Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Pjotor1986

Pjotor1986
(kvázi-tag)

Jók ezek az OCZ tápok és kellemes áruk van! Viszont fogalmam nincs mire lehet használni ezeket az 1200-1500W-os szörnyeket, kb annyi értelme lehet mint a 2GB-os videókártyáknak.

(#2) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a Twister 1000-es egér kicsi koppintásnak tűnik. :F
A Hama ugyanilyet kínál már egy ideje, sőt vezeték nélkülit is:
Link

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#3) skoos

skoos
(senior tag)

Eza z500 gaming mouse nekem tetszik....bár nem hiszem, higy lecserélném a jó kis G5-ömet.

Tapasztalat valakinél?

ELADÓ KONFIG: P5E¶ E8500@4.2¶ Asus SilentKnight¶ T800 2*1Gb@4-4-3-4@886¶ GigaByte HD 5770 1GB¶ Aurora570¶ ZM500-HPS modular¶ LG DL DVD újraíró¶ SilentMaxx HDD hűtőfiók¶ WD3200KS¶ WD5000AAKS ¶ G5+G15

(#4) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

A P5Q nagyon tetszik, szerintem ez váltja majd le a P5B-met. A 16 fázisú szabályzás hiánya engem nem igazán izgat, de a többi extra sem, amik a P5Q Deluxe-on vannak.

---

(#5) benoce válasza skoos (#3) üzenetére

benoce
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Z500 gaming, ja ismeros, fut egy par neven sajnos, atcsomagolas az egesz

pld: Ideazon Reaper Edge

(#6) alex89

alex89
(fanatikus tag)

ez a P5Q elég betyárul néz ki, remélem legalább olyan jó is mint amilyen szép :))

''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

(#7) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

régebben eléggé gyengék voltak a Thermaltake tápok, remélem a Xigmatek tápjai nem fognak megbízhatatalanságukról elhíresülni
vagy régen volt már az amikor a TT tápok "gagyik" voltak?

True Success is Blonde

(#8) Antibazsi válasza Stiky (#2) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

A twister is vezeték nélküli és így tényleg 100%-ig ugyanaz a 2 egér.Én már csak azt nem tudom melyik a koppintás,mert azért ez a Hama-ra is jellemző.

Ezek az A4 tech cuccok meg röhejesek.Céllövöldében 3 pálcásnak elmegy,....eszméletlen gagyi. :W

Az ocz tápok fincsinek tünnek,várjuk a teszteket,mint ahogy a p45-ös lapokét is! :C

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#9) alex89 válasza Ste (#7) üzenetére

alex89
(fanatikus tag)

Az a "80 Plus" silver felirat mindenesetre biztatóan hangzik ;]

''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

(#10) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

nagyon tetszik ez a Centurion 590 :))
bármikor elcserélném rá a dragont
kisebb és a szellőzése tökéletesen meg lett oldva a 12-es ventikkel
vízhútésnek előkészítve, alul a táp, elől mindnt könnyen, jól lhet húteni
ideális.
külsőre is szép, 5,25 is elég van benne, sőt felül a kapcsolói, így nem kell le sem hajolni

itt azért egy cseppet drágább
de azért még nézegetek..

[ Szerkesztve ]

(#11) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Azok a Toshiba laptopok baromi szépek! :Y :R
Nekem kell egy olyan, igaz nagyon vigyázni kéne rá hogy ne karcolódjon, de nem érdekelne.
Jó ár, jó teljesitmény, szép külső :K

Kezd iPon szint lenni...

(#12) rudi válasza Ste (#7) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Régebben tényleg hullámzó volt a TT tápok minősége, mert többféle beszállítótval is dolgoztak. Hogy most mi a pontos helyzet, azt én sem tudom. A nagy CWT belet úgy tudom dícsérni szokták, bár a nagy belek köszül mindegyik jó, tán még az FSP-t szokták a leggyengébbnek - vagy inkább legkevésbé jónak - kihozni.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#13) rudi válasza Puma K (#11) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szóval nézzük meg tesztben? ;)

(#14) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a Centurion 590 nagyon jó háznak tűnik, ha találok egy jó árút szerintem le is cserélem rá a mostanit.

(#15) Calibos válasza Pjotor1986 (#1) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Extreme tuninghoz kell...de oda tényleg.

(#16) Puma K válasza rudi (#13) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Háhá! :D
Igen, légy oly kedves :B

Kezd iPon szint lenni...

(#17) rudi válasza Puma K (#16) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Annyit tehetek, hogy felírom az egyre csak nyúló tesztelnivaló notik listájára. Egyébként szerintem is tetszetős az új Toshiba design.

(#18) nygma válasza benoce (#5) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Tetszetős... :B

(#19) Johnny Cage válasza rudi (#12) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

"tán még az FSP-t szokták a leggyengébbnek - vagy inkább legkevésbé jónak - kihozni"

Ez csak vicc volt, ugye?

(#20) Ste válasza rudi (#17) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de csak szigorúan az nv vs ati bögrecsata után (kiegészíthető cf vs sli-vel ebben az esetben is) :D

az 590 tényleg jó ház, akinek eddig vittem, elégedett volt vele, s nem annyira "giccses" a króm csíkjaival mint a nagytesója, s a vinyókerete is jobb (cosmos-rc -> 690, cosmos-s->590)

alex89: az enermaxnál most már a Pro82+ a divat :D

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#21) lorcsi válasza Ste (#20) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

mennyiért szoktad adni a házat ?
jöhet pm is

(#22) rudi válasza Johnny Cage (#19) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajna nem. A legelső Epsilon szériák után valami furaságokat tapasztaltak, lásd X-bit-labs cikkei. Elég sokan jeleztés azt is, hogy az FSP nagy tápjuk lekapcsol erősen húzott négymagos alatt, míg más, esetleg kisebb táppal sincs gond. Persze ekörül a négymagos lekapcsol téma körül elég sok vita van, hogy akkor az alaplap vagy a táp tervezése-e a hunyó, meg a frissebb revíziós CPU-kat már nem is nagyon érinti ez, mert kevesebbet esznek.

(#23) Johnny Cage válasza rudi (#22) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Ez azt jelenti, hogy az FSP már nem ugyanaz, mint régen? :F

[ Szerkesztve ]

(#24) rudi válasza Johnny Cage (#23) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Már senki sem ugyanaz... mindenhol megfigyelhető a fokozatos csökkentés. Tök véletlen, de éppen az FSP-vel kapcsolatos például a Saga sorozat helyzete. Nézd csak meg a belsejüket, nagyjából ugyanolyanok mint anno az 50 wattal gyengébb sima, passzív PFC-s márkatársaik voltak.

(#25) sephi

sephi
(őstag)

:Y 1500 Watt :Y nagyon durván hangzik, talán majd amikor 16 magos proccok lesznek, 4 vidkarival....akkor lesz rá szükség....

[ Szerkesztve ]

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#26) Pippi

Pippi
(újonc)

Nálam a "tápos" az gagyit szokott jelenteni :)
tápos @ NÉPSZÓTÁR

(#27) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Az A4Tech cuccoktól kis híján elhánytam magam.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#28) Puma K válasza rudi (#17) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Óóóó jee Óóó jee! :))

Kezd iPon szint lenni...

(#29) Tyberius válasza shtml (#27) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

Nekem a Nokia L'Amour Collection szériája (7360, 7373, 7390 stb.) jut eszembe róla. Még a színek is stimmelnek, többé-kevésbé. Csajos cucc, nem neked gyártották. :)

(#30) simonzé válasza Johnny Cage (#23) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól sejtem, hogy az FSP alatt az FSC tápegység-ágát kell érteni?
Meglepően jó a hírnevük. Pl. nálam jelenleg is egy FSP350-60THA-P adja a póvert, amit az FSC konfigommal együtt vettem, és - bár egy tápot sosem szabad megdícsérni- csendesen és staqbilan muzsikál már bő két éve.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#31) shtml válasza Tyberius (#29) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

A rózsaszín [Nokia 7310 Supernovát] megmutattam barátnőmnek, de elég undormányosnak tartotta. Ettől függetlenül szerintem is igazad van.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#32) Calibos válasza Ste (#20) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Nézem a ventik elhelyezését --- itt mi az ideális elhelyezés? Gondolom felül beszív, alul pedig ki. Az oldalsó pedig befúj :F

(#33) Ste válasza Calibos (#32) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mivel a meleg felfelé távozik a házból, ezért a fentiek kiszívnak, ez elsők be, a hátsó ki, az oldalsók is be
persze ennyi ventivel inkább turbulens a légáramlás

True Success is Blonde

(#34) alex89 válasza Calibos (#32) üzenetére

alex89
(fanatikus tag)

[link] ;)

[ Szerkesztve ]

(#35) Calibos válasza Ste (#33) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Pedig én pont fordítva tanultam :D ( felül kellene beszívnia, alul pedig távoznia kellene, de hát ez a kivitelezés ritka mint a fehér holló)
Utóbbival egyet értek :K

[ Szerkesztve ]

(#36) dekoninck

dekoninck
(senior tag)
LOGOUT blog

Mielőtt bárki leszólja a 16:9-es Acert, láttam élőben, és impresszív! A hangerőtekerő nagyon kényelmes, a képernyő szép, stb.
Nekem ugyan nem kellene, de tényleg megéri az árát.

(#37) rudi válasza Ste (#33) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én nem hiszek az oldalsó ventiben. Az elöl-alul be (át a merevlemezen mert annak annyi elég) hátul-felül ki elvet vallom a VGA meg ügyeskedjen a maradék helyen, de inkább legyen kussban és melegen mint hangosan hidegben.

(#38) rudi válasza dekoninck (#36) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Toshiba A300 előtt van a "tesztelni" listán :)

(#39) rollins válasza Johnny Cage (#23) üzenetére

rollins
(őstag)

Nem vagyok egy táp-szakértő, de a FSP-400PNF, ami igaz már régebbi és nincs pci-e kábel, de aminek a két 12V ágán 348W -ra képes, a 6000Ft -os árával az egyik legjobb választás szvsz. A Epsilon sorozatuk azért az elég jó úgy tudom.

[ Szerkesztve ]

(#40) daa-raa válasza Ste (#20) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Azt a vinyókeretet külön is megveheted.

Si vis pacem, para bellum.

(#41) .mf válasza simonzé (#30) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Grat, ilyen self-pwnage-et összehozni szép munka :)) Szóval addikt státuszod csak a szájmenésednek köszönheted? :P
FSP = Fortron Sparkle;
FSC = Fujitsu Siemens Computers.

CWT-hez: mostanában sokat javultak, annyira, hogy a Corsair VX-550-ben és a TX-750-ben is CWT belső van, és a tesztek szerint majdnem olyan jók, mint a VX-450 és a TX-650 SeaSonic belsője (ennek ellenére én maradok SeaSonicnál :) )

Az FSP-t se húznám le annyira: lehet, hogy egy-két márka összeszedte magát, míg az FSP alig fejlesztett, de ennek ellenére még mindig jó tápok, sokkal jobbak, mint a piacot elárasztó sok noname vacak, vagy akár névvel rendelkező vacak is (Topower és társaik; hogy a codegány, lc-power, mercury, advance, trust, stb-t ne is említsem...)

(#42) matteo_szg válasza .mf (#41) üzenetére

matteo_szg
(fanatikus tag)

mindegy :)

[ Szerkesztve ]

jupiiii

(#43) nyunyu válasza .mf (#41) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

FSP = Fortron Sparkle;

FSP=Fortron Source Power

Az mas kerdes, hogy USAban Sparkle Power Inc neven nyomulnak.
(Jeeee, miota van FSP logo a weblapjukon???)

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#44) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

A4Tech A-Shape billzeteitol mindig elkap a rohogogorcs, annyira nem ernek semmit az RSI ellen, de most rozsaszinben latva inkabb a sirogorcs kerulget...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#45) Ste válasza rudi (#37) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az oldalsókat én sem szeretem bekötni, mivel az 590-690-nek is eléggé rezonáns az oldallapja (pláne a fenti venti mellett). passzív vga esetén lehet valami értelmük
viszont ha elől szív be a venti, akkor nagyobb házaknál a ház közepén már alig van áramlat, ráadásul elől nagy lehet a szélzaj. jobb lenne a vinyók mögé tenni a ventit, s akkor a szélzaj is megszűnne, és belül is nagyobb lenne a huzat.
a fenti ventik is fölösek, max vízhűtésre lehet jó

daa-raa: láttam, hogy külön is megvásárolható, de 690-be nem látom értelmét külön megvenni. szerintem az 590 vinyóhűtése jobb

calibos: az miért lenne jó, ha fent szívná be a levegőt? én úgy tanultam, hogy a meleg felfelé távozik, s felfelé szellőztetni a rendszert (vagyis felső venti kifelé szív)

True Success is Blonde

(#46) Kombat válasza rudi (#38) üzenetére

Kombat
(őstag)

Miért van mostanában ennyi notebook teszt?
Értem én, hogy nő a kereslet irántuk, de már szinte heti egy teszt notebookról van! :U

[ Szerkesztve ]

Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

(#47) rudi válasza Kombat (#46) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha érted, akkor miért kérdezed?

(#48) Kombat válasza rudi (#47) üzenetére

Kombat
(őstag)

Mert szerintem sok a heti egy notebook teszt! :U

Lehetne úgy, hogy egy tesztben több noti lenne összehasonlítva és így csak pl. 2-3 hetente lenne teszt!

Persze ha csak én gondolom így és mást nem zavar, akkor mindegy!

Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

(#49) .mf válasza Kombat (#48) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

>>"Persze ha csak én gondolom így"

Jah. :P :DDD
Egy ideig nem tervezem normál noti vételét, de azért el szoktam olvasni azokat is. Ha nem tetszik, ne olvasd ;)

Ha már így felvetődtek a tesztek, régen voltak már nagy monitoros összehasonlító tesztek, pedig sok új jött ki :3 :DDD

(#50) Johnny Cage válasza .mf (#49) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

"régen voltak már nagy monitoros összehasonlító tesztek, pedig sok új jött ki"

Például?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.