Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ribi

Ribi
(PH! kedvence)

"párnázat pedig enyhén szögletes alakú, így a vállalat szerint jól illeszkedik a fül formájához"
Jelentkezzen akinek szögletes a füle :))
16kHz? Azért a 20-at a gagyi kategória is szokta tudni.

[ Szerkesztve ]

(#2) hunmyke válasza Ribi (#1) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Én inkább úgy mondanám, hogy a 20kHz-et a gatyik dobozára is rá szokták írni...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#3) Ribi válasza hunmyke (#2) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Inkább veszek valami Sennheiser 201-et 5kért és arról tudom, hogy habár low cost, de nem ultragagyi zőld izé.

(#4) Jim-Y válasza Ribi (#3) üzenetére

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is 201 van, 4K volt és azóta is jól szolgál, ennél drágább/jobb nem is kell, játékhoz használom...

(#5) Shufny válasza Ribi (#1) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Legalább annyi szögletes fülű ember van, mint kör alakú vagy ovális. Ez helytakarékosabb megoldás a kereknél. Tekintve, hogy circumaural. (meg gondolom a design miatt csinálták ilyenre elsősorban.) Az meg abszolút pozitívum, hogy elhagyták most az "írjunk minél nagyobb számot a dobozra" taktikát.

[ Szerkesztve ]

M-Stage fejes erősítő és MSII+ DAC eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#6) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Ritka gusztustalan lett, de a forma itt is tucat lett.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#7) peter9228

peter9228
(lelkes újonc)

Többet fel se nézek PH-ra. Előbb a rózsaszín noti, most meg ez:D

Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet!

(#8) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Piacos... :DDD

Aki él és nem boldog, az téved!

(#9) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igazi "best buy" lesz..a színe miatt. :K

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#10) Z86 válasza Jim-Y (#4) üzenetére

Z86
(őstag)

Szintén, nagyon megérte az árát :K

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#11) bigz

bigz
(tag)

60 euro nem is draga? :U ez "csak" egy fules, nem headset, ahhoz kepest szerintem azert draga.

I <3 Razer Mantis Control.

(#12) Karma válasza bigz (#11) üzenetére

LOGOUT blog

Hányszor olvastad a cikket? :) Oda van írva, hogy mikrofonos, és ezt tovább erősíti, hogy jack ki- és bemenete is van. Nem mellesleg a hivatalos oldalán is szerepel a mikrofon.

Egész pofás egyébként, mondjuk a Megalodonról nem downgradelnék rá :)

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#13) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép ződ színű láthatósági mellény nem jár mellé? :DDD

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#14) hunmyke válasza Ribi (#3) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Nem azért mondtam, mert jó vagy sz@r. Hanem a gyártók a dobozra manapság azt írnak ami jól esik, még ha a fele sem igaz. Szóval hagyjuk inkább, hogy hány Hz-eket írogatnak a gyártók. Jobb meghallgatni előre, ha van rá lehetőség...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#15) imcsoo

imcsoo
(lelkes újonc)

Jól néz ki :D

(#16) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A színe miatt egyszerűen zabálni fogják.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#17) Kassadin

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Cuki a színe.

The pain is my best friend.

(#18) fezlergabor

fezlergabor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1,3m kábel? Szerintem ez édeskevés.. Emellett ocsmány és drága is. 15-16k körül sokkal jobbakat kapni.

Eladó Palit GTX560 1GB videókártya sok garival - http://bit.ly/JnjEhr

(#19) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Jó a színe.

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#20) Archer

Archer
(őstag)

"A vállalat extravagáns fejhallgatója a játékosokat célozza meg" - persze, mivel más nem is venne ilyet. Ennyiért már inkább egy alsó-középkategóriás fejes valamelyik nagyobb gyártótól. Az a szín meg...

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#21) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Uhh. Ezzel melyik korkategória lett megcélozva?

Sami Koivikko - Sapphire

(#22) fi:zi'k válasza Archer (#20) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy alsó kategóriás áron középkategóriás fejes egy kisebb gyártótól. :P

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#23) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Ebbe beleszerettem :)) :DD
Mondjuk a színét leszámítva nem olyan rossz, bár talán kicsit túl van árazva.

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#24) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

A színe tényleg nem lett "populáris", de az ára már reálisabb - kövezzetek meg :D Talán a Carcharias utódjául szánják, legalábbis a technikai specifikáció és az ára alapján erre lehet következtetni. A formája kísértetiesen hasonlít a TTe Shock kialakításához. Razernek egyébként sem ez az első rikító külsejű fülese, emlékezzetek csak az Orcara. ;)

Három dolog szúrt nálam szemet:

októberben érkezik az Electra névre keresztelt mikrofonos fejhallgató:
hol van az a mikrofon? :U A weblapjukon fel van tüntetve, hogy mégis mire képes:

Microphone

Frequency response: 100 – 10,000 Hz
Signal to Noise Ratio: 58dB
Sensitivity (@1kHz): -44 dB +/-4 dB
Pick Up pattern: Omni-Directional

Talán a vezetéken helyezték el? :F

Az 1,3 méter hosszú, lecsatlakoztatható kábelezéssel érkező fejhallgató:
ez mire jó? Sok volt a panasz, hogy megtörik a kábel és így cserélhetővé vált? Esetleg használható vezeték nélkül is? Nem hinném, sehol nem találtam az akksira vonatkozó adatot. 1.3 méterével pedig elég rövid pórázon tartja a felhasználót. Kb kell hozzá egy USB hosszabbító vagy egy asztali USB HUB. Vicc! Esetleg elírták és valójában 3,1 vagy 13m lenne? ;]

(#12) Karma: egyetértek. Meg sem fordult a az én fejemben sem a downgrade ;)

[ Szerkesztve ]

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#25) bigz válasza Karma (#12) üzenetére

bigz
(tag)

valoban, de akkor hol a jo egben van a mikrofon?
tovabbra is fenntartom, hogy draga, ezuttal viszont az analog csatiba fogok belekotni - amit szinten nem vettem eszre az elobb
sztem a szine a legkevesebb, anno vettem egy headsetet brutto 2400 forintert, aminek meg ennel is ocsmanyabb zold szine volt - a legkevesbe sem erdekelt, hogy nez ki, nem lett tole jobb vagy rosszabb az aranyom CSben.

I <3 Razer Mantis Control.

(#26) Z86 válasza bigz (#25) üzenetére

Z86
(őstag)

Több kábel van, az egyik mikrofonnak szerelt.[link]

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#27) firges

firges
(újonc)

Most őszintén, a kocka fül mellett ki a fenének van ilyen V alakú feje? Legalább egy próbababa fejére rárakhatták volna. Szerintem nincs humanoid, akinek ne párhuzamosan, vagy legalább is kis elmozdulással, de közel párhuzamosan állna a füle. Hova rakja ebbe az ember az állkapcsa hátsó részét, vagy a nyaka tetejét? Hiperfos tucatótvarság.

Ami késik, az nem ma lesz!

(#28) hunmyke válasza firges (#27) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

V alakú? Mutass egyet amelyik nem V alakú, ha nincs a fejeden...
Azért van V alakja, mert így a fejeden marad, persze a pánt kinyúlik kicsit.

Ha felpróbálsz egyet akkor megérted...

(#29) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

ez shrek gamer fülese. grat, ritka rusnya egy dög!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.