Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Franklin

Franklin
(senior tag)

16:10-es monitort már soha többet nem is akarnak gyártani? (1680x1050) :-(

(#2) fradi81 válasza Franklin (#1) üzenetére

fradi81
(őstag)

Gondolom azért mert lassan már minden fullhd lesz az meg 16:9.

sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

(#3) Puma K válasza Franklin (#1) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel a sok... megveszi a full HD-s 22"-os monitorokat ezért még jó hogy kihalnak a 16:10-es arányú 1680x1050-es felbontású monitorok... szerintem undorítóan fos képe van 22"-on a full HD-nek... minimum 24"-os monitoron érdemes elkezdeni a hádézást.

Amúgy az a Samsung QX510 kéne, de nagyon :U

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#4) RootRulez válasza Puma K (#3) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egyet értek, 22"ra max 1680 való. :K

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#5) Depression válasza Puma K (#3) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fos? Akkor miért dícsérik az iphone 4 kijelzőjét: 3,5"-on 960x valamennyi pixel?

Egyébként meg szeretem a 16:10-es monitoromat, de 1920x1200-ban, ami szintén kihaló félben van, igaz az enyém 24"-os. Csak az enyém sajna akkorákat kattan a hőingadozások miatt (tényleg félelmetesen hangos), hogy mindig azt hiszem, hogy eltört valami.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#6) Akybron válasza Depression (#5) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Valószínűleg azért, mert a kijelzőhöz van alakítva az oprendszer, a betűméret, stb.
Windowson alapból túl aprók lesznek a betűk, ha nagyítod, akkor meg egy csomó alkalmazás megjelenése széthullik.

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#7) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Samsung XL2370HD tetszetős ,de gondolom az ára is az lesz :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#8) lujó55 válasza Puma K (#3) üzenetére

lujó55
(őstag)

Azért én elfogadnám...

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#9) Predator666 válasza Depression (#5) üzenetére

Predator666
(fanatikus tag)

640x960. :)

Egyébként az utolsó Samsung notebook kicsit mintha MacBook Pro-ra hajazna.

Kivettem, mert volt, kit zavart.

(#10) Alchemist válasza fradi81 (#2) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

És akit nem érdekelnek a HD filmek, csak dolgozni akar rajta??

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#11) stevve válasza Puma K (#3) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem is még 1680-as 22" monitorom van (munkahelyen is szerencsére) és valóban jobb, mint egy szintén 22" 1920... ránézésre is szokatlan volt, amikor összehasonlítottam. :K

Amúgy az a kis R540-es lapos egész jó lett, csak a színe nem jön be. Még a bill. is tetszik rajta.

PH semleges

(#12) próbakocka

próbakocka
(fanatikus tag)

komolyan csak egyetlen 26" feletti monitor van most a samsung termékkínálatában ?

ez meglehetősen gáz (még akkor is ha a 26os vagy afeletti TN paneles monitorok már erősen kompromisszumos megoldásként adhatóak csak el?)

dellt nem fogok venni kétszer ennyiért! nem kéne valami átmenet a kettő között ????

Nexus S stock 4.0.4

(#13) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Monitorok szépek, kivéve azt a karácsonyfa talpút :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#14) duffbeer válasza Sicilian (#13) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Nekem ilyen karácsonyfa talpú van... Valóban meg kellett szoknom, de a tulajdonságai miatt őt választottam.:)
Egyébként ezt nem értem... Októberi termékinvázió? A BX2335 már augusztus végén (vagy szeptember elején) megvásárolható volt...

(#15) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tényleg termékáradat. Ha nem most vettem volna monitort, akkor ezen közül tudnék választani.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#16) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát szomorú,hogy az egyik legnagyobb monitorgyártó nem képes 23" nagyobb monitort csinálni,és nem képes más panelt használni használni mint a TN Film

(#17) Duracellm... válasza Duree (#16) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

23,6"-az már majdnem 24 ;)

A TN panel pedig olcsóbb bárminél!

Nem panaszkodásképpen, kicsit jobban figyelhetne az összeszerelés minőségére...

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#18) Winc3

Winc3
(újonc)

Hát nem tudom mennyire októberi újdonság ha 3 hete vettem a P2370HD-t :D

(#19) 8zabi

8zabi
(senior tag)
LOGOUT blog

az XL2270HD és az XL2370HD is LED-es

Eladó Galaxy Spica: hardverapro.hu/apro/galaxy_spica_gt-i5700/friss.html

(#20) justaview válasza Duree (#16) üzenetére

justaview
(fanatikus tag)

Létezik P2470HD, sőt P2770HD is.

(#21) JanR

JanR
(őstag)

Úgy tűnik lassan újítanom kell monitort :) Bár a 22" is elég, de egy 24"-os FullHD-nek már jobban örülnék, na majd a karácsony ;]

www.oaziscomputer.hu

(#22) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Samsung QX510 határozottan tetszik, de gondolom az ára már nem fog annyira tetszeni. :)

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.