Hamar lekerülnek a 940 esek.
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Hamar lekerülnek a 940 esek.

Igen, elég hamar kiszórják... 

Jó lenne tudni, hogy tuningba mit fognak menni ezek D0 steppinges darabok.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Árban lejjebb tolnák nem lenne hátrány.
cars1dA

Ezek után az is valószínű, bár lehet mint olcsóbb alternatívát fenntartják.
[ Szerkesztve ]

920-as is D0-ra fog váltani előbb-utóbb szvsz.
shteer: Várjuk.
[ Szerkesztve ]
majd sniper elite kolléga prezentálja 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Szegény 920... Pedig milyen jó proci! Nem kell D0! Jó ez!
Bár évekkel később már úgysem fog semmit sem érni az i7... De ez egyértelmű a számítástechnikában, sajnos. 1-2 évig jó a cuccod, utána már semmit nem ér játékoknál.

Lesz az még...marad mint 'ócsóság'.
A tuningot? Arra kíváncsi leszek...
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

"Az új modell órajelét 3,06 GHz-re állították, a rendszerbusz sebessége viszont 133 MHz marad. A változások gyakorlatilag ki is merültek ebben, ...."
most akkor hogy is van ez ? és a szorzó az most mennyi ?
mert ha esetleg változott akkor netán x23 lenne ? ( 133x23::3.06ghz ) 

Mivel nem emelték a redszerbuszt így csak is a szorzó növelésével tudtak órajelet emelni.

Szó nincs a 920 kihullásról.
http://www.muszaj.hu/

ezt én értem , de akkor a cikk megfogalmazása nem kristálytiszta...
amit elöbb idéztem annak a az utolsó mondata... ::
"A változások gyakorlatilag ki is merültek ebben, ...."
ezekszerint mégse, mert akkor vannak továbbbi változások...
a "szorzó megnövekedett x23-ra" .............

a 950 valtja le a 940-et a 975 pedig a 965-ot.. mindket uj proci d0 steppinggel erkezik (ugyanebben az idoben lokik ki a d0 steppingges "regi" core i7-es procikat.. gondolom)
#12: irtak, hogy a sebesseget megnoveltek 3.06 ghz-re.. ha a rendszerbusz sebessege nem valtozott, akkor egyertelmu, hogy a szorzo novelesevel emeltek a sebesseget.. esetleg te tudsz mas modot is a sebesseg novelesere? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Core i7 950 and 975 to Replace 940 and 965 in Q2 - Same Pricing
bocs, marcius 2-an erkeznek a d0-as 920-asok..
[ Szerkesztve ]
I'm out.

nekem egyértelmü
és tudom is,, csak akkor a cikk megfogalmazása sántit,,,,,, vagy ezt már nem vetted észre ??
de a #15-ben is leirtam , csak olvasni kéne és értelmezni.... 

ezek szerint te nem ertetted, en hogy ertettem 
I'm out.

boccs , de nem nagyon...
simán odafért volna a cikk-ben...
"az órajel 3.06ghz , a BCLK maradt 133 mhz, és a szorzó x23 lett "
valmi ilyesmit kellett volna megfogalmazni , mert ahogy leirták , az úgy nem igaz....
ez érthetö ugye ?

"1-2 évig jó a cuccod, utána már semmit nem ér játékoknál."
Hát ez régebben így volt manapság szerencsére nem. Pl. nézzük a QX6700at. 2006 végén jelent meg és én ma sem tudok olyan játékról, ahol az lenne a szűk keresztmetszet. Húzni is lehet, mondjuk 3,2Ghz-re. Valszeg 2009-ben sem lesz probléma neki egy játék sem. Ez már 3 év és akkor hol van még a "semmit nem ér" kategória...
[ Szerkesztve ]
Hát azért annak is meg volt az ára annak idején
Inkább a q6600-ot hoznám ellenpéldaképp 
De igazából ez csak készletnövelés, mmint a lehetőségeket növelik, ahogy "kihal"(mmint kifut) lassan a core2....
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Nagyon le vagyok maradva!!
De egy E8400 kell jobb manapság?! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

nem kell jobb , nekem se kellene kóráj7 , nem is azért személyemszerint , hanem az újdonság és a tuning miatt, ami érdekel, mert ez a hobby-m
...

Ну, погоди! Песня для зайца! 
"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

Most ha jól értelmezem akkor 965 mint Extreme proci megfog szűnni? Mondjuk éppen azon gondolkoztam mennyit fog érni az a kis plusz a 975ben, most így járatom a procimat [link] egy nagyon cseppnyi húzás van benne,szinte semmi se! 975 alapból megy majd ennyit, szóval húzhatnám lazán 4GHz fölé! Bár ez a laptól is függ, csak az a kellemetlen hogy bukni lehet sokat egy esetleges váltáson! 50knál biztos hogy többet, nem?
Ha ezek így folytatják akkor mire kijön az i5 addigra 30k lessz egy i7-es proci és senki nem fogja venni az i5-öt.bár lehet ez a stratégia: i5=lowend és irodai gépekbe
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
Te még a legelején vetted 270 körül. Ha kijön a 975 az megörökli a mostani 965 árát ami jelenleg olyan 230. Ehhez képest használtan 150-180 körül tudod majd eladni.

Te is elég drága hobbit választottál!! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Az i7 sosem lesz olcsó kategória, nem is annak szánták. Szerintem 70k Ft alá nem nagyon fognak menni, főleg ha jön majd az i5. Saját magának nem fog konkurenciát állítani...
Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D

Ha 920-asom lenne, tuti nem cserélném le 
• De hova temetik a túlélőket? •