Végre! 
Csak az a kár, hogy nem 16:10-es...
Aki él és nem boldog, az téved!

Végre! 
Csak az a kár, hogy nem 16:10-es...
Na megjött az AOC LM2028-am (konkrétan ez a példány van nálam a teszt megjelenése óta) utódja? Egyébként a régi azóta (5+ éve) megy napi szinten 10+ órát, tucatnyi hurcoláson van túl, és így is csak annyi volt a baja, hogy pár hónapja fillérért kicserélték a fénycsövét, szóval míg megy, nem feltétlenül lesz itt csere.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

kiváncsi vagyok ez hogy viszonyul a Dell U2311H-hoz
SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD
AOC Aire Pro, Dell U2312M, LG IPS231P tesztet a népnek! 
hülyékkel nem tárgyalunk

Magam sem mondhattam volna jobban 

Pont a számból vetted ki a szót! 
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac BF3 nick: SampeHUN // http://nyanit.com/prohardver.hu

U2311H-t is bele kéne venni még
SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD

Minek belevenni olyan terméket ami már nem kapható?

mert sok embernek van, és kiderülne vajon megérné-e váltani

Hi!
A számból vetted ki a tasztatúrát 
Monitorcserén gondolkodok, eddig a Dell (2312M) a befutó.
By.: Johnny
[ Szerkesztve ]
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu

Mi ez a csillogó vacak, ugye van belőle fekete is? 
Jester

Azzal rosszul nem járhatsz, és már legalább egy hónapja nyüstölöm az enyémet. WonderCsabo fórumtársunk jóvoltából immár 72 Hz-en is!
(Mondjuk egy-két ember panaszkodott már a típusra, hogy kis fényerőnél cicereg. Szerencsére az enyém nem, vagy csak én vagyok süket.)
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Hi!
Köszi, nézem a topikját is 
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu
Nekem holnap hozza a futár a dell 2312, azért az ütősebb lesz ennél akárhogy is nézzük.
Ami nagyon vékony az sohasem jó annyira mint egy vastagabb modell...
Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

"Mi ez a csillogó vacak"
Szálcsiszolt alumínium.
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

jaja, már megvetted, drágábban, ésszerű egy kis öngyőzködés 
Drágábban?... Miért, az AOC-nek van magyar ára?
Falsus in uno, falsus in omnibus.
@ Ringman, Johnny001: Dell U2312HM

[ Szerkesztve ]
Ha a válaszom várod, frissíts többször az oldalra, mert lehet szerkesztettem az előző hsz.-om!

Egyelőre csak annyi szivárgott ki, hogy olcsóbb, mint a DELL ![;]](/dl/s/v1.gif)

reméljük 40 környékén stabilizálódik az ára, és képminőségbe olyan lesz mint a Dell
akkor veszik mint a cukrot
nekem mind1 már megvan a csodálatos Dell monitorom 
5-6 évig ez is marad 
[ Szerkesztve ]

"Szálcsiszolt alumínium."
-festésű műanyag...

Nálam LM928, szintén jó pár éve 
Jöhet a teszt! 
Ár/értékben a dell lehet, hogy nem kicsit jobb. És várjuk meg a magyar árakat. 
Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...
Mi értelme lenne lecserélni egy vélhetően ugyanolyan panelesre, valószínűleg gyengébb elektronikával? A LED miatt? A sima fehér edge LED kvázi semmivel sem jobb, mint egy amúgy nem gagyi CCFL. (Itt még az sincs, hogy az utóbbiból "túl sok" van és nem lehet eléggé letekerni sötétben.)
De nem rossz, hogy egyre olcsóbban hozzá lehet jutni IPS-hez.

Én nem cserélném le a dell-t...
Érdekes lesz azért mennyiert adják ezt. 40 körül ütne

Ezen nagyon jót derültem... 

Btw:
Énse cserélném le a kemény 48 000 ért megvett, ingyen pixelhibagaris monitoromat. Jókor sikerült kifogni, plussz nekem itt kezdődik a szép és használható monitor.
[ Szerkesztve ]
czanga

Már-már túl jónak tűnik ez a monitor - legalábbis ennyiért
. De ez legyen a legnagyobb problémánk. Remélem azért lehet majd itthon is kapni, nem pedig csak "beszerezni".
Egy (összehasonlító) tesztet én is szívesen megnéznék.
Te is fiam, Bluetooth?

Tényleg van árában hasonló monitor a piacon ami tudja a 72 és 75Hz képfrissítést? 
Close the World ..... Open the Next!
A Dell U2312HM-hez már van 72Hz-es driver.
Ha a válaszom várod, frissíts többször az oldalra, mert lehet szerkesztettem az előző hsz.-om!

Elnézésta tudatlanságért de miért jó ha egy monitor tudja a 75Hz/72Hz-t ?
pl. filmnézésnél jól jöhet (mondjuk 24 képkocka/mp > 72 osztható 24-gyel, akkor folyamatosabb lesz a lejátszás vagy valami ilyesmi...)
Játéknál is jól jön a több megjelenő egészképes fps. (Főleg annak, aki nem kultiválja a tearinget, szal a VSync=ON-t preferálja.)