Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

My Cinema P7131 - ez már nagyon régi tuner, legalább 1-1,5 éve láttam... :)

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#2) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Korrekt osszegert adja az Intel a D945GCLF2 alaplapot.

Gondolom a memoria foglalatok az alaplap hatan lehetnek, mert hiaba meresztettem a szemem nem talaltam sehol sem a foglalatokat.

(#3) nyunyu válasza twollah (#2) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ott van pedig az IDE meg a tapcsati mellett, csak a fekete szine beleolvad a hatterbe.

Forintarfolyam meg nem rulz. 13.3+afa volt, amikor eloszor megjelent a magyar piacon. :(
Csak akkoriban alig lehetett hozzajutni, mert az Intel nem birt szallitani.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#4) LaCeeN válasza twollah (#2) üzenetére

LaCeeN
(lelkes újonc)

szerk: megelőztek :)

[ Szerkesztve ]

LaCeeN Pres. Digital Express on Afterhours.fm! Every 2th & 4th Monday 16:00 - 17:00 (CET)

(#5) csudri

csudri
(őstag)

Ez a Mini-ITX-es csoda, ezzel a 330-as procival már elbír a Full-HD videókkal?

Vortex World Domination

(#6) nyunyu válasza csudri (#5) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ja, ezt teszteltem az Atom topikban.

(#7) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy felülnézeti kép a lapról

ATI HD 2400-es PCI-es videokártyával kombinálta már valaki? (még nem volt időm átolvasni az Atom Klubos topikot)

[ Szerkesztve ]

(#8) twollah válasza nyunyu (#3) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Es tenyleg.
En PCI-E 16Xos csatinak neztem.
Szerintem nem a legszerencsesebb ez az oldalrol, felulrol keszult kep.

(#9) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Nocsak, most mar a Labtec is lop formatervet a nagytesojatol?
Eddig forditva tortent az UltraFlatnal.

7131-es Asus tuner meg legalabb 4-5 eves modell.
2002 korul dobtak piacra a MyCinema 7134-et, azt valtotta egy-masfel ev mulva az olcsobb 7131.

(#10) daa-raa válasza wwenigma (#1) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A chipset maga meg kb 6-7 éves... A jelenleg forgalmazott SAA7131E is már közel 4,5 éve került piacra. Régebbi cuccra már nem nagyon lehetne építeni. Ez így vicc.

Si vis pacem, para bellum.

(#11) nyunyu válasza Kobaljov (#7) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Egy felülnézeti kép a lapról

Marmint az egymagos GCLF-rol.

GCLF2-on nem ilyen hutoborda van a procin, illetve a tapcsatija sem 20, hanem 24 tus, plusz meg egy rakas alkatresz ra van forrasztva, amit a GCLF-rol lesporoltak.

(#12) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

Coolink picit másképpen :))

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#13) Mercutio_ válasza twollah (#2) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Ahogy korábban már írták, 13,3+fá-ért megéri, de 21-ért nagyonnem:(

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#14) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

aza gyorsítótár el lett írva,és eddig senki nem vette észre :DD

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#15) csudri válasza Muton (#12) üzenetére

csudri
(őstag)

:C

Vortex World Domination

(#16) proci985 válasza Gergő_ (#14) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én ebben a pillanatban... 2x512 mb!:D az atom a jövő:DDD

hát ez a hét tényleg nagyon gyenge volt, főleg így lassan a karácsonyi dömping előtt. azért egy nvidia újracímkézést vártam volna:)

a miniitx viszont bejön. sőt, eléggé jónak tűnik. megint felmerült bennem a lan in a case ötlete, wakeuponlannal.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#17) Male válasza twollah (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert erre már plusz mem sem kell!
"Az 1,60 GHz-en járó, kétszer 512 MB másodszintű gyorsítótáras Atom 330-nak "
:DDD

/Látom közben mások is észrevették az elírást./

Amúgy ezek az "új" ASUS tunerek érdekesek, mert én Sulinet keretében vettem ilyet... már kb 2 éve...

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#18) R.P.

R.P.
(fanatikus tag)

Labtecet ne vegyen senki aki jót akar.
Már háromszor cseréltetem az Ultra Flat Wireless Desktop csomagomat, és a mostanin is rossz az egér. Akadozik, használhatatlan. Aki az egeret is használni akarja, tényleg ne ilyet vegyen, a billentyűzet még egész elfogadható.

Üdv.: R.P.

Olvassátok! http://footer.hu - kulturális magazin

(#19) Illusion1010

Illusion1010
(fanatikus tag)

A Seagate külső vinyói nagyon tetszetősek :)

Trolling in the deep

(#20) Mazsika

Mazsika
(őstag)

hol lehet ilyen pendrájv microsd akrámit venni???

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#21) hzcs

hzcs
(senior tag)

Labtec egeret én sem ajánlok senkinek. Sajnos beleválasztottam, bedöglött, 7 (hét) hét volt a csere, kaptam más típust. Az is kacat. Még 6 ezerért vettem wirelesst, a mostani is az. A kábelesei se lehetnek nagyon jobbak.

(#22) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Miért kicsi a választék BlueTooth-os egerekből? Milyen jól jönne néha, hogy nem foglal el USB csatit (notin).

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#23) Kobaljov válasza nyunyu (#11) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi, akkor rosszul nevezték el a képet

(#24) tuskooo válasza Illusion1010 (#19) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

És jó is :)

(#25) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes cég az a Coolink. Nemrég kinéztem magamnak egy 2.5 collos külső házat, de a cég weboldalán a külső házak fel sincsenek tüntetve. Mint ha nem is gyártanának/forgalmaznának ilyesmit.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#26) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tv tunereknél:

"...hardveresen tud MPEG-2 formátumba kódolni. Ma, a különböző HD szabványok és bivalyerős CPU-k idejében talán már nem olyan érdekes ez a képesség."

dehogy is nem érdekes! hardveresen rögzítő tv kariknál ismeretlen fogalom a hangcsúszás a szoftveres rögzítéshez képest.... (lsd. pinnacle szoftveres fospuspák. akinek pedig pinnacle-ja van, és azon kevesek közé tartozik, aki nem tapasztalt ilyent, örüljön neki...)

és ha bent van 2-3 tv egy htpc-ben, akkor már szoftveres felvételnél a cpu is izzad rendesen!

és analóg adás lesz még pár évig.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#27) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem ez a coolink torrentes mobilrack szimpatikus.

(#28) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

jó ez a kingstone mem kártya szet :)) egybe csomizva mindent megkapok
vagy ez lesz vagy egy mindent olvasó kütyü és nagy mem kártya párosítás

(#29) tgabi333 válasza vtechun (#27) üzenetére

tgabi333
(fanatikus tag)

mint minden ilyen tárolónál az az egyetlen kérdésem, hogy vajon idle-ben le tudja kapcsolni benne a vinyót?

Szerintem nagyon sokan vagyunk akik otthoni adattárnak szeretnének ilyet, és viszonylag keveset használnák, ilyenkor áramfogyasztásban is és élettartamban is sokat dobna ha kikapcsolná a benne lévő hdd-t.

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#30) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rudi, ha lehet légyszíves teszteljétek le a Coolink HDD házakat. A 15k -s változat elég jó árban van - legalább is szvsz -, ha a BitTorrent lehetőség nem csak parasztvakítás, hanem tényleg használhatóan működik is. Ráadásul pont olyat keresek amiben ventilátor is van hogy hosszútávon ne főzze meg a merevlemezt. :K

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#31) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

annál a minilapnál a procin kisebb borda van, mint az északihídon?

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#32) shtml válasza Psych0 (#31) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Hát te is észrevetted? :C

(#30) DarkByte:

Látatlanban merem állítani, hogy parasztvakítás. Eddig még nem láttam olyan kütyüt, amely tisztességesen bírta volna a torrentezést. Azért egy alapos teszt többet elárulna.

[ Szerkesztve ]

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#33) DarkByte válasza shtml (#32) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, sajnos én is ettől tartok. :( Ezért is írtam hogy jó lenne egy teszt.

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#34) Scalpel válasza tgabi333 (#29) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

Na, én meg pont ettől kapok idegbajt. Western Digital gyári USB-s küldő vinyóm van, és pár perc után lelövi. Nos én noti mellé használom, ha itthon vagyok esténként. A notim vinyója elég kicsi, így ezen van csomó minden. Hát én nagyon utálom, mert a vinyónak nem tesz igazán jót, ha 10 percenként leáll, majd egy perc után valami miatt megint újraindul...
A Coolink szerintem nem tud leállni... :(
Öcsém régebbi szériás SATA-s Coolinkja se áll le.

(#35) shtml válasza Scalpel (#34) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Egy 2.5 collos notebook winchester fogyasztása nem szokott 2.5 wattnál több lenni, ami bőven kibírható még 24/7-ben is. A gyakori leállítás és újraindítás szerintem is többet árt, mint használ, éjjel meg még hallható is és szerintem zavaró.

(#36) phpmoli

phpmoli
(tag)

tobben kerdeztetek, ruditol megtudtam: a microsd kartyaolvaso neve: Kingston FCR-MRB, en 750ft-ert vettem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.