Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Cthulhu Dawn

Cthulhu Dawn
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a Sapphire úgy néz ki, mintha egy régi ASrock lapra rátettek volna MSI fet, és chipsethűtőt.

(#2) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Az msi lapja szimpatikus, sokmindenki megtalálhatja benne a számítását, akik nem tartanak igényt mindenféle extrára. Egyszerű,olcsó de jól bővíthető.

A shappire lapján az ott egy mini pci csati, illetve mi az a periféria tápcsatlakozó rajta?

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#3) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

nem rossz deszkák, meglep hogy a Sapphire ad ki lapot !

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#4) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Teljesen korrekt kis lap az az MSI.

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#5) luw2win válasza toldy (#2) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Mégha az euro dollár mizérát is nézzük 49euróért megéri :K

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#6) DiVaD

DiVaD
(fanatikus tag)

Mindkettő jónak tűnik. Az 50eurós ár pedig tetszik. Tudom nem ez a legjobb topic erre, de kicsit levagyok már maradva...AM3as procikat lehet passzívan használni?

Hirdetéseim : http://href.hu/x/b7yq

(#7) Archer válasza Quan-Chi (#3) üzenetére

Archer
(őstag)

Nem ez az első deszkájuk de ahogy nézem ez egy Jetway HA09 csak kicsit átcicomázva. Minden lesz csak nem olcsó meg könnyen beszerezhető, abban biztos vagyok. Amúgy állítólag nagyon tuti lapjai vannak a Sapphire-nak.

[ Szerkesztve ]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#8) Brae válasza Archer (#7) üzenetére

Brae
(őstag)

Tényleg tuti lapjai vannak, én is maximálisan elégedett vagyok a 780G-s Sapphire lapommal, lassan 2 éve 24/7-be fullra terhelve megy hibamentesen.

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#9) daa-raa válasza Archer (#7) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Vagy fordítva...

Annak egyébként mi értelme, hogy külön PCB-cskére rakták a hangcodec-et (már ha az van rajta)? Még ha teljesen el lenne különítve (mint anno az Abit egyes lapjainál, lásd AudioMax).

MOD: Látom a manual-ban sima MiniPCI-E, már csak azt kellene tudni mi van benne.

MOD2: Ügyes, a szabvány 6W helyett csak 4,2W-ot tudnak biztosítani a ventilátorcsatlakozók. Olcsó hús ez nagyon, rengeteg korlátozással...

És azt hittem már nincs lejjebb, de van: normál ATX lapon mindössze négy bővítőslot... Akárki tervezte ezt a lapot, nem normális. Mi előnye van így egy mATX laphoz képest?

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#10) total90 válasza DiVaD (#6) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mit értesz passzív alatt? Passzív hűtéssel? Akkor a válasz igen, valami jobb hűtővel lehet, de ház szellőztetés azért nem árt mellé ;)

(#11) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég érdekes a hozzáállás, egy irodai lapba minek kell processzormag-feloldó?
Na mindegy, ez legyen a legkissebb probléma. :D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#12) .mf válasza Quan-Chi (#3) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Meglep, hogy ezt nem tudod...

Sapphire régóta ad ki lapokat, szerintem a fehér nyákos R580-PURE az egyik legszebb alaplap.

Ez a lap viszont nem tetszik, rossz az elrendezése. A pcie x1-nek semmi értelme a pci-x16 alatt, inkább fölötte, a tápcsatlakozó helyén kéne lennie. Mini-pcie? Az ötlet végülis jó, mert így elfér duplaslotos hűtéssel rendelkező kártya alatt, de ki venne asztali gépbe drágább mini-pcie kártyát? Az egész fesszabályzó részleg is elég nagy területen nyújtózkodik, túlságosan belóg a slotok vonalába.

[ Szerkesztve ]

(#13) daa-raa válasza .mf (#12) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Elég régóta. Csak régen PCPartner név alatt tette, de már Pentium időkben is.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#14) .mf válasza .mf (#12) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Fenébe, rossz a link, ez az, de ez se rossz.

(#15) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az MSI lapja nagyon korrekt lett, barátságos árcédulával. A Pure is nagyon jó lett, tetszetős lapocska.

.mf: már azt hittem, hogy a Sapphire motoros szerkót is gyárt :D

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#16) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Jók ezek, nem olyan rosszak..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#17) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Sapphire lap egy kicsit FAIL! Milyen böszme szar egy elrendezés ez?

Négy bővítőhely...
Ha bios resi kell, akkor még a vga-t is ki kell venni, ha valami combos hűtő van rajta...

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#18) z00li

z00li
(senior tag)

Az MSI tetszik, belépőszintnek tökéletes. :K

(#19) Archer válasza daa-raa (#9) üzenetére

Archer
(őstag)

Nem hinném, az előző lapjuk is Jetway volt, meg volt a DFI-től is lapjuk, szóval szerintem ez sem saját szülemény. Amúgy én sem értem ezt a hülye tervezést, az én mATX lapomon van pont ugyanennyi és ilyen csatlakozó. Pedig a 790GX-es lapjuk nagyon tuti kis lap.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#20) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

.mf fórumtárs "ösztönzésére" utánanéztem a Sapphire lapoknak. Nagyon szépeket gyártanak, lessétek meg Ti is.

Egyébként nekem is újdonság volt, hogy gyártanak alaplapot (jajj, nehogy fejemet vegyétek :) ).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#21) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Azt a Sapphire lapot jobban elfogadnám mint egy Zsigabájtot.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#22) FRENK1988 válasza D.Orion (#17) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Legalább csak a VGA-t :DDD Nekem a VGA-t és a CPU hűtést is le kellet bontani az EXTREME elemcseréjéhez :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#23) Quan-Chi válasza Archer (#7) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

tudom hogy volt régebben is lapja, de én azokkal sehol nem találkoztam, pedig az egyik nagyon szép volt, Pure névre hallgató AMD-s lap

(#24) atti_2010 válasza Quan-Chi (#23) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ahhoz képest hogy megbízható jó lapokat árul a Sapphire, kedvező az áruk.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#25) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Jó vételnek tűnnek!
Mintha egyre hangsúlyosabbak lennének az olcsó, kis méretű lapok!

(#26) atti_2010 válasza Angel1981 (#25) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Hát nem mondanám, csak kihoznak olcsó fapados lapokat, mert nagy a verseny és alá akarnak menni a másiknak, azért vannak soha nem látott batár méregdrága lapok.

[ Szerkesztve ]

(#27) Quan-Chi válasza atti_2010 (#24) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

nem tudom mennyit kóstálhat egy ilyen lap itthon, én még sehol nem láttam árlistán sajnos :( pedig ez a fehér nyákos megoldás piros slotokkal elég durván nézett ki ! vizuális típus vagyok , mindig megnézem hogy mi milyen színű ;]

(#28) atti_2010 válasza Quan-Chi (#27) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Olyan fehér nyákos lapot már nem csinálnak, az 939 foglalattal szerelt.

(#29) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Amit linkeltetek Pure lap tényleg tetszetős, bár a fehér nyákos lapok mindig mutatósak voltak. :K

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#30) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A mostani zafir lapom egy ilyenre lecserélném. Semmi másra. :N

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#31) Brae válasza Gyuri27 (#30) üzenetére

Brae
(őstag)

Melyikre? A Zafírra vagy a Misire? :)

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#32) Archer válasza Quan-Chi (#27) üzenetére

Archer
(őstag)

A 790GX-es lapjukhoz lehet hozzájutni egy-két helyen 26-27k-ért szóval hogy ez mennyi lesz... :(

(#33) Gyuri27 válasza Brae (#31) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Megölsz!!! Természetesen a zafirra gondolok. :DDD
Bár meg kell mondanom. Jó és pofás lapokat csinál az msi mostanában. :K

(#34) Quan-Chi válasza atti_2010 (#28) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

tudom hogy már nem árulják azt a lapot, de feljebb írtam is hogy egy régi darab ! évekkel ezelőtt láttam arról a fehér nyákos lápról valami tesztet , csak így eszembe jutott :B

(#35) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Huhh, a Sapphire alaplapokkal milyen ritkán lehet itthon találkozni :) Pedig egyáltalán nem rosszak ám :)
Az msi-ken az teccik nagyon, hogy még az alapkategóriás lapokon is elfordított saták vannak mostanában :) Ez számomra nagy előny :) És fekete ;]

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#36) Gyuri27 válasza Eddie141 (#35) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Azért lehet szerezni. Aki igazán vágyik egyre megoldja.
Én nem bánom, hogy nincs minden boltban. Legalább nem tömeg cucc.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.