SuperComputer... Picit gagyi szöveg egy 120k-s lapon. 
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...
Nem igaz, hogy nem tudjátok elfelejteni ezt a nyár vége dumát. Még csak 21. van!

[ Szerkesztve ]
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

Az a notebook-hűtő párna nem hülyeség, főleg 3k-ért.

Üdv!
Én még most is kicsit szkeptikus vagyok a hűtőpárnával kapcsolatban, igaz kevésbé minta cikk előtt... 3K-ért elgondolkodtat...
Amúgy műanyag vagy fém is van a laptop alsó burkolatában?
az a baj ezzel a párnával, hogy ha felmelegedett (=megolvadt, pontosabban kristályvizében feloldódott az összes só), onnantól kezdve nem sok mindent csinál. le kell hűlnie, ki kell újra kristályosodnia a játéknak. eközben alaposan melegedni is fog, leadja a tárolt hőt. olyan ez is, mint a pattintós fülmelegítő párna, csak ott épp fordított a cél, és 35 helyett kb. 50-60°C-on működik (meg a töltet asszem nátrium-tioszulfát meg glicerines víz).
nem rossz amúgy, viszonylag rövid távon (1-2 óra) mindenképp érdemes kipróbálni.
sutszi: maga az alsó burkolat általában műanyag, de egyes részeket véd fém is. a működési elvével kapcsolatban minden rendben van, tehát emiatt nem érdemes szkeptikusnak lenni.
[ Szerkesztve ]
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Adják azt már 100k-ért is 
[link]
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...

Nem valami nagy csoda ez a notebookhuto, bar valamivel jobb, mint leegetni a szort a labunkrol.

Msi Gt729 nem semmi hardware
Reméljük,hogy ez a felsökategóriás gép nem a szokásos MSI minöség

Ennyiert rakhattak volna ra meg egy procifoglalatot 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
PMPO FTW!!!!1111!!11
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Gondolom a hosszú í-t megint a numerikus pad közelében kell keresni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tetszik a bill+eger kombo, eleg jol nez ki.
Milyen rohejesen neznek a vonaton egy olyan parnaval a labamon. 
powerd by mango, no more droid
A MX300 szett vételára öt éves garanciával 11 000 forint alatt marad.
Ez nem elírás? (MK300)
[ Szerkesztve ]
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Ez a SuperComputeres felirat nem az Asrock lapokon volt "anno"?
De. De mivel az az ASUS leányvállalata, ezért a "találó" elnevezést átvették. 
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Én is ilyenre emlékszem, de hát házon belül nem szégyen lopni 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Pedig reménykedtem, hogy az Asus alaplap a másik irányba lesz árrekorder. 
A gitár alakú izén meg jót röhögtem. 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
A múltkor nem jutott eszembe, mi annak a hűtőpárnának a neve, amit én is kipróbáltam, de mgvan, ez volt az: Thermaltake iXoft. Rövid használatra tényleg jó.
PH semleges
erre az asus csodára tehettek volna legalább vízhűtő csonkot, mint pl. az evga vagy a GB
Önmagában ennek a lapnak akkora fogyasztása lehet mint az egész gépemnek ezzel a tengernyi chippel

ezen is lenovo ül, lol
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

"Hybrid CrossFireX módban működik" - ez mitől tér a az X nélküli 780gs megoldástól??
"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"
Ez a MSI GT729 nem semmi. Habár én a Quad helyett "csak" egy C2D-sat választanék. Persze a többi maradna. 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

modil digital? tessék kérem javitani, mielőtt szerződéses partnerből sértődéses partner lenne 
120e forintot akkor adnék esetleg egy lapért, ha az az Asus Marine lenne, s minden mostanában napvilágot látó újdonsággal - pl. power sata - is felszerelt lenne. punktum.
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Most én emlékszem rosszul, vagy ez tényleg hülyeség:
"A kicsik közül az olcsóbb, három éves garanciával 21 000 forintot kóstáló MA785GM-US2H-nak AM2+ foglalata van és DDR2 memóriát kezel, de dupla memóriakezelője révén fogadja az AM3-as újdonságokat is."
Ha jól emlékszem, akkor az AM2+/AM3-nál semmi köze az alaplaphoz a memvezérlőnek, mert a prociban van, illetve az AM2+-ba alapból belemennek az AM3-as procik, az hogy melyik, az meg a kompatibilitási listában benne van.
ui.: nem kötekedés, meg kukacoskodás, csak megzavart picit, ezért kérdem.

, nekem is feltűnt!
A mondatban a dupla memóriavezérlő valószínűleg az AM3-as processzorra vonatkozna, csak akkor meg úgy kellett volna írni hogy "dupla memóriakezelőjük". 
[ Szerkesztve ]

"Hybrid CrossFireX módban működik" - ez mitől tér a az X nélküli 780gs megoldástól??
Gondolom abban, hogy nem 1, hanem 2 VGA kalyhat rakhatsz bele.
Ize, most nezem, mATX lapra irtak ezt a hulyeseget, aminel csak egy PCI-E 16x slot van 
[ Szerkesztve ]
A Hybrid CF az integrált + dedikált VGA összekapcsolása. 
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Akkor jól emlékeztem 

Kozben en is megtalaltam. 
Amikor megláttam a Logitech-es gitárt, 1 pillanatra azt hittem, hogy rossz helyen járok: mit keres egy elektromos, stratocaster gitár egy hardveres oldalon? Aztán elolvastam a szöveget, és felröhögtem...
Szép-szép. Igazi gitár faanyagokból készült, de semmi extra... Ja és drága is, főképp, hogy csak 1 bizonyos játékhoz való... Szerintem...

Plane, hogy ennyiert igazi elektromos gitart is lehet kapni. 
Szerintem ez pontosan ugyanaz mint ami nálam ját, csak más rajta a címke 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Az első laptop elég szimpatikusnak tűnik, jó áron van.
Telefonszámom, adatlapomon is megtalálható: 06-70/572-36-13

azthittem régen simán hibrid cf volt X nélkül, legalábbis így láttam emlegetve midnenhol, ezekszeritn avgy át lett nevezve, vagy ez a hivatalos

A nagyobbik Genius mélynyomóján az a kék függőleg csík világít is? 

Ez a hűtőpárna egy igazi parasztvakítás szerintem. Egy mezei fapolc méretrevágott darabja jobb eredményeket produkál.. az ölünkben azért forrósodik a laptom annyira fel, mert a lábunk legtöbbször kitakarja a szellőzést.... ha aláraksz egy darab lemezszerű anyagot, jobb eredménye lesz szerintem.
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/

hát igen ez a gitár azért már szánalmas. még mindig pár szines gombot kell nyomogatni aminek semmi köze a zenéléshez...
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
hmm.. ez a supercomputer nem kezel crossfire-x-et..? 
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

Hűtőpárna..? igazi notihoz felesleges, DTR-hez kevés.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Szerintetek grafikailag melyik teljesit jobban? Ha van 128 MByte sajat memoriaja az integralt videokartyanak vagy ha lecsippent 128 megat a rendszermemoriabol? AM3 rendszerre gondolok, ahol nagyobb sebessegu a HT kapcsolat. Esetleg valami teszt valahol errol? 
az msi cr600-nál szerintem el van írva processzor száma "Az új, végre 45 nm-en készülő, 1,8 GHz-es Celeron T300 processzorral"
Asus SuperComuter. Mintha ismerős lenne valahonnan és hamarabb is kijött volna. Akkor melyik is a leányvállalat? 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Kb. Szerintem is ugyanaz, még a színe is az. 
PH semleges
Viszont ezek a mérések nem ölben készültek.
Kevés köze van a zenéléshez, az igaz. Viszont így sok olyan ember is gitárosnak érezheti magát, akinek nem volt ideje/tehetsége/pénze/akarata évekig gyakorolni, hogy a Guitar Heroban meszólaló sziontre feljessze gitározási képességét. Lehet számalmasnak vélni meg lenézni, csak minek...?
A név lehet ismerős, viszont itt több PCI Express bővítőhely van és a lap felépítése is más (dupla nForce 200), és van SAS vezérlő.
hehe ilyen hűtőpadom nekem is van, csk az Thermal Take
Mondjuk jóval drágább is volt, asszem a duplája
írtam róla egy cikket a logoutra, de sajnos a képek annál is törlődtek 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu