Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

Ez ilyenekkel csak az a baj,hogy izlések és pofonok..

(nekem spec ez az összeállitás nemtetszik)

(#2) blackrulz válasza cannibal (#1) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

annyi gép volt az elmúlt években annyi stílusban hogy szerintem egy favoritot mindenki talál magának. volt a puritán letisztult géptől a templomon át egészen az agyonneonozott dragsterig minden :DDD a hír meg meglepett hogy itt bukkant fel, de ezer hála a ph-nak :R

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#3) Cartman002

Cartman002
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Fenébe, nem lesz kész addigra a gépházam :( Nem baj majd jövőre jelentkezek, idén meg megyek nézőnek :)

Üdv: Cartman

(#4) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Áhh ott a helyem! :D :C :C

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#5) Engineer086

Engineer086
(Modder)
LOGOUT blog

Én már leadtam a nevezésem :))

Moddingolt gépeim a Facebook-on: http://www.facebook.com/pages/Gabi-moddolásai/211595065575996

(#6) Mec

Mec
(senior tag)

a szokásos hűtés-házak-modding témakörben nyitottam korábban már topic-ot a kiállításnak oda is lehet írni :C

flickr.com/photos/medveg

(#7) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

idén csak látogatóként nézek ki :)

majd jövőre átfényezem a gépet és kiviszem megint :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#8) Mec válasza shteer (#7) üzenetére

Mec
(senior tag)

egy hónap alatt még átfényezheted az ideire is :DDD

flickr.com/photos/medveg

(#9) shteer válasza Mec (#8) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

időhiány sajnos, szépen elő kellene készíteni hozzá
meg a dvd-író burkolatot lekrómoztatni :DDD

hűtésen alakítottam, érdemes lenne - szombaton szerelem át a tápegységet vízhűtésre :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) Mec válasza shteer (#9) üzenetére

Mec
(senior tag)

na az szép, de csak óvatosan ;]

flickr.com/photos/medveg

(#11) shteer válasza Mec (#10) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jaja, úgy lesz ;)
nem sima léghűtéses így se a cucc
[link]

[ Szerkesztve ]

(#12) Mec válasza shteer (#11) üzenetére

Mec
(senior tag)

ja boccs.. hány kilós a gép összesen? :Y

flickr.com/photos/medveg

(#13) Nyugdíjas válasza shteer (#7) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Szintén:K
Majd talán jövőre :U

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#14) shteer válasza Mec (#12) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem mértem, de most könnyítettem rajta - lekerült a nagy passzív radi az oldaláról :)

Nyugdíjas: de kinézünk nemde?

[ Szerkesztve ]

(#15) Mec válasza shteer (#14) üzenetére

Mec
(senior tag)

arra figyeljetek, hogy most 25-én szombaton lesz a kiállítás és egy napos. Csak szóltam :R

flickr.com/photos/medveg

(#16) shteer válasza Mec (#15) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R
te készülsz vmivel?

megtaláltam. hasonló lesz

(#17) blackrulz válasza shteer (#16) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

qő építi a hivatalos gépet idén :DDD reméljük hamar kész lesz :K

(#18) Mec válasza shteer (#16) üzenetére

Mec
(senior tag)

bizony, a radikalMOD 2008 gépet építem. Egyenlőre tartom a határidőt bőven :))

[link]

ja most nézem a képet, passzív tápra megy a víz?

[ Szerkesztve ]

flickr.com/photos/medveg

(#19) GumisPeter

GumisPeter
(senior tag)

...mindenki hozzon magával még egy embert...:D

Én is neveztem, már készen van, de nem bírom ki, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint a Hrp dealer dayen, szal lesz változás. :K

Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

(#20) kariad

kariad
(senior tag)

Hát vannak szép darabok! :K

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#21) waverider

waverider
(senior tag)

én a kis házimozi PC gépemet szeretgetem, dédelgetem, teszek bele újat, szebbet-jobbat, de nagyon nehéz a helyzet, maximalista vagyok, így sosem vagyok elégedett, mindig szeretnék valami eszement dolgot összehozni, bár asszem már a mostani sem 7köznapi darab.

mindig is tiszteltem, felnéztem az alkotó szellemre, és buzdítom, ahogy tettem a (radikalmod) modding klubbon, és teszem azt most is, még ha messziről is, hiszen tényleg nincsen jobb amikor valami saját kezünk művét befejezvén - még ha sokszor ideiglenesen is, mint nálam :P - hátradőlünk és élvezzük az alkotás eredményének gyümölcsét...

vazz...elm1ek vmi reklámszövegírónak, ez annyira marketingszagúra sikeredett, de a lényeget asszem úgyis értitek. :R

moddingra fel! :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#22) shteer válasza Mec (#18) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:C újabb minőségi munka a kezeid közül - megnézem majd a végeredményt

félpasszív. a gépem leterheli annyira, hogy elindul benne a vészventi - ebben a hűvösebb időben még rosszabb, mert elindul, leáll, elindul, leáll... és ennek hangja van, szemben az alacsony fordulattal
de már kész. megnémult :)

(#23) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

waverider: Kitolhatnád te is a biciklit a HTPC-ddel a hónod alatt. Csak elötte ne felejts el nevezni! :K

GumisPeter: Én még egy nevezőt hozok magammal. Ezért nem jár pont?? :DDD

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#24) GumisPeter válasza TESCO-Zsömle (#23) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Ööööööööööööö, izééé...
Erre a kérdésre asszem Viktor tudja a választ. :DD :DD

Vagy valaki, aki anno megfogadta Viktor vezényszavát és vitt magával valakit.....

Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

(#25) blackrulz válasza TESCO-Zsömle (#23) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

"ezért nem jár pont?"
ha mindketten hoztok nekem sört akkor nem :DDD

(#26) TESCO-Zsömle válasza blackrulz (#25) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tömény nincs!

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#27) v.tom

v.tom
(őstag)

Fasza. Kb. fél évvel ezelőtt már érdeklődtem a szervezőknél, hogy mikor lesz-e idén várhatóan verseny, és ha lesz, kb mikor. Azt válaszolták, hogy fogalmuk sincs...Egy igen komoly holmit készítettem volna többedmagammal. Most kiderült hogy indul a verseny, de nekem meg már nagyon késő. :O

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#28) shteer válasza v.tom (#27) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

érdekes :U pár éve minden évben indul és minden évben ősszel

jövőre majd versenyzünk egyet :D

(#29) v.tom válasza shteer (#28) üzenetére

v.tom
(őstag)

Sajnos nem is gondoltam a nyár folyamán arra, hogy utánanézzek, mi a helyzet a versennyel, most meg már nagyon késő. Hát erről lecsúsztam. Csak viszonylag egyszerű gépet tudnék vinni. Az idő és a pénz is kevés lenne már egy komoly munkára. Jövőre tényleg szeretnék ott lenni. A tervek már kialakultak régen, csak pénz kell. Sok pénz :)

(#30) shteer válasza v.tom (#29) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sok pénz igényes tervem nekem is van :)

egy kis metálfestékre még telik majd. a belső most kész

(#31) Mec válasza v.tom (#27) üzenetére

Mec
(senior tag)

az tuti volt, hogy lesz kiállítás. Mindig szeptember-október magasságában van, idén is így sikerült. Radikalmodon már régóta témázunk róla, kár, hogy nem néztél be oda is időnként.

"egyszerű" géppel? Ha moddolva van akkor tessék jelentkezni és pont. Részvétel a lényeg, nem? :R

[ Szerkesztve ]

flickr.com/photos/medveg

(#32) v.tom válasza Mec (#31) üzenetére

v.tom
(őstag)

Persze hogy részvétel a lényeg. Teljesen igaz, de szeretnék egy igazán ütős dolgot kivitelezni. ;] A mostani nem zavarna sok vizet, nem ilyen komoly megpróbáltatásra szánt gép. Csak amolyan 1 napos átalakítás.

[ Szerkesztve ]

(#33) TESCO-Zsömle válasza v.tom (#32) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az enyém is, mégis kiviszem... :U

(#34) Mec válasza v.tom (#32) üzenetére

Mec
(senior tag)

Jövőre hozol ütős gépet, idén meg hozd ki ami van :) Eddig 13-an neveztek, nem akarom elhinni, hogy senki sem mer kihozni semmit...

flickr.com/photos/medveg

(#35) TESCO-Zsömle válasza Mec (#34) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hááát... Én megpróbálok prezentálni 4 gépet, amibő 3 nevezve is lessz, de majd csak akkor, ha mindegyik szépen elkészül. ;)

Nincs velük sok meló, csak csinálni kell, meg fizetni kell, meg idő kell. :))

(#36) shteer válasza Mec (#34) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

13? :Y határidő?

okt. 18 - megnéztem a honlapon :D na átgondolom...
az nem baj, ha már korábban nevezett, de továbbalakított gép indul?

[ Szerkesztve ]

(#37) Mec válasza shteer (#36) üzenetére

Mec
(senior tag)

úgy tudom, ha már díjat nyert a gép, akkor kis módosítás után már ismételten nem versenyezhet. Ha sok átalakítás történt a gépen, akkor indulhat, a nevezést követően úgyis elbírálásra kerül minden gép.

Reméljük neveznek még sokan. Utolsó pár napon szokott megugrani a lista még.

[ Szerkesztve ]

flickr.com/photos/medveg

(#38) shteer válasza Mec (#37) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

díjat nem nyert, de módosítás annál több lett.
arra jutottam hagyom a fiatalokat érvényesülni :)

(#39) blackrulz válasza shteer (#38) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

te is abban a hitben élsz hogy számodra a nevezés lehetőség... nem az. törvény, és kötelező :DDD

(#40) shteer válasza blackrulz (#39) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kiviszel gépestűl? :DDD

(#41) TESCO-Zsömle válasza shteer (#40) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Honnan??

(#42) blackrulz válasza shteer (#40) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

akár :DDD

(#43) Mec válasza shteer (#40) üzenetére

Mec
(senior tag)

Én Xkerből megyek, szal IX-ből simán be tudlak gyűjteni.

flickr.com/photos/medveg

(#44) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R

sajnos nem tudom megoldani a befejezést a hátralévő 1 hónap alatt... suli, új melót keresek és csak 7végén lenne rá időm :(

csak látogató leszek

(#45) waverider válasza TESCO-Zsömle (#23) üzenetére

waverider
(senior tag)

Angliából? Elég húzos bicikli út lenne :DDD :C

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#46) TESCO-Zsömle válasza waverider (#45) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyorsan tekersz, kevesebb a szállás. ;)

(#47) GumisPeter válasza shteer (#44) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Hozd ki a gépet és ha nyersz, nem kell keresned új melót!!!
A fődíj ugyanis..........na ezt nem mondhatom el. :DD :DD :DD

(#48) Mec válasza GumisPeter (#47) üzenetére

Mec
(senior tag)

Na, csak nem tudsz valamit, amit én még nem? :D

flickr.com/photos/medveg

(#49) Nyugdíjas válasza shteer (#36) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Figyejj fater!:D
Leakasztunk egy maróst, meg egy esztergályost aki addig csak nekünk melózik, és akkor benevezünk :DDD

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#50) Mec válasza Nyugdíjas (#49) üzenetére

Mec
(senior tag)

és hol marad a saját kézi munka? :R

flickr.com/photos/medveg

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.