Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) RepeatSector

RepeatSector
(senior tag)
LOGOUT blog

ilyen olcsó lesz a trackpad :Y

(#2) banhammer válasza RepeatSector (#1) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Vajon használható PC-n is?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#3) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A kábele a végén háromfelé válik, egy MagSafe-es tápcsatlakozóvá, egy Mini DisplayPort, illetve egy 2.0-s USB konnektorrá, így például a rákötött MacBookokhoz sem szükséges külön táp vagy egyéb kábel.
Kár, hogy soha nem veszi észre senki, de ez a Apple egyik legnagyobb találmánya :)
Ez ugyanis a monitorba épített dokkoló (hangyányit bonyolultabban használható mint pl. nekem a HP dokkoló, mert 3 madzagot be kell dugni, de egyébként sokkal energia és helytakarékosabb, nagyobb szabadságot ad!).
Blokkolnám :) Kár hogy rohadt drága ;]

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#4) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Jó... akkor kérnék egy:

- iMac-et 27"-os kivitelben és az legjobb belsővel valamint előre telepített Windows7 Ultimate-tel természetesen 64Bit-es legyen

- MacBook Pro-t 14"-os kivitelben az elérhető legjobb belsővel előre telepített Windows7 Ultimate-tel természetesen ez is 64Bit-es legyen

- Mac Pro-t szintén az elérhető legjobb belsővel és három vagy hat (lehetőleg káva nélküli) 27"-os LED Cinema Display-el erre is mehet Windows7 Ultimate 64bit-es verzióba

- kérnék három Magic Track Pad-ot és egy Battery Charger-t hozzá vagy 10db elemmel

Köszi! :))

(egyik nagy vágyam egy 14"-os MacBook Pro, mert az az anyaghasználat... az a minőség... az a kijelző... ááh... Sony nem az igazi...)

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#5) David75

David75
(őstag)

Hát nem ájultam el a nagy újításoktól...Főleg videókártyák terén...

100% No Modern Talking

(#6) plus44 válasza banhammer (#2) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindkét kérdésemet feltettétek. Ennyire olcsó és win-nel megy?

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#7) <NewL> válasza banhammer (#2) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a Magic Mouse is használható, Windowshoz is van hozzá való program.

nagyon bejön ez a Trackpad.
kár, hogy az Apple oldala ilyen információ hiányos (titkolnak mindent:D), a bazinaggyal elrendezték és kész:D

There's an app for that

(#8) nbg

nbg
(fanatikus tag)

de jo, most mar vehetek almas elemet is... :N

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#9) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Apple Magic Trackpad :Y Teccetős :R

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#10) RepeatSector válasza banhammer (#2) üzenetére

RepeatSector
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálam nem számít hogy winnel megy e
de szvsz tuti lesz rá driver egy ilyet nem hagy ki az apple

(#11) baliii válasza RepeatSector (#10) üzenetére

baliii
(senior tag)

Magic mouse-hoz sincs hivatalos apple driver, csak haclelt, uh végülis működig a multitouch, csak nem az applenek köszönhetően...

Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

(#12) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"iMac-et 27"-os kivitelben és az legjobb belsővel valamint előre telepített Windows7 Ultimate-tel természetesen 64Bit-es legyen"

bűn ilyet kérni :U

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#13) Alex91 válasza baliii (#11) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Minek hozza Win driver? PC-sek ugyse vesznek ilyet... :)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#14) plus44 válasza Alex91 (#13) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy de? :U

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#15) Alex91 válasza plus44 (#14) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Hype-olt, tularazott vackot? :)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#16) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Az iMac-ek új, diszkrét grafikus kártyát kaptak az integrált GeForce 9400-as megoldás helyett, így az alapgépbe a Radeon HD 4670 került."
Miért nem tart lépést az eppöl a VGA-k fejlődésével és lökött volna bele egy 5670-et :DDD
" iSight kamerája is, sőt a tervezők környezeti fényérzékelőt, illetve 49 wattos" 49 watt :Y

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#17) he7edik.

he7edik.
(őstag)

De ki az a perverz aki Apple Magic Trackpad vesz egér helyett?

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#18) plus44 válasza Alex91 (#15) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézőpont kérdése. Én szeretem az Apple termékeket, még ha drágák és agyon hype-oltak is...

(#19) oO7 válasza he7edik. (#17) üzenetére

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

nem kell ahoz olyan perverznek lenni... megfelelően nagy méretben egy ilyen touchpad szerintem simán kiválthatja az egeret...

w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek

(#20) lorenzen válasza FRENK1988 (#16) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

"Miért nem tart lépést az eppöl a VGA-k fejlődésével"
Minek?
Ezeken a gépeken nem játékot tolnak folyamatosan
Ráadásul mostanra a HD4670 kiforrott kártyának tekinthető. Az ára miatt gazdaságos, ráadásul hatalmas teljesítménytöbbletet ad, az elődhöz képest.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#21) plus44 válasza oO7 (#19) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha ki nem is váltja, de jó alternatíva lehet sima felhasználóknak (gamer arcoknak ott van továbbra is az egér)

(#22) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A monitort el tudnám viselni. És relatíve nem ia drága.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#23) Enton válasza he7edik. (#17) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Senki nem mondta, hogy helyette kell.
Nekem pl nagyon jól jönne egér mellé. Mindenképpen beszerzek egy ilyet még ha csak pár napra tesztelni és utána eladom. ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#24) girátor

girátor
(lelkes újonc)

akik a tapipadra vannak rákattanva: inkább rakjatok még hozzá egy-két ezer forintot és wacom bamboo pen & touchot vegyetek. nagyobb felület, multi touch, van hozzá toll is (egész jó rajzokat össze lehet vele hozni).
jah és akinek apple fétise van, az is örülhet, mert mac-es színvilágban is kapható:P
[link]

(#25) Matamata

Matamata
(fanatikus tag)

Azoknak akik a Magic Trackpad-et várják ajánlanám a figyelmébe:
Wacom Bamboo Touch
Valószínű, hogy a következő egerem már vagy ez lesz vagy a cerkát is kezelő változat.

Látom már más is ezt ajánlja. :)

[ Szerkesztve ]

(#26) Puma K válasza TheChos3nOne (#12) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nem jön be az OSX. Igaz nem rendszeresen , de volt hogy egy héten hébe-hóba pár órát nyomogattam egy MacBook Pro-t, és nem jött be. Dj-nek, újságíróknak, fotósoknak na meg videó szerkesztőknek tökéletes, de játékra nem az igazi és én kb csak netezni tudtam rajta. Igaz, hogy a Valve elkezdte kidobni a játékait Mac-re de akkor sem kéne mert én leginkább játékra használom a gépet. Aztán az hogy egy olyan gépem lenne aminek szép a kinézete, gyönyörű a kijelzője, jó a teljesítménye, és hogy csak a monitor meg az egér és a billentyűzet foglal helyet az tetszik meg még a kábelezéssel és a zajjal sincs gondom!

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#27) oO7 válasza girátor (#24) üzenetére

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

hu de fura akcentusa van a csókának a videóban...

erősen elgondolkodtató egy ilyen tollas-tapis bamboo... nincs elszállt ára és sokszor úgyis hiányolok egy tollat :P
persze mondjuk kíváncsi volnék mit lehet ezzel kezdeni wow-ozás vagy cs-zés közben (ha valakinek esetleg van ilyen jellegű tapasztalata, ne tartsa magában)

(#28) Napfénysüti válasza oO7 (#19) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már akinek. Én még a laptopomon se használok touchpadet akkor se ha nincs kéznél egér. Bár az Apple gépekben elég nagy touchpad van azért egy egér mégiscsak használhatóbb. Legalábbis szerintem. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#29) Mooka-Miki

Mooka-Miki
(tag)

Csak egy kérdés:

"A kábele a végén háromfelé válik, egy MagSafe-es tápcsatlakozóvá, egy Mini DisplayPort, illetve egy 2.0-s USB konnektorrá, így például a rákötött MacBookokhoz sem szükséges külön táp vagy egyéb kábel."

Nem tudom mennyit fogyaszt egy MacBook de a monitor tápja ezt simán elviseli hosszabb távon is?

(#30) FRENK1988 válasza lorenzen (#20) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát +10k-ért majdnem duplaakkora számítási teljesítmény nem rossz vétel szvsz

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#31) Flashcash

Flashcash
(PH! addikt)

Mit keres egy AMD VGA egy Apple gépben?

Az Intel kiskedvence már a konkurenciától is vásárol? :))

[ Szerkesztve ]

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#32) nkmedve válasza Puma K (#4) üzenetére

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"- MacBook Pro-t 14"-os kivitelben az elérhető legjobb belsővel előre telepített Windows7 Ultimate-tel természetesen ez is 64Bit-es legyen"

Vicces, hogy a létező 13-as és 15-ös MBP-k közül te pont a 14-est választanád :D

Amúgy rakhatnának már a 13-asba is i5-öt (reméltem hogy a hirben ez is benne lesz), akkor komolyabban meggondolnám a vásárlását.

[ Szerkesztve ]

(#33) madgie válasza Flashcash (#31) üzenetére

madgie
(VIP)

Nagyon helyes, főleg az 5750-es lépést üdvözlöm, így végre lehet normális kext az 5770-emhez, semmi akadálya egy Hackintosh-nak :D (már ha az nem akadály, hogy AMD procim van...)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#34) baliii

baliii
(senior tag)

Közben lett windows-os MTP driver [link], úgyhogy tévedtem :R

Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

(#35) RepeatSector válasza madgie (#33) üzenetére

RepeatSector
(senior tag)
LOGOUT blog

amd procc nm akadály már régóta a hackintoshok terén 5770-hez pedig már van kext

(#36) Srodney válasza he7edik. (#17) üzenetére

Srodney
(senior tag)

vannak ilyenek és majd azzal érvelnek hogy a pc elavult és ez már a 21.század.lesznek ilyenek hidd csak el. :U :K

(#37) acsa77 válasza Puma K (#4) üzenetére

acsa77
(kvázi-tag)

A töltőn rögtön spórolhatsz: varta ready2use vagy gp recyko néven féláron kapsz ilyen töltésmegtartó, igen strapabíró akkut töltővel. A normál és gyorstöltésű akkuk hamarabb tönkremennek, és pár hónap alatt elveszítik töltöttségüket. Utóbbiak fotózáshoz, magnókhoz valók.

(#38) RepeatSector válasza Srodney (#36) üzenetére

RepeatSector
(senior tag)
LOGOUT blog

A mostani MAC is csak egy PC
ugye több drivert nem kell írni és nincsdriver telepítgetés sem
Mert célhardverre írták az O.S.-t amú nekem nem jön be ez az egész Apple feeling csak maga az op rendszer jön be sok featurevel és megbízhatóságával

(#39) kenand

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Belépő iMAc grafikus kártyája igen csak felejtős, PC-n erősen futottak még kategóriába tartozik, akkor már az integrált is jobb volt...

http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

(#40) Szasza888

Szasza888
(senior tag)

Az igen 49Wattos sztereó hangszórópár a monitorban? :Y Az szép, annak kíváncsi lennék a hangjára..

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#41) Alex91 válasza kenand (#39) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Netezni eleg lesz :D. Altalanos felhasznalasra boven jo.

(#42) madgie válasza RepeatSector (#35) üzenetére

madgie
(VIP)

Aha, papíron. Gyakorlatilag minimum egy tucat féle kiadást próbáltam, egyik sem ment fel a gépemre, a régi VGA-mmal még csak-csak összejött volna, de azzal is instabil volt. Akkor már inkább maradok a Win7-nél :)

Amúgy is vót nálam egy Mac Mini, két hétig érdekes volt, de amúgy tökmindegy, megszokható bármelyik oprendszer, ha nagyon akarjuk.

[ Szerkesztve ]

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#43) girátor válasza oO7 (#27) üzenetére

girátor
(lelkes újonc)

én egér mellett használom. valamihez az egyik a jobb, valamihez a másik. bár én a multitouch részét nem nagyon használom ki, jó móka, de annyira nem nagy szám szerintem, inkább a tollal lehet jól dolgozni, ha mondjuk mappákat rendezgetsz, mászkálsz számítógépen, netezni, képeket nézegetni, na meg igazán PS & különböző rajzolós programokhoz a legkiválóbb, bár némelyik csak egy nyomás szintet vesz be :\ viszont a jobbak tudják és elég fincsi rajzokat össze lehet hozni, (tollat megfordítva radírozni lehet)
msnezni is nagyszerű vele szerintem, személyesebb a kézzel írott üzenet (lányok nagyon csipázzák :D ) bár kicsit lassabb
játékra nem ajánlom, arra egér, de lehet, h bennem van a hiba

(#44) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

A 13 collos macbook pro frissítése mikor várható vajon? Egy core i3 áttérés jót tenne neki.

(#45) Alex91 válasza Tigerclaw (#44) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

[link], most frissitettek, majd...

(#46) bestyen válasza Tigerclaw (#44) üzenetére

bestyen
(kvázi-tag)

Nemtom, hogy lesz-e mostanában, mert az Intel nem enged más integrált GPU-t beletenni az i-s procik mellé. Az Apple meg akkor inkább marad a Core 2+integrált nvidia megoldás mellett és így még van mellé kb.10óra akku idő is.

(#47) Nyugdíjas válasza Matamata (#25) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Te férfi...
Nekem volt már szerencsém Pen and Touchoz, és MacBook touchpadhoz is. Nagyon nem egy katgória...

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#48) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

23k-ért annyira már nem olcsó szvsz...

(#49) oO7 válasza Nyugdíjas (#47) üzenetére

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

valami kifejtettebb véleményt légyszives... tényleg érdekelne

(#50) Nyugdíjas válasza oO7 (#49) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Azért kézzel az a Wacom nem olyan jó, mint egy multitouch-os pad, ami a book-okon van. Hova fejtsem még? Sokkal gordülékenyebb az egész. Pl. a Wacom érzékel 3 ujjas gesztusokat? Ezt anno nem próbáltam.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.