Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) b3er

b3er
(fanatikus tag)

Újabb értelmetlen nVidia húzás... Valahogy már fájó nézni ahogy a cég vergődik... :W pedig régebben nv-s voltam...

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553

(#2) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel nagyot fog kaszálni az nVidia. 4650 szintű kari 4830 áron(az újdonság varázsa) :DDD

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#3) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jéé, nem ujranevezett, új kártyák az NVidiától. :C Nem is gondoltam volna, hogy ebben az évszázadban kiadnak olyasmit, ami nem egyezik meg egyazegyben a 8800 GTS-sel és családjával:)))

Bocsi, nem hagyhattam ki:)

Én személyszerint a mobil+DX11-es verziókat várom -legyen ATI vagy NVidia, mind1.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#4) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Na végre valami új!

Kicsit feljebb kategoriába is jöhetnének!!!

Szerintem, nem ezzel fogunk nagy Gééémerek lenni, de látom lesz itt még fika fika.....szinte már erről szól a ph :N

(#1) b3er:Hát akkor HD4350 HD4550 is felesleges....csak hogy legyünk kicsit reálisak.... :)

[ Szerkesztve ]

(#5) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Pedig már reménykedtem, hogy valmi jó kínálat lesz. :N

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#6) P00By válasza CHIPman (#2) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:K :DDD

(#7) TheChos3nOne válasza Dyno (#4) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kezdhet félni az AMD :D De legalább van már valami új :R

mod: A komolyabb karik mikorra várhatóak?

[ Szerkesztve ]

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#8) t72killer válasza Dyno (#4) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát akkor HD4350 HD4550 is felesleges....csak hogy legyünk kicsit reálisak....

Egyetértek, ezek helyett vannak már jó integrált megoldások, főleg AMD-s lapokban (az NV sajna csipszet téren nem túl jó, eléggé melegedősek a csipszetjei) Azoknak jó, akiknek nincs integrált VGA a lapján.

Majd jön a felsőkategória a GT300 személyében, DX11 támogatással :C . Ne becsüljük le a sötét oldal hatalmát :DDD

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#9) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gorni! hol vagy? elmondhatnád hogyan viselkedtek a tesztek alatt :))

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) Dyno válasza t72killer (#8) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

(az NV sajna csipszet téren nem túl jó, eléggé melegedősek a csipszetjei)

Ebben én is egyetértek

GT300-ra meg már nagyon kiváncsi vagyok, remélem középkategóriába is dobnak majd valami frankót mint anno a 8800GT-t, kivagyok már éhezve az új kártyákra, persze ATI frontra is kiváncsi vagyok. :K

(#11) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hűha játékokra szinte már alkalmatlan videókártyák, és idén még csak ez lesz DX10.1?
Kíváncsi leszek a GTX-285 szintű DX10.1-es kártyáik mikor jönnek... 1 év múlva? És a DX11-esek? :Y :C
A TSMC miatt az nV sokkal jobban szív szerintem. A jelenlegi Radeon-ok tartják magukat a GTX-ekkel szemben, a frissítés meg még oly messze... de megérdemlik.

(#12) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Már megint külön játékot csinálnak az Nvidia kártyához, erről jó lenne leszokni, most veszel 4 Nvidia kártyát és Sli-be majd csinál 2 ponttal többet mint az Ati új DX11-es VGA-ja egyedül.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#13) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

48SP... huha... :U

alba gu brath

(#14) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

így van ha hardveresen nem sikerül az erősítés akkor ott a szoftveres :DDD :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#15) b3er válasza Dyno (#4) üzenetére

b3er
(fanatikus tag)

Nem így értettem! Van olyan aki ilyen kategóriában keres hardvert, ezt tény. Én arra értettem h tök fölöslegesen fejlesztik ki, volt nekik eddigis hasonló tejlesítményű. Inkább koncentrálnának már a dx11 es karijukra. Bár lefogadom még lehet itt meglepetés azt visszaköszön a G92 módosítva, akkor fogok ám sírni... :O :C

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553

(#16) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

iden oktober? :F csak mert ezek a kartyak ugy neznek ki, mintha a full high tech dx12-esek lennenek :U

(#17) t72killer válasza b3er (#15) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezzel profitot szeretnének csinálni, és erre van is némi esélyük: relatíve olcsó előállítás (40nm-es procedúra), DX10.1-támogatás = használható kis kártyák lesznek. Tény, hogy max a geforce 7-es szériát és a mégkorábbi VGA-kat lesz érdemes ezekre cserélni, de ez is egy fontos piaci szegmens.

(#18) .mf válasza Dyno (#4) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"Kicsit feljebb kategoriába is jöhetnének!!!"

Nyugi, majd fognak is, GT210-->GT308 és GT220-->GT318 neveken :DDD :DDD

---

Egyik helyen 24, másik helyen 16sp van a kisebbiknél a cikkben, melyik a helyes? Vagy mindkettő lesz? Ennek a kisebbiknek amúgy semmi értelme. Grafikai teljesítménye alig jobb, mint egy integrálté, tehát nem játékért fogják ezt venni; és újabban HD dekódolás-gyorsítás is kerül a chipsetekbe, tehát ezért is egyre kevésbé fogják venni. Akkor meg minek?

(#19) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah kis állóviz mozgás. Legalább nem átneveznek....

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#20) Abu85 válasza .mf (#18) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az infók szerint a 24-ből 16-ot használ, de javítom érthetőbbre. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#21) Dyno válasza t72killer (#17) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

GT220-as szerintem még bőven játszani is jó lehet, persze kompromisszumokkal, de mellette a fogyasztása, is kellemes lesz.

(#22) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

HTPC-sek biztosan örülnek majd ennek.
Bár valóban nem lesz egy bestbuy...bár ki tudja :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#23) Sheltem77

Sheltem77
(fanatikus tag)

Akkor idén nem is lesz 3xx széria DX11 támogatással ha ezek a vaníliás pudingok októberben jönnek ki?
Úgy látom az Ati-ba kell vetnem a reményeimet :F

(#24) Dyno válasza Sheltem77 (#23) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Ezek nem a felső kategoriába jönnek, szóval ezektől függetlenül jöhet, szerintem fog is.

De a tápos topikba valami GTX295-ről bezséltél.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#25) FRENK1988 válasza Sheltem77 (#23) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Másba nem is vetném a helyedben.... És most nem az ATi-s oldalam jött elő ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#26) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Eddig nekem is nVidia kártyáim voltak, a legutóbbi 8800GT-vel is teljes mértékben elégedett voltam...

...de nem véletlenül vettem most egy HD 4890-et. :K ;) :R

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#27) Gorneck23 válasza shteer (#9) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Teljes riportot dobjak róla? :D 3dmark eredményekkel tudok szolgálni már 2 hónapja... :D Amúgy még rendes driver sincs ezekhez a kotla szar kártyákhoz...ami nem vmi agyon hekkelt vacak...

Az első fecske a kisebbik kariból pl kapott új bios-t, hogy egyáltalán adjon képet bizonyos chipsetekkel amin volt int vga, de ez már a második...az első túlmelegedés miatt volt. :D

220ból egyet már vágtam földhöz...Szal nagyon szupi kis karik...mert még utána is ment jól... :D

(#28) Dyno válasza Gorneck23 (#27) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Honnan volt neked, októberre írták.....? :))

(#29) antikomcsi válasza t72killer (#8) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Oké, hogy melegszik, de a 8200-as nv chip pont olyan jó, mint a 780G.

Másrészről, pedig reméltem, hogy a 64bithez nem tér vissza senki, semilyen szinten diszkrét vga karikkal.

És a dx 10.1-nek ezen a szinten nem látom értelmét, max annyit, hogy rá lehet írni a dobozra, de szerintem a ph-ról senki nem fog egy ilyen dx10.1-es karival nekivágni egy jó kis játéknak.

Esetleg tele lehet majd nyomni a tecskós gépeket vele, mert úgy látom azt viszik a népek.

(#30) Gorneck23 válasza Dyno (#28) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

WD mikor bejelentette a terrás green vinyáit mi már vörösre teszteltük őket... :) Azon visongtam mikor vitrinbe mutogatták vmi kiállításon...Én meg használtam már a gépembe... :D
Amúgy az NV küldte, ha az emlékeim nem csalnak...a kisebbik vagyis a G210 kb április elején érkezett hozzánk, a GT220 kb 1 hónapja.

(#31) litvitcsak.a

litvitcsak.a
(tag)

Az eddigi információk alapján a zöldek – elsősorban a megfelelő hardver hiányában – a szoftveres támogatásra gyúrnak, és nagyon bíznak a Futuremark év végén megjelenő játékában, kíváncsi leszek meddig lesz pénzük a zöldeknek megvenni a fejlesztőket?!? Ha kijön az intel egy aránylag jó teljesítményt nyújtó Larrabee architektúrával, akkor mit fognak csinálni az nvidia-nál? Pláne ha az intel is elkezd kilóra megvenni játékokat?

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#32) tzsolesz válasza Gorneck23 (#30) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy az NV küldte, ha az emlékeim nem csalnak... :Y

Who are you? :Y :DDD

Nem vagy semmi. :R Hogy csináltad? Hd5870-esed nincs még? :DDD

szerk: Abu85-el nem tartod a kapcsolatot? Hé Abu mit szólsz te ehhez? :DDD

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#33) PainKiller69

PainKiller69
(újonc)

Aztaaaaa! Micsoda innováció, biztos hosszú évek fejlesztése nyugszik bennük! Bruhahaha :N :))

(#34) Gorneck23 válasza tzsolesz (#32) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Egy egyszerű mezei ember vagyok...aki 6 éve dolgozik olyan helyen, ahol IBM, Netvista most már Lenovo, Acer, HP termékeket (komplett PC, Szerver gépeket) gyártanak/gyártottak. Szal elég jó rálátásom van a dolgokra...minden terén.

Amúgy jól el vagyunk látva az Acer R&D laborjába...van egy két ES cuccunk... :)

Sajna ilyen VGAra esélyünk sincs...mivel nincs akkora piaca az ilyen karikkal szerelt gépeknek.

Amúgy az NV a legszorgosabb cég...ők küldenek finomságokat...de a többi...

Nem tartom vele...

[ Szerkesztve ]

(#35) tzsolesz válasza Gorneck23 (#34) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi. :R Akkor nem unatkoztok. :N

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#36) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Gorneck, te PH-s vagy, vagy hol kell ahhoz dolgozni, hogy így vagdossák hozzánk a hardvereket?

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#37) gabi81

gabi81
(kvázi-tag)

csoda hogy most nem nevezgetnek át ;]
egyébként meg a shattered horizon-ra kíváncsi vagyok milyen lesz, ati kártyán elindul-e majd egyáltalán.

just believe in yourself

(#38) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Már kezdtem örülni :W

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#39) Gorneck23 válasza Joachim21 (#36) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Közöm nincs a PHhoz...és ezek nem sajátok...mármint nem az enyémek ezek a cuccok...de a laboron belül azt csinálok velük amit akarok...szal lehet használni is, ha akarom...

[ Szerkesztve ]

(#40) shteer válasza Gorneck23 (#27) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

igazából a "földhöz vágtam" részre gondoltam :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#41) wwhy válasza Gorneck23 (#27) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

egy DisplayPortos-t nem vágsz hozzám is? legalább egy teszt erejéig, hogy írjak 1 logout-ot DP vs DVI témában :)

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#42) Gorneck23 válasza shteer (#40) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az véletlen volt...szóltam a kollégának, hogy dobom kapja el...de tele volt a keze aszhem ramokkal...így a VGA jó pár méter repülés után csattant az asztalunk fém lábának... :D

wwhy: :( Sorry...nem megoldható...

[ Szerkesztve ]

(#43) Sheltem77 válasza Dyno (#24) üzenetére

Sheltem77
(fanatikus tag)

"De a tápos topikba valami GTX295-ről bezséltél.... "

GTX295 öt akartam, de cimbora rábeszélt, hogy várjam meg a dx11es kártyákat(legmeggyőzőbb érv az volt, hogy a 40nm miatt talán melegedni sem fog annyira/kevesebb fogyasztás, meglátjuk).
Egyébként az Ati felé jobban húz a szívem, gondolkodom egy 4890 toxicon ideiglenes megoldásnak dx11ig(ha összekaparom rá a pénzt túlórázással)

[ Szerkesztve ]

(#44) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hááát ezek meg most minek??????? ÁÁÁ!!!
Na, jó én tudom. A Windows 7-hez berakhatjuk ezeket a felső kategóriások helyett, hogy elmondhassuk, nekünk Premium Ready gépünk van. Bár játszani azt nem tudunk, de azért jó lesz nekünk. :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#45) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Legalább csináltak valamit, nem csak átneveztek. Nem rossz, hogy ők is haladnak a korral.

(#46) shteer válasza Kendek (#44) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha vga van a hírben miért kell azzal vagdalózni, h játékra nem jó ergo egy nagy rakás f*s?? :F

de még csak említve sincs az, hogy játékosoknak szánnák "gémerpécébe"

Gorni: akkor a Shock resistant minősítésre elő lehet terjeszteni? ;]

(#47) Gorneck23 válasza shteer (#46) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sima mezei gépekbe tökéletes...és jó áron inkább ezt fogják választani...
Amúgy 1-2 játék eldöcögök ezeken is...pl Crysis, UT3, Quake Wars.

Elő... ;] :D

(#48) Kendek válasza shteer (#46) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pontosan azért, mert a DX 10.1-et igazán a játékokban lehetne kihasználni. Ezt csak azért adták ki, mert egyenlőre csak erre futotta tőlük, meg, hogy a Windows 7 premierjére legyen hozzá kártyájuk, és ne röhögjék körbe őket.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#49) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bréking nyúz....
Inkább heggesszenek a GTX szériába dx 10.1-et, és adják a jelenlegi ár 70%-áért. :K

Milyennapvan?

(#50) Dyno válasza Gorneck23 (#30) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Írigy vagyok nem kicsit. ;]

(#44) Kendek: Fogalmam sincs miért hiszed azt hogy ezek játékra vannak..... :o GT220 meg speckók alapján játékra is alkalmas lesz csak kompromiszumokkal....

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.