Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom miért de tetszik. Az ár meg nem alacsony. :DDD

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#2) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jól néz ki, a funkcionalitása és a belső elrendezése is tetszik (kb Silverstone TJ08/Cosmos S/P280 első ránézésre). méretre egész kompakt (mégiscsak egy XL-ATX házról beszélünk), súlya alapján pedig vagy nagyon vékonyak a lemezek, vagy sok az alu. összehasonlításképp a picit nagyobb Cosmos 17kiló üresen, a Cosmos S pedig valahol 6 körül, tehát az alunak kéne dominálnia. ha a váz acél, az még jobb is.

bejövős, az ára is tetszik, eléggé olcsó (kategórián belül persze). kérdés, hogy élőben is ennyire jól néz ki e (kidolgozás minősége az, ami érdekes lehet még).

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#3) Segal

Segal
(tag)

Brutálisan jól néz ki

www.nokiaprogramok.hu

(#4) Kon

Kon
(lelkes újonc)

Ez a fehér-fekete design nagyon bejön és a ház kialakítása is szép és nincs az az otromba előlap mint általában. :)

Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

(#5) lajtika

lajtika
(tag)

Valamiért tetszik, engem a 70-es évekbeli forma világra emlékeztet. Lehet hogy a színe és az élek miatt.

0630/353-03-29

(#6) Apika

Apika
(PH! addikt)

Erre kéne felhordani a "Liquipel nanotechnológiás réteg"-et és akkor nem is fog koszolódni... :D

(#7) MZperX75 válasza Kon (#4) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Nagyon szép ,
valahogy starwars-os benyomása van ,jól eltalált birodalmi(jedi visszanéz )

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#8) Kov1024 válasza proci985 (#2) üzenetére

Kov1024
(HÁZIGAZDA)

Azért ilyen könnyű (relative), mert az acélvázon kívül a legtöbb helyen egyszerűen műanyagot használtak.

(#9) lajtika válasza MZperX75 (#7) üzenetére

lajtika
(tag)

Nekem meg pont a Star Trek jutott eszembe.

0630/353-03-29

(#10) G.I.JOE

G.I.JOE
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép. Akkor nálunk az ára kb. 55e körül fog alakulni ... Az is szép, de mondjuk ebben a kategóriában ez van ...

[link]

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

(#11) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszik tetszik, nagyon tetszik, csak az a féloldaliság, meg az eleje nem. Nekem túl egyszerű.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#12) lajtika válasza G.I.JOE (#10) üzenetére

lajtika
(tag)

Az nem olcsó. De legalább egyedi, ilyen biztos nem lesz a szomszédnak.

0630/353-03-29

(#13) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pofás ház, bár én nem értem, hogy a teteje miért ennyire 'hibrid'. Na mindegy.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#14) Tibor_560sec

Tibor_560sec
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tetszetős ...
Felüdülés a sok fekete közt ...

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#15) KisTopi95

KisTopi95
(fanatikus tag)

Megvan a következő számítógépházam *-*

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#16) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Szép,de nem szivlelem a fehér házakat. Ettől függetlenül szép.Feketében jobban tetszene/tetszik.

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#17) Milka 78

Milka 78
(őstag)

Nagyon szép ház és van benne minden földi jó.Kár,hogy az ára is brutális lesz.

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#18) Daert

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Ez de K@va jó! Nagyon tetszik és nagyon ötletes belül.Must have!

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#19) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon jól néz ki fedél nélkül. :DD

Sami Koivikko - Sapphire

(#20) Geri Bátyó

Geri Bátyó
(senior tag)
LOGOUT blog

Az az érzésem, hogy nálunk 50k fölött lesz az ára, de ettől függetlenül ez az első NZXT ház, ami maradéktalanul tetszik! Mondjuk nem ebben a színben, hanem inkább a teljesen fekete változatra szavaznék.

Hogyan mutatsz tükröt, egy tükörnek?

(#21) Daert válasza Geri Bátyó (#20) üzenetére

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

58K-ért rendelhető itthon fekete/fehérben.Németeknél is átszámítva 52K

(#22) Geri Bátyó válasza Daert (#21) üzenetére

Geri Bátyó
(senior tag)
LOGOUT blog

Húzós, ahogy számítottam is rá, de még most is azt mondom, hogy rohadtul tetszik!
Jól átgondolt belső, szolid külső. Feketében simán bevállalnám ennyiért is! (Egy darabig még elvagyok a mostanival.)

Hogyan mutatsz tükröt, egy tükörnek?

(#23) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ütős ez a kontrasztos fehér-fekete. de ennyit nem adnék érte.

bár az elforgatott hdd-keretet hiányolom.

[ Szerkesztve ]

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#24) Daert válasza Ł-IceRocK-Ł (#23) üzenetére

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

90°-al el van az forgatva,csak jobbra,nem balra.

(#25) Ł-IceRocK-Ł válasza Daert (#24) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jogos, ebbe a nagy fehérségbe nem láttam.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#26) waithEard válasza MZperX75 (#7) üzenetére

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

:R Nekem is a jó öreg Birodalmi rohamosztagosok jutottak kapásból eszembe!
Tetszik, nem is kicsit! És belül is rendben van.

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#27) enamessias

enamessias
(fanatikus tag)

Végre egy ház amibe simán belefér a vizhütésem és nem 100e felett van!
Kár a kopogos müanyag elölapért.

A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.

(#28) nicu71

nicu71
(senior tag)

újabb csodálatosan szép ház!Bár én a tiszta feketét is megnézném,azt mondom,hogy elfogadnám,úgy ahogy van! ;)

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#29) Bopez válasza nicu71 (#28) üzenetére

Bopez
(tag)

Nagyon jó feljövök PH-zni, erre mit látok Corsair egér beleszeretek..
Erre nézem tovább NZXT beleszeretek...végem van, ez piszok szép lett, valamiért nagyon megfog az egész...
"nem cserélek házat...nem cserélek házat...nem cserélek házat..."

Power of HardverKER...

(#30) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon szép házikó, jól variálható, jó hűtése van, sikergyanús. :)

(#31) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ötletes ez a kopoltyús szellőztetési megoldás.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#32) zed1983

zed1983
(őstag)

végre egy szép ház :R

(#33) DRB

DRB
(fanatikus tag)

Jól néz ki, viszont rohadt drága(mai árfolyamon ~40K).
Nekem a telefonom (is) hó fehér(egy két év körüli SE), ha előveszem valahol egyből mindenki azt nézi/kérdezi "az mi az?" :D , pedig semmi extra, csak a színe. Pont passzolnának egymáshoz, csak ez a 170 dodo nem passzol, mármint a pénztárcámhoz. :D

[ Szerkesztve ]

Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

(#34) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

Újabb jó kuckót dobott ki az NZXT :K tetszik :K

üdv.

(#35) r-chee

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Eeeeez gyönyörűűűűűű :K .
S lényeg, hogy letisztlt, nincs rajta semmi felesleges kidomborodó műanyag elem, s nincs a teteje teleszórva USB-vel meg HDD dokkolóval (>>> pfujj).

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#36) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

"A ház egész tetején egy kopoltyúra emlékeztető panel terpeszkedik, mely szükség esetén zárható, így a felhasználó igényeinek megfelelően választhat a kiváló hűtés és a hangtalan működés között (innen a gyártó által használt hibrid jelző)."

és olyankor kikapcsolja a felső ventiket ? vagy pörögnek tovább haszontalanul ? :U

(#37) Duree

Duree
(PH! addikt)

Na végre egy világos ház.Nagyon jól néz ki,kivül,belül.Remélem hozzánk is eljut.

(#38) engusz válasza Daert (#21) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Jaja, 58-ért rendelhető, februárban indul a kereskedelmi forgalmazás. Erősödni látszik a forint, tehát nem elképzelhetetlen, hogy a későbbiekben kedvezőbb árcímke kerül a házikókra. :K

[ Szerkesztve ]

(#39) KaiotEch válasza Findzs (#36) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre én is gondoltam már, de nemhinném, hogy lekapcsolja, de valamennyire keringeti. Esetleg automatán megfordítja az irányt, bár úgy sem hatékony :P

(#38) engusz: Feketébe olyan semmilyen az egész. A fehér dobja fel a házat, így egyszínűként, kb 10eFt-os gépháznak mutatkozik.

[ Szerkesztve ]

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#40) engusz válasza KaiotEch (#39) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A képek/videók alapján eddig egyik NZXT ház sem volt a szívem csücske. Kibontva viszont már sokkal jobb képet festettek. Pl. a Phantom széria egész jó lett. 810-hez ugyan még nem volt szerencsém, de már várom az első találkozást. Annyi előre sejthető, hogy nagy házról van szó, amit a képek nem biztos, hogy visszaadnak.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.