van-e kapcsolva a gép. ;]

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#24) Fecó24 válasza havasa (#22) üzenetére

Fecó24
(újonc)

szerintem egyáltalán nem szép ,de a gáz az hogy lehet hogy olcsó de szerintem szar

Mindiiiiig Minden Körülmények Között ????????????

(#25) tomóka

tomóka
(lelkes újonc)

5750-et hűtök egy l2pro-val 900/1300-ra húzva. Teljesen jó értékekkel , 45%-on járó ventivel .(nem tudok számokkal szolgálni mert felszereltem, megnéztem, és azóta vastagon és magasról...) :DD

[ Szerkesztve ]

Ha annyi eszed lenne mint nekem, pont olyan hülye lennél mint én!

(#26) havasa válasza Fecó24 (#24) üzenetére

havasa
(senior tag)

Én se szeretem az Arctic-ot de jelenleg nincs nála jobb a VGA hűtések terén, a Noctua betörhetne már a piacra.

[ Szerkesztve ]

(#27) RootRulez válasza Fecó24 (#24) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem meg az egyik legjobb és még olcsó is. :K

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#28) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

6950-re nem jó... :O :O

~ Arcana ~

(#29) Pug válasza Vikthor (#28) üzenetére

Pug
(őstag)

ez viccnek is rossz volt :DDD ;]

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#30) Silverss

Silverss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát ha ez is úgy teljesít mint az ehhez hasonló CPU hűtő, akkor nem kérek belőle, nem hiszem, hogy jobb lenne mint a Ref.

6970 Owner

(#31) Georg17 válasza GeneraL_XTX (#1) üzenetére

Georg17
(tag)

Kapásból ez jutott nekem is eszembe.

Bár ha szó szerint vesszük a leírást, akkor ott csak arról van szó, hogy felszerelhető a referencia modellre. Arról nem, hogy le is hűti. :N

(#32) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennek az elődje volt gyárilag a 4670-es videokártyámon. Beszart. És ezt akkor tudtam meg, amikor kikapcsolt a gép játék közben, és enyhe égett szag volt, szerencsére csak a túlmelegedett NYÁK szaglott egy kicsit. Azóta csíkozik a videokártyám néha 2D-ben.

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#33) Georg17 válasza D1Rect (#11) üzenetére

Georg17
(tag)

A 4850 Toxic bizony nem volt egy "hidegfejű" kari. A Zalman VF900-zal is jóval melegebb volt, mint az AC Accelero Twin turbo Pro-val. Amely pont ideális volt hűtési teljesítményben arra a kártyára. Ezek után azt hiszem nem nehéz kitalálni, mire lett volna képes ez, ill. az elődje.

S amit most írtam, azt nem olvastam valahol, hanem tapasztaltam. Legalábbis az első két említett hűtővel. Az AC L2 Pro-t már nem kellett kipróbálnom, mert az AC ATTP tökéletesen bevált. (max. terhelés alatt max.: 60-62°C)

Zalman VF900: 75-80°C

L2: nem próbáltam.

De a mostani változatnál az a 120W hűtési teljesítmény nehezen hihető. Bár biztos úgy van.
Tény, hogy van olyan GPU, amit jól lehet vele hűteni, de gyanítom az nem a 6870 lesz.

(#34) Georg17 válasza Iscariah (#32) üzenetére

Georg17
(tag)

Ilyenre már én is gondoltam. Ez benne van a pakliban sajnos. Ha nem vagyok otthon és megy a gép, mert pl. valami adást veszek fel a TV tunerrel, akkor nem sok mindent tudok csinálni.

De! Ha itthon vagyok, akkor tuti meghallom, ha a ref. hűtő ventije megáll. :D
Igen ám, de milyen after market hűtőt is kéne venni a ref. hűtő helyett? Én a Zalman VF3000-et választottam. S nem a Fan Mate-re fogom kötni, hanem egy normális venti vezérlőre, amely sípol, ha megállna a venti.
De mint írtam, mindent sajnos nem lehet kivédeni. Max. a rizikó faktort lehet csökkenteni.

[ Szerkesztve ]

(#35) D1Rect válasza Georg17 (#33) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Volt 4850 toxicom.
Az egyik legszarabb hűtő amit valaha láttam az a Zalman volt.
Már korábban se néztem semmibe "Zalmiékat", de az a hűtő egy vicc.

Pedig azon még hőcső is van, meg fullréz. 'szt mégisszar

Milyennapvan?

(#36) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

ennyi pénzért ilyen kompatibilitási listával azért ez meggondolandó. én a passzív kari + gyorskötözős 12 centis noctua venti híve vagyok, de kevésbé háklisoknak ez is bőven halk maradhat.

(#37) Zotya984 válasza zsirfecske (#36) üzenetére

Zotya984
(fanatikus tag)

Szerintem is ez a legjobb megoldás
Poén az hogy 2 passzív hűtő van csak amiről tudok. AC s1 meg a HR-03.

(#38) havasa válasza zsirfecske (#36) üzenetére

havasa
(senior tag)

+1

(#39) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez olyan mint amit referenciahűtásnek eladtak pár gyártónak. De attól még jó lehet.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#40) T_Stark válasza Ł-IceRocK-Ł (#39) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

Igen, nekem is ilyesmi van a Sapphire HD5670-en.[link]
Ezt a kártyát jól lehűti, és üresjáratban szinte hangtalan, terhelve sem hangos.
Viszont egy HD6870-re már biztos hogy nem tenném rá.
Az 5670 TDP-je 64W, a 6870-é pedig 151W, nem mindegy.

[ Szerkesztve ]

(#41) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Lehet arról tudni valamit, hogy ez mikor ér kishazánkba? Külföldön már kapni, de itthon nem lelem nyomát.

Bazinga!

(#42) pigsty

pigsty
(fanatikus tag)

Fél droidság miatt (nem néztem a méreteknek eléggé utána, bíztam, befér) a L2 Proval jelenleg is szopok, valamint itt is, jó kérdés, ez a (ASUS) Ati 3450 Low Profile AGP(!!!)-re is fel menne... :F

AGP-nél az előd fél centiken múlva nem fér be. Szóval aki még AGP-t használ, vagy low profiles VGAja van, vigyázzon, nézzen alaposan utána, be- és ráfér-e!!

a Plus nem kapható itthon még, ha igen, legalább duplája lesz az elődjének.

[ Szerkesztve ]

Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.