My Cinema P7131 - ez már nagyon régi tuner, legalább 1-1,5 éve láttam... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
My Cinema P7131 - ez már nagyon régi tuner, legalább 1-1,5 éve láttam... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Korrekt osszegert adja az Intel a D945GCLF2 alaplapot.

Gondolom a memoria foglalatok az alaplap hatan lehetnek, mert hiaba meresztettem a szemem nem talaltam sehol sem a foglalatokat.

Ott van pedig az IDE meg a tapcsati mellett, csak a fekete szine beleolvad a hatterbe.
Forintarfolyam meg nem rulz. 13.3+afa volt, amikor eloszor megjelent a magyar piacon. 
Csak akkoriban alig lehetett hozzajutni, mert az Intel nem birt szallitani.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

szerk: megelőztek 
[ Szerkesztve ]
LaCeeN Pres. Digital Express on Afterhours.fm! Every 2th & 4th Monday 16:00 - 17:00 (CET)

Ez a Mini-ITX-es csoda, ezzel a 330-as procival már elbír a Full-HD videókkal?
Vortex World Domination

Ja, ezt teszteltem az Atom topikban.
Egy felülnézeti kép a lapról
ATI HD 2400-es PCI-es videokártyával kombinálta már valaki? (még nem volt időm átolvasni az Atom Klubos topikot)
[ Szerkesztve ]

Es tenyleg.
En PCI-E 16Xos csatinak neztem.
Szerintem nem a legszerencsesebb ez az oldalrol, felulrol keszult kep.

Nocsak, most mar a Labtec is lop formatervet a nagytesojatol?
Eddig forditva tortent az UltraFlatnal.
7131-es Asus tuner meg legalabb 4-5 eves modell.
2002 korul dobtak piacra a MyCinema 7134-et, azt valtotta egy-masfel ev mulva az olcsobb 7131.

A chipset maga meg kb 6-7 éves... A jelenleg forgalmazott SAA7131E is már közel 4,5 éve került piacra. Régebbi cuccra már nem nagyon lehetne építeni. Ez így vicc.
Si vis pacem, para bellum.

Egy felülnézeti kép a lapról
Marmint az egymagos GCLF-rol.
GCLF2-on nem ilyen hutoborda van a procin, illetve a tapcsatija sem 20, hanem 24 tus, plusz meg egy rakas alkatresz ra van forrasztva, amit a GCLF-rol lesporoltak.
Coolink picit másképpen 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Ahogy korábban már írták, 13,3+fá-ért megéri, de 21-ért nagyonnem
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
aza gyorsítótár el lett írva,és eddig senki nem vette észre 
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Vortex World Domination
én ebben a pillanatban... 2x512 mb!
az atom a jövő
hát ez a hét tényleg nagyon gyenge volt, főleg így lassan a karácsonyi dömping előtt. azért egy nvidia újracímkézést vártam volna
a miniitx viszont bejön. sőt, eléggé jónak tűnik. megint felmerült bennem a lan in a case ötlete, wakeuponlannal.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Mert erre már plusz mem sem kell!
"Az 1,60 GHz-en járó, kétszer 512 MB másodszintű gyorsítótáras Atom 330-nak "

/Látom közben mások is észrevették az elírást./
Amúgy ezek az "új" ASUS tunerek érdekesek, mert én Sulinet keretében vettem ilyet... már kb 2 éve...
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Labtecet ne vegyen senki aki jót akar.
Már háromszor cseréltetem az Ultra Flat Wireless Desktop csomagomat, és a mostanin is rossz az egér. Akadozik, használhatatlan. Aki az egeret is használni akarja, tényleg ne ilyet vegyen, a billentyűzet még egész elfogadható.
Üdv.: R.P.
Olvassátok! http://footer.hu - kulturális magazin

A Seagate külső vinyói nagyon tetszetősek 
Trolling in the deep

hol lehet ilyen pendrájv microsd akrámit venni???
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

Labtec egeret én sem ajánlok senkinek. Sajnos beleválasztottam, bedöglött, 7 (hét) hét volt a csere, kaptam más típust. Az is kacat. Még 6 ezerért vettem wirelesst, a mostani is az. A kábelesei se lehetnek nagyon jobbak.

Miért kicsi a választék BlueTooth-os egerekből? Milyen jól jönne néha, hogy nem foglal el USB csatit (notin).
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
Köszi, akkor rosszul nevezték el a képet

És jó is 
Érdekes cég az a Coolink. Nemrég kinéztem magamnak egy 2.5 collos külső házat, de a cég weboldalán a külső házak fel sincsenek tüntetve. Mint ha nem is gyártanának/forgalmaznának ilyesmit.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
tv tunereknél:
"...hardveresen tud MPEG-2 formátumba kódolni. Ma, a különböző HD szabványok és bivalyerős CPU-k idejében talán már nem olyan érdekes ez a képesség."
dehogy is nem érdekes! hardveresen rögzítő tv kariknál ismeretlen fogalom a hangcsúszás a szoftveres rögzítéshez képest.... (lsd. pinnacle szoftveres fospuspák. akinek pedig pinnacle-ja van, és azon kevesek közé tartozik, aki nem tapasztalt ilyent, örüljön neki...)
és ha bent van 2-3 tv egy htpc-ben, akkor már szoftveres felvételnél a cpu is izzad rendesen!
és analóg adás lesz még pár évig.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
nekem ez a coolink torrentes mobilrack szimpatikus.

jó ez a kingstone mem kártya szet
egybe csomizva mindent megkapok
vagy ez lesz vagy egy mindent olvasó kütyü és nagy mem kártya párosítás

mint minden ilyen tárolónál az az egyetlen kérdésem, hogy vajon idle-ben le tudja kapcsolni benne a vinyót?
Szerintem nagyon sokan vagyunk akik otthoni adattárnak szeretnének ilyet, és viszonylag keveset használnák, ilyenkor áramfogyasztásban is és élettartamban is sokat dobna ha kikapcsolná a benne lévő hdd-t.
You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu
Rudi, ha lehet légyszíves teszteljétek le a Coolink HDD házakat. A 15k -s változat elég jó árban van - legalább is szvsz -, ha a BitTorrent lehetőség nem csak parasztvakítás, hanem tényleg használhatóan működik is. Ráadásul pont olyat keresek amiben ventilátor is van hogy hosszútávon ne főzze meg a merevlemezt. 
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn
annál a minilapnál a procin kisebb borda van, mint az északihídon?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Hát te is észrevetted? 
(#30) DarkByte:
Látatlanban merem állítani, hogy parasztvakítás. Eddig még nem láttam olyan kütyüt, amely tisztességesen bírta volna a torrentezést. Azért egy alapos teszt többet elárulna.
[ Szerkesztve ]
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Igen, sajnos én is ettől tartok.
Ezért is írtam hogy jó lenne egy teszt.
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Na, én meg pont ettől kapok idegbajt. Western Digital gyári USB-s küldő vinyóm van, és pár perc után lelövi. Nos én noti mellé használom, ha itthon vagyok esténként. A notim vinyója elég kicsi, így ezen van csomó minden. Hát én nagyon utálom, mert a vinyónak nem tesz igazán jót, ha 10 percenként leáll, majd egy perc után valami miatt megint újraindul...
A Coolink szerintem nem tud leállni... 
Öcsém régebbi szériás SATA-s Coolinkja se áll le.
Egy 2.5 collos notebook winchester fogyasztása nem szokott 2.5 wattnál több lenni, ami bőven kibírható még 24/7-ben is. A gyakori leállítás és újraindítás szerintem is többet árt, mint használ, éjjel meg még hallható is és szerintem zavaró.