hmmm árához képest nem is néz ki olyan "fatengelyesen"
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
hmmm árához képest nem is néz ki olyan "fatengelyesen"
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
(#2) Mr.Csizmás
hm, ez q-jó lap így a spec.-et nézve.
tuninghajlandósága milyen lehet?
Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasásával magadra vonatkozóan elismered ezt.

Úgy tűnik az msi megint elkezdett jó lapokat gyártani. 
Minden hozzászólásom fikció, a valósággal való bármilyen hasonlóság csupán a véletlen műve. A-A Fanatic (:-) http://hu.gal6.com/invite.php?uid=ujpsb
Azért várjuk ki a végét... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Tetszik, nekem egy ilyen simán megfelelne 
szerk: ja hogy ez microatx, úgy már nem annyira 
[ Szerkesztve ]

Bizony, szerintem is kezd jókat gyártani. És designban is üt. A 785GM-E65 nagyon bejövős.
Nem tűnik rossznak, és még jól is néz ki! A végén még meghódít minket az msi? 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Ahogy mondod. 
De jó lenne egy ilyennel most összerakni egy gépet ...
Vegyétek, vigyétek!
Ha jól emlékszem a 760G-ben nem HD3200 van, hanem csak HD3000. Egyébként meg szerintem az MSI továbbra is kezd olyanná válni, mint amilyen régen az AsRock volt. 760G+AM3 hát ezt hol álmodták össze? Aranyos kis lap, de ez is már majdnem öszvér megoldás.
Telefonon vagy mail-ben elérsz. Keresek Irodába olcsó mATX LGA775 DDR2-s integrált vga-s lapot!...who likes to go his own way, stay far away from the world..

Az áruk miatt kezdenek egyre szimpatikusabbak lenni a mATX lapok.Jövő tavasszal össze is rakok egy energiatakarékosabb 2. gépet az öregedő 939 x2 -es helyett.
.., készen van a fejecske

annyira azért nem olcsó
Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.
760g = 780V, maga a chip meg ugyebár 790gx/780g/780v/760g-n ugyanaz, csak mást éptítenek/építhetnek rá a gyártók
pl 760g/780v-ben elvileg nem lehetne hdmi kimenetet tenni, ill csak 400Mhz 500/700 helyett, de mivel 1 chip ezért tudnak vele bohóckodni, ahogy akarnak

az M-Flash segítségével pedig akár pendrive-ról is bootolhatunk, ha gondok lennének a BIOS-szal
Ennek a fél mondatnak van értelme? A BIOS-nak és a boot folyamatnak ilyen értelemben mi köze egymáshoz?
You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

Én is ugyanezt akartam mondani...mármint azt, hogy furcsa egy párosítás az Am3 meg a 760G... Ilyen is van 
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

És ez mitől öszvér?
Si vis pacem, para bellum.
Csak nekem nem tűnik annyira olcsónak az a 70 euró (cca 18-20k) egy ilyen lapért?
True Success is Blonde

azé 10k-ért csak enm adhatják ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Hát nem valami bizalomgerjesztö,ráadásul a 70 euró nálunk lesz vagy 25 ezer forint
Notebook javítás,Notebook alaplapjavítás smd szinten akár chipkészlet cserével.Vga kártya javítás csere VGA chip csere,Kijelzö csere javítás.Akku beszerzés eredeti és utángyártott is,tartozékok,alkatrészek beszerzése.
Ha már olcsó, akkor adhatnák annyiért 
True Success is Blonde

Elég jó kis deszka, lehet h a netes gépbe összeokoskodok vele valamit..