Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) geezer

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Rohanok. ;]

(#2) Jim-Y

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

-.- ez aztán a "nyeremény"játék:D Aki ilyen kártyákat vesz, az akár már egyből IPAD-et is vehetne...

[ Szerkesztve ]

(#3) BeLucZ válasza Jim-Y (#2) üzenetére

BeLucZ
(őstag)

hát azért kurvára nem, nekem is 580am van ,de nagyon nem engedhetek meg magamnak egy ipad2-t ami laza 2 kilo fölött van

(#4) madgie válasza BeLucZ (#3) üzenetére

madgie
(VIP)

"de nagyon nem engedhetek meg magamnak egy ipad2-t ami laza 2 kilo fölött van"

Legalább bepötyögnéd az árgépbe, mielőtt leírod... :U

[ Szerkesztve ]

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#5) blackydan válasza Jim-Y (#2) üzenetére

blackydan
(fanatikus tag)

Ráadásul sok választási lehetőséget adtak egyből kettő a felső kategóriából :DDD
Én inkább asus vagy msi vonalból választanék valami direct cu vagy twin frozr cuccost legalább abban biztos vagyok h aránylag halk és "hűs" lesz. Club 3d kártyáiról még nem sokat hallottam

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#6) adam014 válasza blackydan (#5) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig nem olyan rosszak, nekem volt annó tőlük egy radeon 9600 és meg voltam vele elégedve :DDD

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#7) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem meg egy club3d ati 9500 as ami 9700proként üzemelt nagyon sokáig kiszolgált:)

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#8) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Akkor elkezdem figyelemmel követni ezt a gyártót is persze nem csak az ipad miatt :DDD

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#9) aDamker

aDamker
(fanatikus tag)

Ha vki vesz tolem egy bugatti veyront, akkor igerem hogy adok hozza ajandekba egy suzuki swiftet, pirosat, csak hogy egyedi legyen :W

(#10) KisTopi95

KisTopi95
(fanatikus tag)

Nem rossz gyártó, nekem is van tőle karim, de hát azért ekkora parasztvakítást...:DDD

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#11) Syron

Syron
(kvázi-tag)

Ennyire rosszul megy nekik, hogy ilyen játékra kényszerülnek :F :N

'madgie' szerintem 200K-ra gondolt csak lemaradt pár nulla. ;)

{Prémium minőségű, szemenként válogatott, őrölt fűszerpaprika(Kalocsai) kapható. Budapesten is átvehető némi átfutási idővel.}

(#12) Derrewyn válasza Syron (#11) üzenetére

Derrewyn
(tag)

Az lehet, viszont a kisorsolt iPad ára 140.000 Ft...

(#13) fondorlatos

fondorlatos
(tag)

Azt hittem lesz egy jó kis nyereményjáték újra, de a feltételei enyhén túlzóak. Aki megveszi azt a club3d vgat, annak kapásból az ipad2re is telik.

(#14) mickemoto

mickemoto
(fanatikus tag)

Talán ha fixen járna hozzá az az Ipad2 akkor, de akkor is csak talán. :N

"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."

(#15) shteer válasza mickemoto (#14) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akkor biztos :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#16) Syron válasza Derrewyn (#12) üzenetére

Syron
(kvázi-tag)

Tudom, de ez már reálisabbnak hangzana mint amit írt.
Lehet csak reflexből reagált.

{Prémium minőségű, szemenként válogatott, őrölt fűszerpaprika(Kalocsai) kapható. Budapesten is átvehető némi átfutási idővel.}

(#17) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Összvissz 1 db ipad lesz kisorsolva, a játék feltételeit bármikor módosíthatják, és persze magát a felajánlott ipad-et is megváltoztathatják.

(#18) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Kiváncsi lennék,hogy csak a nyereményjáték miatt hányan döntenek ugy ,hogy vesznek egy ilyen kártyát?

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#19) madgie válasza Syron (#16) üzenetére

madgie
(VIP)

Tudom, hogy kétszázezer forintra gondolt, de -mint meg is írták azóta- messze nem annyi az iPad 2 ára.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#20) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GTX 580-at már újonnan is lehet 100k alatt kapni, nem tudom, hogy miért következik ebből egyértelműen, hogy akkor iPad-ra is biztos van..

madgie: Egy használható tárhellyel megáldott iPad 2, amit mondjuk még útközben is tudsz használni (3G), elég rendesen 200 felé közelít. Én ebből indulok ki, ha valaki iPad-et említ, persze a megnyerhető modell nem annyiba kerül, de nem sokkal kevesebb az sem..

[ Szerkesztve ]

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#21) madgie válasza Jhonny06 (#20) üzenetére

madgie
(VIP)

Gondolom akkor megvennél 90 ezerért egy csúcsprocesszort, mert ugyan máshol 65k ugyanaz, de hát az "nem sokkal kevesebb".

Nem kell itt osztani, szorozni, háromgésíteni, nekem ilyen modell kell szöveggel jönni,
140 ezres iPadet lehet nyerni, a srác hülyeséget írt, nem nézett utána, pont.

(#22) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

korrekt nyereményjáték...

(#23) Újoncka válasza fricz19 (#22) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szerintem is az :) ha nincs szükséged rá visszanyered a kártyád árát :D Bár az esélyed kb mint az 5-ös lottóra :D

(#24) Gravis321

Gravis321
(újonc)

És azt se felejtsük hogy az Apple betiltotta a Ipad, Iphone és egyéb más termékek nyereményként való reklámozását, valamint ,a nyeremény és az ingyen szó sem szerepelhet egy lapon az almás cég termékeivel:)

Csak egy gondolat:D

www.szederblog.hu A Magyar BlackBerry rajongók közösségi portálja.

(#25) Jhonny06 válasza madgie (#21) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

get a life, seriously.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#26) madgie válasza Jhonny06 (#25) üzenetére

madgie
(VIP)

1: magyarul írj már magyar fórumba légyszi.

2: el lehet ismerni, ha félrebeszéltél, erre te még tetézed, gratula.

3: van életem, köszi. eleve nem ismersz, nem értelek, miért írod, amit. mindegy, neked is lehet több szabadidőd ph nélkül, ha nem állsz le.

(#27) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

HAHA :C

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#28) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kemény akció! :DDD
Ha csődbe megy a Club3D akkor lehet az alma fog fél év múlva nyereményjátékkal készülni:
Minden Ipad2 mellé jár egy csúcs VGA... NV kell vagy ATI ? :DDD

(#29) tommjee

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

+1

Gondolkozz ép ésszel kapaszkodj két kézzel !

(#30) Kronos3000

Kronos3000
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ezt a gagyi árukapcsolást,reklámot... :W :W :W :W :W :W

Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...

(#31) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Azért a marketingesek kaphatnának egy kicsit kevesebb tudatmódosítót, mert ez így ebben a formában elég szánalmas :O

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#32) audi100td válasza Tikakukac (#31) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

meg az is, hogy ebböl meg cikket is krealnak ph-n, na de mindegy...

(#33) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

A nyeremény játék szlogen nem rossz.
De sajnos egyik kártyát sem akarom megvásárolni, semilyen körülmények között, nálam nem jönnek be.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.