Ennek szerintem az értelme 0.
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Ennek szerintem az értelme 0.
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

A szebb jövőért...
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/
Ugyanmár... fejlesztési költség 0, a green szóval meg sokmindent el lehet ma adni...
/Jó az aláírásod
/
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Ez a 0,1 V vajon hány %-os megtakarítást jelent 
Az a 0.1V minusz nem sok watott takarít majd meg. Bár több mint a semmi...
A sima 9600GT hány V-on megy? Mert nem tudom és ha tudnám ki lehetne számolni a megtakarított vattokat.
PC-STYLE.hu

Várható volt, hogy a Zöldek zöld kártyát fognak csinálni. 
VIGYORRRGAZMUS.....
Egyetértek. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
az összes Green Edition nem?

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

A gigabyte nehany kartyat tuningolhatora csinal. Azokhoz adjak a gamer hud nevu programot, amivel lehet allitani a feszultseget is 1-1.4V kozott.. 2d-ben visszavettem az orajeleket a lehetseges minimumra, a feszultseget pedig 1.1V-rol 1-re. Ez kb 5-7W csokkenest hoz idle-ben. 1 ev alatt akar 2000-2500ft megtakaritas is elerheto.

1.1V az alapfeszültség.
Jó lesz ez, legalább még tovább lehet majd tuningolni 
---

Nem csak arról van szó, hogy az átlagnál jobban melegedő kártyákat kisebb feszültséggel adják el? 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Szerintem jó 5let alacsonyabb feszt használni, aki nem tuningol, annak kevesebbet fogyaszt legalább egy kicsivel, míg a tuningolók megkapják azt a +% többletet, amit nyernek a kisebb gyártási technológia miatt.

ha -0.1 Volttal képes ugyanazokra az órajelekre, akkor a korábbi feszültségeken talán magasabbakra is. lehet több értelme lett volna egy magasabb órajelű 9600gt nek, mondjuk + jelzéssel...
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

Szép gondolat ez, csak azért az a +áramcsati csak kell hozzá
Ha nem kéne, akkor 6600 GT, 7600 GT, 8600 GT után 9600 GT-m lenne, de így inkább egy HD4670. Teljesítményben nem sokkal rosszabb, viszont nem kell neki +áram.
Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu

Ha úgy alakulna, én is a 4670-et venném, lehetőleg vmi passzív változatot.
Szvázi tag

Már megint a marketing hülyeség...gratulálok.
zöldfülűség ![;]](/dl/s/v1.gif)
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
nVidia...próbálja menteni a bőrét ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nézzétek meg srácok jól, 3 hónap múlva a Sparkle kiadja GT9900 néven, 4 giga DDR2 RAM-al

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
Ugyan már! EDO-t neki! ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Biztos megvan az okuk rá valamiért, bár nekem nagyon uncsi már a hír a 96. féke 9600-as kártyáról.
Látszik, hogy nem értek hozzá, mert én nem ezeket az olcsó, és már viszonylag nem is olyan nagy teljesítményű chipeket erőltetném.
Inkább ezeket hagynám veszni, vagy vinném le mégjobban az árát, és a beragadt G200 chipeket szórnám ki, egész minimális haszonnal, vagy akár nulszaldósan, inkább, minthogy bebukjam.

Srácok, valaki lekapcsolta a világítást, vagy csak én vakultam meg? 
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Ennyi poénbobmát! Nagyon nagy szövegek vannak. Ezekből kellene egy humorcsokrot összeállítani!
Bár sajnos nem csak vicces, igaz is...
"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"
Az inno már elég zöld...

![;]](/dl/s/v1.gif)
alba gu brath
A következő lépcső már a bio Geforce lesz... és emellett párhuzamosan indul a 9600GT újrahasznosítható vagy komposztálható változata.
Ami már annyira zöld lesz, hogy ha elásod a kertben még a búza is a nyák színét veszi fel 
Mindenesetre grat az NV-nek az újabb user hülyítéshez...
[ Szerkesztve ]
Háááát nemtudom. Ez ilyen nagyon nyögvenyelős nekem. De a GREEN szón van a hangsúly, marketing, ennyi. Aki nemért hozzá úgyis eztveszi. Mert dzsíforsz és ráadásul grín is... 
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

Sajnos szerintem egyik sem vicces inkább szomorú. Ha ugyanazt a teljesítményt el lehet érni alacsonyabb fogyasztással akkor mi a baj? Örülök neki, jó az irány, nem csak energiazabáló szörnyeket építsünk.
Na jó, a "mindent olcsóbban adnék" hozzászóláson röhögtem
Persze, a fejlesztőknek meg meleg kézfogással köszönném meg a munkát, a drivert meg írják meg maguknak a felhasználók 
ehhbazeg ...
[ Szerkesztve ]
Use the force, Dude !

jövőhéten pedig bejelentik hogy átnevezik NVIDIA BioForce 9600 GT-re 
...és a terhelt fogyasztása lesz 0 Watt, míg idle-ben mínuszba megy át ![;]](/dl/s/v1.gif)
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
termeli a delejt magyarul
XDDD
Amúgy a 0,1 volt csökkentéssel mennyit spórolunk??? kb. annyit mint ha egy LED-el kevesebb világítana a modding házban.

Marketingjavaslat az envidiának: SLI-ben akciós áron adja, mert 2 kártya -> 2x annyit spórolsz

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

-Persze miután megvették a BioStar-t...
... de akkor inkább már
a GreenForce legyen 
...hogy ma mindenki milyen zöldeket beszél.
-Egyébként szerintem is több értelme lenne egy emelt órajelű,
inkább környezetszennyező OC+ változatnak. ![;]](/dl/s/v1.gif)
na itt is temetjük az NV-t? ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
-0,1 volttól zöldebb lesz? Ugyan már... Az én fejem lesz zöldebb, ha ilyen híreket olvasok. ![;]](/dl/s/v1.gif)
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Nem... csak csodáljuk a hihetetlen fejlesztéseit ![;]](/dl/s/v1.gif)

Amennyiben 100W-os fogyasztást feltételezünk (ez horribilis) akkor az 1,1V -os feszültség helyett az 1V-os feszültség 9,1W spórolást jelent. Ez kb. egy energiatakarékos izzó.
SOK KICSI SOKRA MEGY! 
Hát igen - igen, de nem...
na azért ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Egy 9600 Gt illetve egy 9800 Gt mennyire viszi le az órajelét 2d-ben?

A 9600GT nagyon jo volt a kategoriajaban, amikor kijott, de most mar kezd egy szappanoperahoz hasonlitani a szeria eletutja.
Dehat amig tartja magat a mondas, miszerint:
A szomszed nVidiaja mindig zoldebb. 
Addig nincs mit tenni. 
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
muta még hol? 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Nem kötelező olcsóbban adni, lehet nevetgélni is, amikor a raktárban fog megrohadni a sok legyártott gtx 280 és első generációs 260.
A 285-öt olcsóbb előállítani, de Te megveheted a régebbi, lasabb 280-ast drágábban. Csak azért, hogy más is röhögjön.
A vége úgyis árcsökkentés lesz, mert nem lesz más lehetőség. És minnél korábban kezdik, annál kisebb lesz a bukta.
valamelyik nv-s hírben láttam még 
[ Szerkesztve ]
jah értem. ilyen gazdasági helyzetben csoda ha valami nem veszteséges. nv sem kerülheti el. de az amd se. mint ahogy a nagy anyadeszka gyártók se. jólenne ha helyreállna a rend mert ez így nagyon gáz. ja nem az sincs 
[ Szerkesztve ]
Szerintem ezt számold még át
Tipp: a feszültséggel négyzetesen arányos a fogyasztás 
...szóval nem olyan kevés az...

vót má, de ide is 
[ Szerkesztve ]

Jééé és nem nevezik át?!

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Nekem 8800GT-m van, de a RivaTunerrel manuálisan 2D-ben 2 kattintással leveszem az órajelet 160/400/900-ra.
Tehát az én GT-m már jóideje GreenForce megoldás 
Ááááá neee ez így mii??? ááhh 
Nem unja még az nvidia hogy minden hónapban ki ad egy új 9600GT-t? 
Kezd iPon szint lenni...
MS paint powa'
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Nem unja még az nvidia hogy minden héten ki ad egy új 9600GT-t?"
kijavítottam engedelmeddel
[ Szerkesztve ]
Dehogynem. Nem bír szegény megszabadulni a beragadt raktárkészlettől. 
Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!
Látom az új divat az nVidia szidása... kidobnak egy kártyát, ami kb 15%-kal kevesebbet eszik, erre megy a fikázás.