Scythe Rasetsu itthoni árára kíváncsi leszek,ebben a gyártóban nem nagyon lehet csalódni 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Scythe Rasetsu itthoni árára kíváncsi leszek,ebben a gyártóban nem nagyon lehet csalódni 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
(#2) pottyantós

Tetszik a Scythe, de a nexus az érdekes kategória, kíváncsi lennék arra a ventire..
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Pont ez az ami nekem is beurott. Nevezetesen, hogy a gyártó neves, gagyit nem csinál. Ugyanakkor ez a sarkokon csoportokban beszűkített lamellázás amit a Scythe csinál, hát nem tudom...
Egy viszont biztos: a szűk réseken nem áramlik át annyi levegő, úgy viseelkedik a nagy sebességű folyadékokkal, mintha blokkoló lenne. Biztos méretezték a mérnökeik, de félek, hogy csak design. A Nexus viszont határozottan tetszik, hogy döntött. Ez az a Nexus aki mérőműszereket is gyárt?
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
A venti jóféle lesz szerintem, mert az előd sem eldobni való darab 

ezt a lamellázást a Yasya-val kezdték el,hát nem tudom nekem csak mugen 2 volt ill ninja ,azok nagyon jók voltak
,ez kicsit érdekes de teszten jól teljesített a yasya,szóval olyan rossz nem lehet

Hát ez az! Sz.rt nem csinálnának, de ellent mond a szűkítés a fizika világképemnek.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

pedig mugen 2 vs. yasya kb 3 fok,ez pedig nagyon hasonló lamellával rendelkezik
ez a venti tetszetős. ha kellően halk lesz, lehet beújitom. csak legyen PH teszt 
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.

Egyetértek! 
Mondjuk szerintem ez már inkább marketing...
A Mugen / Ninja páros minden igényt kielégít - mondjuk azok azért nagyobbak...

utolsó két hűtő elég szépre sikerült szerintem áruk se rossz.

A mugen-nel pont az a bajom, hogy az alaplap felé nem megy semmi levegő. Így a tápáramkör hűtőbordájához sem...
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz
Jól néz ki ez a nojzbloker. 
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

Ebben egyfelől igazad van, másfelől ez szerintem felesleges óvatosság már.
Sokszor pl. a jól meghúzott, vízhűtéses procik esetében sem kap az alaplap semmi légáramlatot, pedig akkor aztán az is melegszik rendesen, mégis évekig szolgál...

Nem az óvatosság miatt, hanem a tapasztalataim alapján. Nagyon melegszik.
Mugen-em van, illetve ez még Infinity néven futott, nagyon jó, nagyon hatásos, de nekem hiányizk az alaplap felé irányuló légáramlat.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

szerintem ez régi beidegződés,ami tegyük hozzá jogos is volt anno
,én csak intel fronton tudom,hogy x38 -as lapok túl tudtak melegedni ,és elég érdekes hibákat produkálni,akkor én is jobban szerettem a fekvő hűtőket ,de a mai lapoknál nekem soha semmi gondom (1156.ill.1366 lapoknál) nem volt ,pedig 3.8 ghz környékén járatom a procikat 
[ Szerkesztve ]

szerintem az alaplap hütését egy jó ház hűtés megoldja annyira amenyire kell. 
Jó "kis" hűtök, bár ha a chipset nem kap megfelelő szellőzést elég jól fel tud melegedni, ami hosszútávon nem jó, nálam oldallap nélkül is felmerészkedik 60C fokra, aminek nem nagyon örülök,
pedig 2db 12cm rendszerhűtőm is van.

probáld meg hogy fenn van az oldallap, lehet akkor hüvösebb lesz mivel akkor lesz hatása a 2db 12cm-es ventinek
(lesz légmozgás)
Hidd el. nem hűvösebb , igaz az oldallapon is van egy 8cm-es, de az nem ér annyit mint ha nincs rajta az oldallap, így van ám légmozgás
. Ha rárakom az tol rajta +5,+10C-ot.
[ Szerkesztve ]

Akkor vadász egy nagyobb bordát a chipsetre , ha oda fér 
Nekem is tetszik 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)