Ez a 400MHz-es Samsung processzor mit tud? Bármilyen PC-s szoftvert el tud futtatni aminek elég a 64MB RAM és ez a sebesség?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
sNORh
(PH! addikt)
hát mindegy de 2xk-t megér
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Bici
(PH! kedvence)
Hát, nem hiszem, mert tudtommal x86-os procit csak az intel/amd/via gyárthat.
Feltételezem, hogy a win CE-re írt progikat futtatja, de a fene tudja...
Már látom a jövőt: nem intel-amd, és nVidia-Ati párbaj lesz, hanem Samsung-LG... 
[ Szerkesztve ]

consono
(őstag)
Vagy akár linuxot is futtathat, annak van ARM portja (ez fut a Nokia Internet Tabletjein is) egy csomó mindenre lehetne használni, még akár böngészésre is.
Engem az érdekel hogy van-e benne wifi, mertha van akkor elgondolkozok rajta 

liksoft
(PH! nagyúr)
Ha van két USB portja, és a jpg fényképek megnézhetőek vele, akkor ez a fotosok gyöngye lehet. Megnézhetik a képeket, és az USB-s kártyaolvasóból az USB-s winyó háttértárra (lehetőleg a tápellátását laptopon kívülről célszerű biztosítani) tudják menteni a képeket. Az ilyen mobil háttértárak drágábbak, kisebb kijelzővel. (Igaz, kisebbek is, de egy külföldu út során ez jobban használható lehet.) Ha viszont tud USB-s DVD-t is pörkölni, az már maga a menyország!
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
Ez egy EEE PC 701 klón, csak még gyengébb belső felépítéssel. (Szerintem) MOD: A Pici kijelző hatalmas kerettel pedig szerintem eléggé ronda..., mondjuk anno N82-re is ezt mondtam
)
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

Ricco_hun
(senior tag)
Nagyon gyenge hardverekkel van megáldva szegény. Nem lesz belőle tucat árú, bár szerintem az a gyártó elképzelése, hogy mindenki táskájában legyen egy ilyen. De könyörgöm, olyan gyengus, hogy örülök, ha egy weboldalt meg tud jeleníteni (már ha wifi-s egyáltalán). 
Mod: egy fotós csak azért, hogy megnézze a képeket nem fog egy ilyen szarságot venni, hogy még azt is cipelnie kelljen. Arra ott van neki a profi fénylépezőgép nagy tft-je, vagy ha az nem elég neki, akkor a notebook táskából előhúzza a fél milkás laptopot.
Nem válasz akart lenni sry.
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
nem wifis, viszont 20k-ba egy usb-s wifi dongle is belefér. WM5 van rajta, tehát wm-re írt progik mennek rajta, kicsit nagyobb képernyőfelbontással, mint egy pda-n. de aki akar, tehet rá egy jólszituált linuxot, arra valszeg bővebb progiválasztékot talál (vagy tud fordítani... másik gépen cross-compilerrel). árérzékeny piacra lett szánva. egy eee701 sokkal többet tud... viszont 4x annyiba kerül.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

.mf
(PH! addikt)
Hehehe:
">>[I]Előzmények
*Ego laptop Bentley-rajongóknak[/I]"
Az ötlet annyira nem is rossz, de
- 64MB nagyon kevés
- 4 óra üzemidő nevetséges PDA-hardvertől
- kevés a tárhely
- nincs wifi
- 1024*600 felbontás jobb lenne
Ha lenne olyan, amiben mondjuk van
- xscale 624MHz-es vagy újabb ARM vortex proci hasonlóan magasabb frekvencián,
- 512MB RAM
- 4GB flashchip és SD-bővíthetőség,
- >10 óra üzemidő,
- wifi,
- 1024*600 felbontás,
- <0.75kg tömeg,
akkor egy ilyet simán lehetne ennek akár a duplájáért is eladni, annak már több értelme lenne. Ez így ugyan olcsó, de alig használható.

adm
(őstag)
az majd a JL9100 lesz. a JL10100 meg 1,8"-os vinyót kap. 
pecs2100.hu
jo dolog ez
a szülöknek nem kell megvenni a nyafogo pulyának a 100.000.- es cuccot amit ugyse használ ki a gyerek hanem vehetnek neki egy ilyen kisgépet
netezni szövegszerkesztésre kiválo
a nyafogó pulya nálunk egy HP NX9020ast kapott... 512ram 1.4es cerka, 80as vinyó, etc, 1,5óra üzemidő--> 40k szerintem több értelme an és nem bassza szét a szemét a proton ágyu crt moncsi
.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
Kérdés, hogy te kiket értesz fotósok alatt. Mert ez maximum a nyaralásra digitális kompaktot hurcibálók számára lehet érdekes. Aki egy kicsit komolyabban fotózik az erre mosolyog egyet. 
Nem notebook, ThinkPad. :)
igen mivel, a 1xGb-os karirol az X ezer képet akár RAW-ban ez nehezen jeleniti meg.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
25k-ért még reális is lehet, tekintve az asus eeeeeeePC-je 53-55k, és egy pöppet ütősebb.
New world...old thinking...IBM T60;)
Kár a wi-fi-ért. Ilyen alacsony áron nem félnék elaludni vele az ágyon, netezés közben. A dongle viszont már egy kiálló, törésre hajlamos kütyü. Marad a mobil erre a célra.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

macilaci78
(PH! addikt)
Na és EZ jöjjön ki 25k-ból!
Feláras SSD-ével. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Ad-m
(senior tag)
a hivatalos honlapon feltüntették, h van opcionális wifi szal netezni is lehet vele.
sztem jó kis kütyü
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu
Így viszont várom a magyarországi megjelenését, na meg a magyar árát.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
ráadásul a háttértár sd kártya, pontosabban mivel 4GB, sdhc. ha jól sejtem, egy elegáns mozdulattal bele lehet tenni akár egy 16-ost is.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

liksoft
(PH! nagyúr)
A "mezei felhasználó" örül, ha egy külföldi utat kiköhög. Vagyis nem szeretné elveszíteni a képeit. Mivel biztonsági másolatot mondtam alapvetően (+ megtekintés és azt hiszem még egy ilyennél is nagyobb a képernyője
), a profinak nincs rá szüksége. Egy amazonaszi kirándulást a képeivel bármikor tud pótolni! 
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

Kriza
(őstag)
Letöltésre vajon mennyire lehet majd használni, akár USB WiFivel. Mert ha arra jó lesz, akkor nagy fantáziát látok benne.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Siera
(senior tag)
lol
szerintem is megér 2xk-t
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

and64dns
(újonc)
Nem hinném, hogy EEE PC 701 klón, sokkal inkább Nokia 770 (N800, N810) a "minta" használhatóbb billentyűzettel. A 770-es 3 órát bírta film lejátszás (400x240 divx) közben. (www.maemo.org)

.mf
(PH! addikt)
>>"netezni [...] kiválo"
64MB RAMmal? A legtöbb böngésző önmagában többet megeszik, a pda-kra és mobilokra készült böngészők pedig igencsak korlátozottak.

.mf
(PH! addikt)
Ajánlom figyelmedbe az "egy ilyet simán lehetne ennek akár a duplájáért is eladni" részt
Ld Eee701 is annak a környékére esett vissza, és 4GB SSD és 512MB RAM abban is van, valamint az akkuja is nagyobb.

waterman_
(fanatikus tag)
ez a készülék ebben a formában csak nagyon kis rétegnek éri meg. tényleg nem jó azon túl sok mindenre, hogy digitális fényképgépről leszedjük útközben az adatokat. báár, ki az aki digi gép mellett még hord egy mini pc-t, egy külső vinyós házat és a külső vinyóhoz még kell a külső táp is. tehát ugyanott van az ember, mintha egy olcsóbb laptoppal mászna, mert a vértesben kinn a természet lágy öliben nincs a fa oldalában konnektor. ellenben egy vinyóval szerelt msi wind simán lementi a digitális gépről bárhol bármikor a képeket. videót nézni 400mhz samsung proci nem teljesen jó. egy 400as xscale már esetleg, egy asus a696-oson már lehet divx filmet nézni. passziánszozni sem éri meg megvenni egy ilyet, mert akkor egy 200 forintos pakli kártya jobb. gps sincs rajta, mint a mai pda-k nagyján, egyszóval egy értelmes részeitől megfosztott pda eee pécé kinézetű házban. nem ezzel fogják véresre keresni magukat. esetleg msn-ezni jó lenne, ha lenne benne wifi..
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

footy
(senior tag)
Ez egy zéró, ez a gép wifi nélkül teljesen értelmetlen.
Valaki írta fentebb hogy USB-s wifi-t tenne hozzá, azért Win CE-hez megtalálni a driverét tuti nem könnyű feladat... 
Az "eee" kategórián belül szerintem az egyetlen normális darab az MSI Wind
, bár most annak is megnyomják az árát 
[ Szerkesztve ]
Liter

.mf
(PH! addikt)
Most? Eddig is, szóval az $500 helyett itt 100-110k körül adták (most már "leesett" 95-100k környékére), és még a 6-cellás akkut is kispórolták belőle.
99 dollár, most kb 15.000 Ft. A kérdés, hogy itthon lehet e majd kapni, és mennyiért.
Footy: 15 rugóért milyen gépet akarsz? A Crysis-t ne futtassa 50fps-el? 
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Használtad már az Opera Mini-t? Gondolom nem. 

footy
(senior tag)
Csak már nem tudsz rendelni annyiért, mert külföldön már elkezdődött a drágulás.
bővebben
A 3 cellás akkuról csak akkor tudnák nyilatkozni ha huzamosabb ideig használtam volna.
[ Szerkesztve ]
Liter

footy
(senior tag)
Felőlem futtathatja, nem tetszik a játék 
Inkább adok érte többet ,de legyen jó valamire (lehetőleg több feladatra, amire a számítógépet tervezték)
Hiába olcsó, nem jó semmire.
Liter
Látom nem olvasol. Van belőle wifi-s változat is.

.mf
(PH! addikt)
Ehhez képest érdekes, hogy a Medion és mások, akik átmatricázott Wind-eket terveznek árulni / árulnak, alacsonyabb árakat hirdettek meg, és szerintem nem hasraütés-szerűen találták ki azokat az árakat. I smell a conspiracy... emeljük az áraikat, hogy el tudjuk adni az e célra feleslegesen erős szubnoti-készleteket is, mielőtt az emberek rájönnek, hogy valójában nincs is szükségük rá, és valójában az ár töredéke ezeknek az előállítása 
Külső vinyóhoz nem feltétlenül kell külső táp... a 2.5"-osak elmennek USB-ről is.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

.mf
(PH! addikt)
(ha éppen úgy tartja kedvük, és hajlandóak elindulni az USB 5V és 0.5A-jéről... van, amelyik a dupla-USB-csatlakozóval sem...)
ez akkor is csak egy pda, nem notipótló
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

liksoft
(PH! nagyúr)
Persze, hogy mosolyog. És ilyent vesz? Ennyiért? 
Normálisat kell venni?
Notivinyóknál a fogyasztási adatok azért nem olyan hasraütés szerűek, mint az asztali társaiknál 
Nekem mondjuk eddig kettő volt... egyikben egy 5400rpm-es Hitachi (5K80), annak kellett a két USB, de arról mindig ment. Azóta lecseréltem egy 4200rpm-es Toshibára... ez egy USB-ről is simán ment eddig mindenhol.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!