Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nagggyon komoly! :) Tetszik. Nem kicsit. Csak nálam ez sehol nem mutatna jól... :) Na meg a szokásos. Az ára. :DDD

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) hunmyke válasza atike (#1) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Nekem is bejön, épp dec. 9.-én dobják ki szülinapomon. Igazán adhatna egyet ingyen a gyártó ajándékba.:D

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#3) zetecR válasza hunmyke (#2) üzenetére

zetecR
(őstag)

Ha kidobják, akkor csak azt kell tudnod, hogy hova... :D

Aludni kell, anélkül meghalok.

(#4) freestailo

freestailo
(senior tag)

nem rossz, az ára sem ANNYIRA durva, 30k-ért elmegy, bár ennyit nem költenék házra.

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#5) Jim-Y

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem tetszik, de ez is méregdrága lesz:/ Itthon 35-40K közöttre saccolnám :/

(#6) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Nagyon dögös !

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#7) BotaN válasza Jim-Y (#5) üzenetére

BotaN
(senior tag)

Egy jó házért ez az ár egyáltalán nem drága, ennyi és kész. Amúgy a funkcionalizás rendben van, mondjuk nem vagyok az úrhajók nagy rajongója, de még a külseje sem annyira meredek.

(#8) czanga

czanga
(fanatikus tag)

Én a robot. Ez jutott eszembe róla. :)

czanga

(#9) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik ez a ház, és még az ára sem annyira vészes.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#10) Artus58

Artus58
(újonc)

Szimpatikus darab, és ez már elölről szívja a levegőt a vinyókhoz és nem oldalról mint a nagytesó, szerintem sokkal jobb megoldás mert így jut friss levegő a többi komponensnek is :C

(#11) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is tetszik :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#12) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Csini! ;)

(#13) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

nagyon jó irányba halad a nzxt. Ez a házuk is nagyon tetszik.jól sikerült darab.

üdv.

(#14) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Naa ez igen! :)
Végre valami design. Látszik a kreativitás. Nagyszerű!
Végre nem csak a hót unalmas négyszögletű fekete"dobozok".

(#15) 87bp válasza Dany007 (#14) üzenetére

87bp
(tag)

Így van! Szép kuckó. :K

Origin-->inFected-PeetR

(#16) bocica

bocica
(újonc)

Nos ez a ház már egy ideje (a nagyobb) mozgatta a fantáziám. Elég kritikus vagyok a képességek, és az elrendezések terén (a kinézetnél meg pláne, én speciel a HAF széria kinézetétől hányok..). Eddig az egyetlen bajom az volt, hogy egy kicsit nagyobb mint a mostani. Amikor viszont élőben megláttam a Pixelben egyből tudtam ilyen kell nekem! Nos korrigálnám az akkori felindulásom, nem olyan hanem ILYEN kell nekem! Tökéletes a mérete is! =)

Az árára kíváncsi leszek nem hinném, hogy sokkal több lenne mint 30-35, mert az előd is kapható bruttó 46-ért.

Ennek a "kicsinyítésnek" nagyon örülök most! =)

[ Szerkesztve ]

"Élni könnyű. Döntést hozol és sohasem nézel vissza!”

(#17) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Csecse kis házikó.
Kár, hogy az Euroval elszaladt a ló.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#18) h-yle válasza hunmyke (#2) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Ha már a dec. 9-i szülinapoknál tartunk akkor számolhatnak nyugodtan kettővel. :)

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#19) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Nekem is nagyon bejövős,tetszik.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#20) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre egy szép ház! Azt hittem már sosem lesz semmi érdekes és újszerű. Szuper! :K

Sami Koivikko - Sapphire

(#21) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

33 520 Ft lesz mind a három ház. Ha minden jól megy, akkor még 24-e előtt be tudnak futni az első darabok. A mai naptól pedig előrendelhetőek lesznek.

[ Szerkesztve ]

(#22) hunmyke válasza h-yle (#18) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Naugye, csak 2 db házat kellene adniuk, nem kerülhet sokba, mi az nekik?:D:D
Már jó ideje követem itt a PH-n az új házakat, de ez az első amire azt mondtam, hogy érdemes írni hozzászólást.:)

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#23) fulltime4wd

fulltime4wd
(kvázi-tag)

Elsőre tetszik....másodikra méginkább tetszik :D
A belső még jobban! Lehet hivalkodónak hívni, de nincs tele kiszögelésekkel + reszelőkkel.
A színe miatt feltűnő, de mégis letisztult, látszik, hogy foglalkoztak vele.....csak nálam nem sokáig lenne ilyen makulátlan :) !

"I see no God up here" - Juri Gagarin 1961

(#24) Peathee

Peathee
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ez igen! Szép ez a ház és még az ára is elfogadható szinten van. Meglátom mennyibe fog kerülni, mert könnyen elképzelhető, hogy még karácsony előtt megveszem. (Ha le tudok mondani a Zalman GS1000 csábításáról) Egy gondom van csak vele, hogy műanyag a teteje is. Az lehett volna acél, mert a mostnai Chieftecet, lábtartónak is használom filmezés közben. :)

2012 az új gépem éve: Intel i7-2600k, Asus Z68, 16Gbyte Kingston HyperX, 128Gbyte Samsung 830 SSD, 1.5Tbyte WD Hdd, Radeon HD7850, Audigy 4, Ninja 3, Hangszigetelt Zalman GS1000, 3db Viewsonic vx2025wm

(#25) Jim-Y válasza Peathee (#24) üzenetére

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy ilyen házat kegyetlenség asztal alatt tartani, itt megfizeted azt is, hogy szép, ezért az asztalon a helye :P

(#26) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hm, még a végén lecserélem a mostani Obsidian 800D-t. Legalább a jelenlegi fekete belső, fehér csövezés megváltozna, a fordítottjára :)

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#27) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyébként a bejelentéssel egyidőben több külföldi oldalon is jelent meg teszt róla, aki kíváncsi a részleteire nézelődhet pl. az Anandtech-en

(#28) ThomasW

ThomasW
(újonc)

Ebben elfér egy CM Hyper 212 Plus CPU hűtő?

(#29) Shkiz0 válasza ThomasW (#28) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:K

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#30) ThomasW válasza Shkiz0 (#29) üzenetére

ThomasW
(újonc)

:C :R

(#31) ch003067

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg jól néz ki :K

Jól látom hogy AC F12 ventik vannak benne ?

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#32) jocek91

jocek91
(tag)

Na hamár az nzxt házak topik ilyen kihalt megosztom tapasztalataimat ezzel a kuckóval kapcsolatban. Néhány csavart úgy kell ki erőszakolni csavarhúzóval hogy,azt hittem néhányszor elnyalom a csavarfejet, de szerencsém volt. Amit nagyon hiányolok az a porszűrők, igaz a tápnál alul van de az édeskevés. Most kitérnék a ventilátor szabályzóra, itt a gyártásnál banális hiba történt rengetegen írnak az NZXT fórumra egy olyan problémáról ,hogy ha közepesre állítják a fordulatot akkor elektromos zaj hallatszik ezt lehet hallani, volt akinek visszajeleztek és küldtek csere alkatrészt én lassan egy hete jeleztem a supportjuknak ezt a problémát és írtam a fórumra is ezután de semmiféle válaszra nem méltatnak, eddig a supportra egy nagy nullát tudnék adni sajnos. Még egy apró bosszantó probléma van a kuckóval mégpedig az, hogy az előlapon az ajtó elég macerásan nyitható és csukható elég erősen kell megnyomni a kis nyilacskánál az ajtót. Eddig minden "extra" ami miatt tetszett igazán az mind a hátránya is egyben.

[ Szerkesztve ]

i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.