Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Scythe Rasetsu itthoni árára kíváncsi leszek,ebben a gyártóban nem nagyon lehet csalódni :N

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#2) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Tetszik a Scythe, de a nexus az érdekes kategória, kíváncsi lennék arra a ventire..

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#3) lujó55 válasza zazahoho (#1) üzenetére

lujó55
(őstag)

Pont ez az ami nekem is beurott. Nevezetesen, hogy a gyártó neves, gagyit nem csinál. Ugyanakkor ez a sarkokon csoportokban beszűkített lamellázás amit a Scythe csinál, hát nem tudom...
Egy viszont biztos: a szűk réseken nem áramlik át annyi levegő, úgy viseelkedik a nagy sebességű folyadékokkal, mintha blokkoló lenne. Biztos méretezték a mérnökeik, de félek, hogy csak design. A Nexus viszont határozottan tetszik, hogy döntött. Ez az a Nexus aki mérőműszereket is gyárt?

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#4) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A venti jóféle lesz szerintem, mert az előd sem eldobni való darab :K

(#5) zazahoho válasza lujó55 (#3) üzenetére

zazahoho
(őstag)

ezt a lamellázást a Yasya-val kezdték el,hát nem tudom nekem csak mugen 2 volt ill ninja ,azok nagyon jók voltak :K ,ez kicsit érdekes de teszten jól teljesített a yasya,szóval olyan rossz nem lehet

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#6) lujó55 válasza zazahoho (#5) üzenetére

lujó55
(őstag)

Hát ez az! Sz.rt nem csinálnának, de ellent mond a szűkítés a fizika világképemnek.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#7) zazahoho válasza lujó55 (#6) üzenetére

zazahoho
(őstag)

pedig mugen 2 vs. yasya kb 3 fok,ez pedig nagyon hasonló lamellával rendelkezik

(#8) myteve

myteve
(tag)
LOGOUT blog

ez a venti tetszetős. ha kellően halk lesz, lehet beújitom. csak legyen PH teszt :))

I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.

(#9) Angel1981 válasza zazahoho (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Egyetértek! ;)
Mondjuk szerintem ez már inkább marketing...
A Mugen / Ninja páros minden igényt kielégít - mondjuk azok azért nagyobbak...

(#10) Srodney

Srodney
(senior tag)

utolsó két hűtő elég szépre sikerült szerintem áruk se rossz.

(#11) jerry311 válasza Angel1981 (#9) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

A mugen-nel pont az a bajom, hogy az alaplap felé nem megy semmi levegő. Így a tápáramkör hűtőbordájához sem...

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#12) LW

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Jól néz ki ez a nojzbloker. :K

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#13) Angel1981 válasza jerry311 (#11) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Ebben egyfelől igazad van, másfelől ez szerintem felesleges óvatosság már.
Sokszor pl. a jól meghúzott, vízhűtéses procik esetében sem kap az alaplap semmi légáramlatot, pedig akkor aztán az is melegszik rendesen, mégis évekig szolgál...

(#14) jerry311 válasza Angel1981 (#13) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Nem az óvatosság miatt, hanem a tapasztalataim alapján. Nagyon melegszik.
Mugen-em van, illetve ez még Infinity néven futott, nagyon jó, nagyon hatásos, de nekem hiányizk az alaplap felé irányuló légáramlat.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#15) zazahoho válasza jerry311 (#14) üzenetére

zazahoho
(őstag)

szerintem ez régi beidegződés,ami tegyük hozzá jogos is volt anno :K ,én csak intel fronton tudom,hogy x38 -as lapok túl tudtak melegedni ,és elég érdekes hibákat produkálni,akkor én is jobban szerettem a fekvő hűtőket ,de a mai lapoknál nekem soha semmi gondom (1156.ill.1366 lapoknál) nem volt ,pedig 3.8 ghz környékén járatom a procikat :K

[ Szerkesztve ]

(#16) bucu

bucu
(lelkes újonc)

szerintem az alaplap hütését egy jó ház hűtés megoldja annyira amenyire kell. :C

(#17) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó "kis" hűtök, bár ha a chipset nem kap megfelelő szellőzést elég jól fel tud melegedni, ami hosszútávon nem jó, nálam oldallap nélkül is felmerészkedik 60C fokra, aminek nem nagyon örülök, :) pedig 2db 12cm rendszerhűtőm is van.

(#18) bucu válasza Recon666 (#17) üzenetére

bucu
(lelkes újonc)

probáld meg hogy fenn van az oldallap, lehet akkor hüvösebb lesz mivel akkor lesz hatása a 2db 12cm-es ventinek :) (lesz légmozgás)

(#19) Recon666 válasza bucu (#18) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hidd el. nem hűvösebb , igaz az oldallapon is van egy 8cm-es, de az nem ér annyit mint ha nincs rajta az oldallap, így van ám légmozgás :DDD . Ha rárakom az tol rajta +5,+10C-ot.

[ Szerkesztve ]

(#20) bucu válasza Recon666 (#19) üzenetére

bucu
(lelkes újonc)

Akkor vadász egy nagyobb bordát a chipsetre , ha oda fér :)

(#21) Isee válasza LW (#12) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is tetszik ;)

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#22) daru

daru
(kvázi-tag)

jól néz ki ,tetszetős ez a forma,,bár nem hiszem hogy elég hatékony.

cod4---- 87.229.77.165:28973 W.o.T., Xfire:Szivacs75 ,,Az életem szomorú, de legalább a fizetésem nevetséges!" (ToPy)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.