Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Még ezeket a durva hűtőket! :Y
Most tényleg kellenek ezek a szörnyetegek?

[ Szerkesztve ]

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#2) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HR 02 bejövős, de a másik kettő szerintem gáz :U

(#3) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

A régi Orosz dolguk jutnak eszembe ezekről.
Hatalmasak.
Kicsit azért mokás hogy pár négyzetcenti processzorra mekkora hütéseket kell rakni,hogy müködjön normásisan.
Egy idő után inkább én a vizes megoldás felé hajlanék, minthogy összerakjak egy konfogot ami akkora mint a ruhásszekrény.

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#4) ANT

ANT
(PH! addikt)

Az a Sentinel-csoda a képen úgy néz ki, mint "nyújork" madártávlatból! :D

[ Szerkesztve ]

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#5) B4nd1t4

B4nd1t4
(tag)

Hát ez nagyon teccik...

Egy olyan mókuskereket kell szereznem valahogy... :D:D:D

Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

(#6) Krisinto válasza ANT (#4) üzenetére

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

Valahogy nekem is ez jutott eszembe :DDD

Roccat Taito-t keresek!

(#7) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

WTF?!?!? De most komolyan ezek meg mik? A HR-02 pl. egy masszívabb hűtéssel rendelkező alaplapra fel sem fér, de legalább a ramok elférnek mellette.A sentinelre inkább nem írok semmit, iszonyat ahogy kinéz. A vga hűtés meg valami brutális, nem véletlenül kell azt már külön rögzíteni a ház oldalához, úgy rántaná ki a videokártyát az alaplapból, öröm lenne nézni. ;]

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#8) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

A HR-02 tettszik. :) A mosogépdob még elmegy de az a Sentinel... Látványelemnek jó lehet, de a hatékonysága már kérdéses lehet. Meg az ára.

PC-STYLE.hu

(#9) danati

danati
(senior tag)

GTX 480-at elég szépen lehűtötték. :)

(#10) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Várom a Scythe "válaszát"! :)

(#11) Kelvin

Kelvin
(őstag)

A Sentinel szerintem nagyon vagány és ötletes is, hogy így szét vannak szedve a bordák :K

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#12) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hr-02 tetszetős

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#13) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Atyaég mekkora hűtők ezek! Van bennük anyag rendesen. Kíváncsi lennék a hűtési teljesítményükre. (Meg arra hogy mekkora gépházakba férnek el rendesen) :D

Tomcat

(#14) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Állatok :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#15) Integra válasza Silentfrog (#3) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

működik a cpu normálisan ekkora hűtők nélkül is. ezek azért akkorák, hogy halkan működjenek. :)

(#16) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

én a scythe ninja-mal se panaszkodok:Dde ezek....:Dbrutális:Dlassan már csak alumíniumból fog álni egy gép:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#17) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem kis darabok az biztos! :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#18) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

A Sentinelnél van valami koncepció az elrendezésben, vagy csak úgy simán "kócos"?

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#19) Hedgehanter

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

De jol neznek ki...!!! :D

(#20) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kegyetlenek, az egyszer biztos. Viszont a Mugen 2-met nem adnám oda egyikért sem. :N

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#21) Giot válasza PH-User (#20) üzenetére

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Betegek ezek ott a TR-nél. :DDD
Igaza van a fórumtársnak akkor inkább vízhűtés.

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#22) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát az a sündisznó nem semmi :DDD

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#23) ígyvanferi

ígyvanferi
(senior tag)

Kicsit összezavarodtam. Van egy ház, amiben, ha jól számoltam 9 db (ebből három 17 cm-es) hűti a gépet, persze egész jó hatékonysággal. De kétlem, hogy halknak lehetne nevezni. Aztán ott vannak azok a hatalmas processzorhűtők, amik lehet, hogy elvannak saját ventilátor nélkül is, de hogy a házban és a videókártyán kell a légkavaró, az biztos. Ezzel vissza is kanyarodhatunk az írásom elejéhez.

(#24) kapcsandika válasza ígyvanferi (#23) üzenetére

kapcsandika
(senior tag)

Szerintem a házba belepakolt cuccok a belepakolható cuccok maximumát jelentik. Szóval ha van egy átlagos procid meg VGA-d akkor azokat passzívan is bele tudod tenni ebbe a házikóba. És akkor már csak annyi maradt hogy azt a 2x3 házhűtőt letekered minimumra és akkor már nem is olyan vészes a hangja...

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#25) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább már egy komolyabb vízhűtés ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#26) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Mikor meg kijönnek és kiderül hogy valamelyik a világ legjobb hűtője szalad mindenki azt venni.A thermalright eddig sem adott sz@rt a kezünkbe. :N

Sami Koivikko - Sapphire

(#27) Madárpók

Madárpók
(tag)

PH! tesztet!

(#28) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Miért "Okosan hűt a Thermalright"? :F

Mert televág egy házat csillió óriási ventilátorral vagy mert 50 kilós vastömb hűtőket csinál?

Ez nekem inkább "Erőből hűt a Thermalright"-nak tűnik :U

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#29) RexpecT válasza ZCoyote (#28) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

+1 :K

Walter White is Bad*ss!!

(#30) z00li

z00li
(senior tag)

:Y :Y :Y Besz**ás hogy miket ki nem találnak! :DDD

(#31) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem tetszik az összes, kivévea ventilátorok, de ahűtők bejövősek :B :U

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#32) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek már hűtők, nem Zalman féle kókányság :C

(#33) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na igen, ezek hűtések a javából. :C

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#34) oliba válasza ZCoyote (#28) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Thermalright csinál "erőből" hűtő hűtőket és "többet ésszel, mint erővel" típusú hűtőket. Választék soha nem jön rosszul. Scythe-ről sem kell azért megfeledkezni, khm Orochi, Grand Kama Cross

(#23) ígyvanferi: 17-es ventiknek lehet látni a lapátjait olyan lassan forognak. 12-es ventiből pedig lehet venni halkat. A legnagyobb kérdés az, hogy a mókuskerekes megoldásba lehet-e majd külön ventit venni, ha véletlen csapágyas lenne, vagy megjönne a hangja

[ Szerkesztve ]

(#35) ZCoyote válasza oliba (#34) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

De ezek erőből hűtő hűtők, nem ésszel hűtő hűtők :)

(#36) ABee

ABee
(tag)

Kell vennem egy Sentinelt meg egy HR-02-t mert különben nincs mitôl darabokra szakadjon az alaplapom.

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#37) riolobo válasza ZCoyote (#28) üzenetére

riolobo
(tag)
LOGOUT blog

Nekem is valami hasonló jutott eszembe,ez minden csak nem okos hűtés. Kétségtelen,hogy nagyon impozánsak ezek a hűtők de hát azért ne essünk már át a ló túloldalára. Persze az érmének két oldala van, szvsz elég szomorú ,hogy a mai hardverfejlesztési trendek kiváló táptalajt biztosítanak az ilyen torzszülöttek létrejöttéhez.

Goodbye, cruel world, Im leaving you today. Goodbye, goodbye, goodbye. Goodbye all you people, Theres nothing you can say, To make me change my mind. Goodbye.

(#38) oliba válasza ZCoyote (#35) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Computexen szerinted ki akar kicsi vackokat látni :D Azokkal majd évközben jönnek. Mondjuk egy kicsi vga kártya hűtőt simán elvárnék már tőlük, mert a V2 az egyetlen ilyen, amit már 7600GT-re is szereltek talán :O

(#39) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a Sentinel nem lehet rossz passzívan vagy alacsony légszállítás mellett.

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#40) Stiky válasza Kelvin (#11) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak ahogy a videón is látszik eléggé hajlanak az "oszlopocskák" ahogy megfogják őket. Szerintem az egy-egy "csokorban" lévő 4-4 oszlop közé tehettek volna pár nagyobb, összefogató bordát ami egyben tartaná őket. :) Amúgy ötletes megoldások.

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#41) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na akkor már megvan, hogy hova tűnt kis hazánkból a színesfém. ;] :DDD

(#42) Jhonny06 válasza capulet75 (#26) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos jól hűtenek, csak mekkorák.. :DDD

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#43) sirzollee

sirzollee
(tag)
LOGOUT blog

ÜBERBRUTAAAL hűtők :C :Y :C

(#44) Integra válasza FRENK1988 (#25) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

lássuk a teszteket:)
mert ok, vízhűtés. de ha többe kerül és pár fokkal tud max többet, megéri? zaj?
kit zavar egy vastömb a gépben csukott oldal lapnál?
tegye csöndben a dolgát és semmi gond vele.

(#45) Balika911 válasza riolobo (#37) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem a hardverfejlesztési trendek biztosítanak ezekhez táptalajt, hanem... inkább nem írom le, még valaki magára veszi. :)

(#46) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Ekkora méretnél, tömegnél, ÁRNÁL már a vízhűtéses megoldás is megfontolandó.

Amúgy jó lenne belefutni ilyenbe "csak úgy", egy közönséges PC boltban.

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#47) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Igen murisan néz ki az a ház! :U :D

(#48) mephi666 válasza szacsee (#41) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hasonlóra gondoltam én is: a tr-nak még lesz 1-2 hasonló ötlete és felborul teljesen a színesfémek világpiaci ára :DD b@szki... nem láttam még ennyi könnyűfémet 1gépben :Y

ui: egyébként a címben nem idézőjelbe akart kerülni az "okosan"? vagy csak nekem nem jött át a termalright mérnökeinek eme ötlete? :)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#49) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Én azt nem értem, hogy a hűtőknek, miért nincsenek adatai. :W
A világon minden alkatrésznek van egy adatlapja, amiről egyértelműen meghatározható, hogy mi az és mit tud.
Ezekről csak annyit tudunk, hogy jók ehhez a procihoz, jobbak ennél a hűtőnél, de hangosabbak annál. Majd pont elhiszem, hogy ezeknél a cégeknél nem hallottak a hővezetés, hőkapacitás fogalmáról. Egy A4-es lapra minden hűtőnek, le kellene rajzolni a Rth/légáramlat, karakterisztikát, megadni a Cth-t, és esetleg a zaj/légáramlat karakterisztikát. Ebből a három adatból egyértelműen kiderülne, hogy melyik hűtő mennyivel jobb a másiknál, és nem kéne mindent mindennel összehasonlítani.
A szakmai portálokon levő hűtő megatesztekről meg az jut eszembe, amikor a gyerek és a felnőtt eldönti, hogy melyik a leghosszabb bot a sok közül, a gyerek egymásmellé rakja mindet és így látva kiválasztja a leghosszabbat, a felnőtt leméri mindet és úgy dönti el. Elsőre ez ugyanannyira hatékonynak látszik, de ha jön még egy bot, akkor a felnőtt leméri és összeveti a feljegyzéseivel, míg a gyereknek meg kell ismételnie az egész kísérletet. Szerintem a gyártók, direkt titkolják el a valós adatokat, nehogy kiderüljön, hogy egykét drágább modell pont ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint sok olcsó.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#50) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Érdekes megoldás az a ház. Néztem is párszor, hogy így beépítik ventikkel akkor hol kötik rá a perifériákat. De jól megtörik az már biztos, hogy úgy ki tudják vezetni...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.