Nagggyon komoly!
Tetszik. Nem kicsit. Csak nálam ez sehol nem mutatna jól...
Na meg a szokásos. Az ára. 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Nagggyon komoly!
Tetszik. Nem kicsit. Csak nálam ez sehol nem mutatna jól...
Na meg a szokásos. Az ára. 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Nekem is bejön, épp dec. 9.-én dobják ki szülinapomon. Igazán adhatna egyet ingyen a gyártó ajándékba.
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

Ha kidobják, akkor csak azt kell tudnod, hogy hova... 
Aludni kell, anélkül meghalok.
(#4) freestailo

nem rossz, az ára sem ANNYIRA durva, 30k-ért elmegy, bár ennyit nem költenék házra.
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!
Nekem tetszik, de ez is méregdrága lesz:/ Itthon 35-40K közöttre saccolnám :/

Nagyon dögös !
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

Egy jó házért ez az ár egyáltalán nem drága, ennyi és kész. Amúgy a funkcionalizás rendben van, mondjuk nem vagyok az úrhajók nagy rajongója, de még a külseje sem annyira meredek.

Én a robot. Ez jutott eszembe róla. 
czanga
Nagyon tetszik ez a ház, és még az ára sem annyira vészes.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Szimpatikus darab, és ez már elölről szívja a levegőt a vinyókhoz és nem oldalról mint a nagytesó, szerintem sokkal jobb megoldás mert így jut friss levegő a többi komponensnek is 
nekem is tetszik 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

nagyon jó irányba halad a nzxt. Ez a házuk is nagyon tetszik.jól sikerült darab.
üdv.
Naa ez igen! 
Végre valami design. Látszik a kreativitás. Nagyszerű!
Végre nem csak a hót unalmas négyszögletű fekete"dobozok".

Így van! Szép kuckó. 
Origin-->inFected-PeetR

Nos ez a ház már egy ideje (a nagyobb) mozgatta a fantáziám. Elég kritikus vagyok a képességek, és az elrendezések terén (a kinézetnél meg pláne, én speciel a HAF széria kinézetétől hányok..). Eddig az egyetlen bajom az volt, hogy egy kicsit nagyobb mint a mostani. Amikor viszont élőben megláttam a Pixelben egyből tudtam ilyen kell nekem! Nos korrigálnám az akkori felindulásom, nem olyan hanem ILYEN kell nekem! Tökéletes a mérete is! =)
Az árára kíváncsi leszek nem hinném, hogy sokkal több lenne mint 30-35, mert az előd is kapható bruttó 46-ért.
Ennek a "kicsinyítésnek" nagyon örülök most! =)
[ Szerkesztve ]
"Élni könnyű. Döntést hozol és sohasem nézel vissza!”
Csecse kis házikó.
Kár, hogy az Euroval elszaladt a ló.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Ha már a dec. 9-i szülinapoknál tartunk akkor számolhatnak nyugodtan kettővel. 
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

Nekem is nagyon bejövős,tetszik.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Végre egy szép ház! Azt hittem már sosem lesz semmi érdekes és újszerű. Szuper! 
Sami Koivikko - Sapphire

33 520 Ft lesz mind a három ház. Ha minden jól megy, akkor még 24-e előtt be tudnak futni az első darabok. A mai naptól pedig előrendelhetőek lesznek.
[ Szerkesztve ]

Naugye, csak 2 db házat kellene adniuk, nem kerülhet sokba, mi az nekik?

Már jó ideje követem itt a PH-n az új házakat, de ez az első amire azt mondtam, hogy érdemes írni hozzászólást.
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

Elsőre tetszik....másodikra méginkább tetszik 
A belső még jobban! Lehet hivalkodónak hívni, de nincs tele kiszögelésekkel + reszelőkkel.
A színe miatt feltűnő, de mégis letisztult, látszik, hogy foglalkoztak vele.....csak nálam nem sokáig lenne ilyen makulátlan
!
"I see no God up here" - Juri Gagarin 1961
Ez igen! Szép ez a ház és még az ára is elfogadható szinten van. Meglátom mennyibe fog kerülni, mert könnyen elképzelhető, hogy még karácsony előtt megveszem. (Ha le tudok mondani a Zalman GS1000 csábításáról) Egy gondom van csak vele, hogy műanyag a teteje is. Az lehett volna acél, mert a mostnai Chieftecet, lábtartónak is használom filmezés közben. 
2012 az új gépem éve: Intel i7-2600k, Asus Z68, 16Gbyte Kingston HyperX, 128Gbyte Samsung 830 SSD, 1.5Tbyte WD Hdd, Radeon HD7850, Audigy 4, Ninja 3, Hangszigetelt Zalman GS1000, 3db Viewsonic vx2025wm
Egy ilyen házat kegyetlenség asztal alatt tartani, itt megfizeted azt is, hogy szép, ezért az asztalon a helye 
Hm, még a végén lecserélem a mostani Obsidian 800D-t. Legalább a jelenlegi fekete belső, fehér csövezés megváltozna, a fordítottjára 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Egyébként a bejelentéssel egyidőben több külföldi oldalon is jelent meg teszt róla, aki kíváncsi a részleteire nézelődhet pl. az Anandtech-en

Ebben elfér egy CM Hyper 212 Plus CPU hűtő?

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Tényleg jól néz ki 
Jól látom hogy AC F12 ventik vannak benne ?
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

Na hamár az nzxt házak topik ilyen kihalt megosztom tapasztalataimat ezzel a kuckóval kapcsolatban. Néhány csavart úgy kell ki erőszakolni csavarhúzóval hogy,azt hittem néhányszor elnyalom a csavarfejet, de szerencsém volt. Amit nagyon hiányolok az a porszűrők, igaz a tápnál alul van de az édeskevés. Most kitérnék a ventilátor szabályzóra, itt a gyártásnál banális hiba történt rengetegen írnak az NZXT fórumra egy olyan problémáról ,hogy ha közepesre állítják a fordulatot akkor elektromos zaj hallatszik ezt lehet hallani, volt akinek visszajeleztek és küldtek csere alkatrészt én lassan egy hete jeleztem a supportjuknak ezt a problémát és írtam a fórumra is ezután de semmiféle válaszra nem méltatnak, eddig a supportra egy nagy nullát tudnék adni sajnos. Még egy apró bosszantó probléma van a kuckóval mégpedig az, hogy az előlapon az ajtó elég macerásan nyitható és csukható elég erősen kell megnyomni a kis nyilacskánál az ajtót. Eddig minden "extra" ami miatt tetszett igazán az mind a hátránya is egyben.
[ Szerkesztve ]
i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black