olcsó... hmmm
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
olcsó... hmmm
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
(#2) hyperspace

raerunk, lesznek itt nagyon jo arak... 
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

Hát ja nem kell el sietni
De jó lenne ha a Microsoft kijavítaná azt a hibát hogy a Vista is támogassa az SSD meghajtókat. De remélem hogy mire elterjednek ezt a hibát orvosolják, addig is marad a Raptor
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Relatíve igen
. Egy év múlva már nagyon ütős SSD-k lesznek, alig várom
. Azért a garancián finoman szólva "lehetne" még emelni - persze nem véletlenül mernek csak ennyit bevállalni
.
Te is fiam, Bluetooth?

Akkor majd azon lehet gondolkodni, hogy 64GB SSD (egy év gar) vagy 500GB HDD (3 év gar) ugyanannyiért. 
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
50ropi körül van a nagyobb :S az a fránya 1év gari nagyon böki a szemem... de mind1... 1év múlva harmadennyiért, 3év garival adják majd 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Még mindig sokallom az árukat a kapacitásukhoz mérten.
Nekem a munámból kifolyólag nagyon jó lenne egy külső 200GB-os SSD mondjuk 25K körüli áron és kivárom, szerintem már nincs olyan messze az idő 

rendszervinyónak természetesen az előbbi....
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Hát, ha ilyen "őrületes" tempóban növekekszik az SSD-k kapacitása, sebessége, megbízhatósága és csökken az áruk, akkor az "az idő, amely már nincs olyan messze", na az olyan 2-3 évre van. Addig csak gazdag gyerek játékszere marad, de neki is csak hibrid megoldásként, mert a BR filmeket mégiscsak egy terás HDD-n kell tárolnia.
Sephi: és kinek éri meg egy 64GB-os rendszervinyó 40k HUF-ért? (ne a 170 Ft-os dollár árfolyammal számoljatok, mert mire kis hazánkba ér....)
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Hát annyi pénzért már 2 db 500 gigásat is lehet venni (amennyibe az óccsóbbik is kerül), az már egész jó lehet RAID0-ban
.
De a trend megvan: gyorsulnak és jóárúsodnak, és ez a lényeg.
Te is fiam, Bluetooth?

Én 1évre saccolom, de majd meglátjuk, Szerintem mindenki jobban örülne, ha nekem lenne igazam 

Na, akkor legyen a célkitűzés egy gyors (tehát nem az olcsóbb/lassabb chipes) és megbízható 256GB-os SSD 25k HUF-ért. Meglátjuk mikor jön el ez az idő.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

1 kérdés:
ezek most normál méretü ssd-k vagy 2,5 ösök? egy gyors olcsó 2,5 ös ssd jól jönne a notimba
hely az annyira nem gáz van küldő usb-s hddm 320 GB max hellyel 
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
2.5-ös a kép alaján.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Lassan kezd az SSD meghajtok ara az elfogadhato szintre esni.

Szerintem is!
Nem tudom ki hogy van vele, de én úgy örülök neki, mint 3 éves koromban
egy nagy piros dömpernek!
Már most 100-120megákat olvasnak, mi lesz itt 1-2 év múlva!
Mindezt teljesen hangtalanul a Seasonic táp mellett 
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!
"olcsó" khmm....
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

köszönjük emese
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

valakivel összetévesztesz

Tényleg várni kell még arra, hogy az SSD elterjedjen a szélesebb tömegekben is, de szerinrem egyáltalán nincs okunk az aggódásra, igen jó irányba halad a piac. Mire a hétköznapi felhasznlóknak is elérhető lesz a technológia, addigra már elég kiforrott lesz. Addig meg örüljünk, hogy nem a mi pénztárcánkon tesztelik a mai, viszonylag kezdetleges példányokat. ![;]](/dl/s/v1.gif)
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance