Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennek szerintem az értelme 0.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#2) Hulk24 válasza Shkiz0 (#1) üzenetére

Hulk24
(senior tag)

A szebb jövőért...:DD

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#3) Male válasza Shkiz0 (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyanmár... fejlesztési költség 0, a green szóval meg sokmindent el lehet ma adni...

/Jó az aláírásod :DDD /

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) m1sk4r

m1sk4r
(fanatikus tag)

Ez a 0,1 V vajon hány %-os megtakarítást jelent :F

(#5) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Az a 0.1V minusz nem sok watott takarít majd meg. Bár több mint a semmi...
A sima 9600GT hány V-on megy? Mert nem tudom és ha tudnám ki lehetne számolni a megtakarított vattokat.

PC-STYLE.hu

(#6) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Várható volt, hogy a Zöldek zöld kártyát fognak csinálni. :)

VIGYORRRGAZMUS.....

(#7) PH-User válasza Shkiz0 (#1) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyetértek. :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#8) subaruwrc válasza Shkiz0 (#1) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az összes Green Edition nem? ;] :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#9) Enszuke válasza m1sk4r (#4) üzenetére

Enszuke
(őstag)

A gigabyte nehany kartyat tuningolhatora csinal. Azokhoz adjak a gamer hud nevu programot, amivel lehet allitani a feszultseget is 1-1.4V kozott.. 2d-ben visszavettem az orajeleket a lehetseges minimumra, a feszultseget pedig 1.1V-rol 1-re. Ez kb 5-7W csokkenest hoz idle-ben. 1 ev alatt akar 2000-2500ft megtakaritas is elerheto.

(#10) Eagle16 válasza zuchy (#5) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

1.1V az alapfeszültség.

Jó lesz ez, legalább még tovább lehet majd tuningolni :)

---

(#11) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Értelmes húzás :K

;]

(#12) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Nem csak arról van szó, hogy az átlagnál jobban melegedő kártyákat kisebb feszültséggel adják el? :U

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#13) [CS]Blade2

[CS]Blade2
(őstag)

Szerintem jó 5let alacsonyabb feszt használni, aki nem tuningol, annak kevesebbet fogyaszt legalább egy kicsivel, míg a tuningolók megkapják azt a +% többletet, amit nyernek a kisebb gyártási technológia miatt.

(#14) radírfej

radírfej
(senior tag)

ha -0.1 Volttal képes ugyanazokra az órajelekre, akkor a korábbi feszültségeken talán magasabbakra is. lehet több értelme lett volna egy magasabb órajelű 9600gt nek, mondjuk + jelzéssel...

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#15) SirRasor

SirRasor
(senior tag)

Szép gondolat ez, csak azért az a +áramcsati csak kell hozzá :O Ha nem kéne, akkor 6600 GT, 7600 GT, 8600 GT után 9600 GT-m lenne, de így inkább egy HD4670. Teljesítményben nem sokkal rosszabb, viszont nem kell neki +áram.

Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu

(#16) schwanz válasza SirRasor (#15) üzenetére

schwanz
(kvázi-tag)

Ha úgy alakulna, én is a 4670-et venném, lehetőleg vmi passzív változatot.

Szvázi tag

(#17) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Már megint a marketing hülyeség...gratulálok.

(#18) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

zöldfülűség ;]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#19) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nVidia...próbálja menteni a bőrét ;]

Nézzétek meg srácok jól, 3 hónap múlva a Sparkle kiadja GT9900 néven, 4 giga DDR2 RAM-al ;] :DDD :DDD :C

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#20) Male válasza Mr.Csizmás (#19) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyan már! EDO-t neki! ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#21) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Biztos megvan az okuk rá valamiért, bár nekem nagyon uncsi már a hír a 96. féke 9600-as kártyáról.

Látszik, hogy nem értek hozzá, mert én nem ezeket az olcsó, és már viszonylag nem is olyan nagy teljesítményű chipeket erőltetném.

Inkább ezeket hagynám veszni, vagy vinném le mégjobban az árát, és a beragadt G200 chipeket szórnám ki, egész minimális haszonnal, vagy akár nulszaldósan, inkább, minthogy bebukjam.

(#22) xuldar

xuldar
(őstag)

Srácok, valaki lekapcsolta a világítást, vagy csak én vakultam meg? :DDD

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#23) Golli

Golli
(tag)

Ennyi poénbobmát! Nagyon nagy szövegek vannak. Ezekből kellene egy humorcsokrot összeállítani! :DD Bár sajnos nem csak vicces, igaz is...

"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

(#24) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Az inno már elég zöld...

;]

alba gu brath

(#25) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A következő lépcső már a bio Geforce lesz... és emellett párhuzamosan indul a 9600GT újrahasznosítható vagy komposztálható változata. :D
Ami már annyira zöld lesz, hogy ha elásod a kertben még a búza is a nyák színét veszi fel :DDD

Mindenesetre grat az NV-nek az újabb user hülyítéshez...

[ Szerkesztve ]

(#26) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Háááát nemtudom. Ez ilyen nagyon nyögvenyelős nekem. De a GREEN szón van a hangsúly, marketing, ennyi. Aki nemért hozzá úgyis eztveszi. Mert dzsíforsz és ráadásul grín is... :(

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#27) utax válasza Golli (#23) üzenetére

utax
(fanatikus tag)

Sajnos szerintem egyik sem vicces inkább szomorú. Ha ugyanazt a teljesítményt el lehet érni alacsonyabb fogyasztással akkor mi a baj? Örülök neki, jó az irány, nem csak energiazabáló szörnyeket építsünk.
Na jó, a "mindent olcsóbban adnék" hozzászóláson röhögtem :) Persze, a fejlesztőknek meg meleg kézfogással köszönném meg a munkát, a drivert meg írják meg maguknak a felhasználók :)

ehhbazeg ...

[ Szerkesztve ]

Use the force, Dude !

(#28) blut_royale

blut_royale
(újonc)

jövőhéten pedig bejelentik hogy átnevezik NVIDIA BioForce 9600 GT-re :DD

(#29) Metalfan válasza blut_royale (#28) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

...és a terhelt fogyasztása lesz 0 Watt, míg idle-ben mínuszba megy át ;]

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#30) Mr.Csizmás válasza Metalfan (#29) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

termeli a delejt magyarul :D XDDD

Amúgy a 0,1 volt csökkentéssel mennyit spórolunk??? kb. annyit mint ha egy LED-el kevesebb világítana a modding házban. :(( :((

Marketingjavaslat az envidiának: SLI-ben akciós áron adja, mert 2 kártya -> 2x annyit spórolsz :DDD :DDD :DD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#31) joi29 válasza blut_royale (#28) üzenetére

joi29
(őstag)

-Persze miután megvették a BioStar-t... :DDD... de akkor inkább már
a GreenForce legyen :D
...hogy ma mindenki milyen zöldeket beszél.

-Egyébként szerintem is több értelme lenne egy emelt órajelű,
inkább környezetszennyező OC+ változatnak. ;]

(#32) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

na itt is temetjük az NV-t? ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#33) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

-0,1 volttól zöldebb lesz? Ugyan már... Az én fejem lesz zöldebb, ha ilyen híreket olvasok. ;]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#34) Dr. Romano válasza shteer (#32) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem... csak csodáljuk a hihetetlen fejlesztéseit ;]

(#35) unclefucka

unclefucka
(tag)

Amennyiben 100W-os fogyasztást feltételezünk (ez horribilis) akkor az 1,1V -os feszültség helyett az 1V-os feszültség 9,1W spórolást jelent. Ez kb. egy energiatakarékos izzó.

SOK KICSI SOKRA MEGY! :D

Hát igen - igen, de nem...

(#36) shteer válasza Dr. Romano (#34) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

na azért ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#37) szgombos

szgombos
(lelkes újonc)

Egy 9600 Gt illetve egy 9800 Gt mennyire viszi le az órajelét 2d-ben?

(#38) shadeofme

shadeofme
(tag)

A 9600GT nagyon jo volt a kategoriajaban, amikor kijott, de most mar kezd egy szappanoperahoz hasonlitani a szeria eletutja.
Dehat amig tartja magat a mondas, miszerint:
A szomszed nVidiaja mindig zoldebb. :D
Addig nincs mit tenni. :)

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#39) subaruwrc válasza shteer (#32) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

muta még hol? :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#40) antikomcsi válasza utax (#27) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nem kötelező olcsóbban adni, lehet nevetgélni is, amikor a raktárban fog megrohadni a sok legyártott gtx 280 és első generációs 260.

A 285-öt olcsóbb előállítani, de Te megveheted a régebbi, lasabb 280-ast drágábban. Csak azért, hogy más is röhögjön.

A vége úgyis árcsökkentés lesz, mert nem lesz más lehetőség. És minnél korábban kezdik, annál kisebb lesz a bukta.

(#41) shteer válasza subaruwrc (#39) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

valamelyik nv-s hírben láttam még :)

[ Szerkesztve ]

(#42) subaruwrc válasza shteer (#41) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jah értem. ilyen gazdasági helyzetben csoda ha valami nem veszteséges. nv sem kerülheti el. de az amd se. mint ahogy a nagy anyadeszka gyártók se. jólenne ha helyreállna a rend mert ez így nagyon gáz. ja nem az sincs :))

[ Szerkesztve ]

(#43) Male válasza unclefucka (#35) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ezt számold még át :U
Tipp: a feszültséggel négyzetesen arányos a fogyasztás ;)
...szóval nem olyan kevés az...

(#44) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vót má, de ide is :DDD

[ Szerkesztve ]

(#45) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Jééé és nem nevezik át?! :F :)

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#46) Dr. Romano válasza szgombos (#37) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem 8800GT-m van, de a RivaTunerrel manuálisan 2D-ben 2 kattintással leveszem az órajelet 160/400/900-ra.
Tehát az én GT-m már jóideje GreenForce megoldás :DDD

(#47) Puma K válasza Mr.Csizmás (#44) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Ááááá neee ez így mii??? ááhh

Nem unja még az nvidia hogy minden hónapban ki ad egy új 9600GT-t? :U

Kezd iPon szint lenni...

(#48) Mr.Csizmás válasza Puma K (#47) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MS paint powa' :DDD ;]

"Nem unja még az nvidia hogy minden héten ki ad egy új 9600GT-t?"

kijavítottam engedelmeddel :))

[ Szerkesztve ]

(#49) Arni válasza Puma K (#47) üzenetére

Arni
(senior tag)
LOGOUT blog

Dehogynem. Nem bír szegény megszabadulni a beragadt raktárkészlettől. :D

Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!

(#50) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látom az új divat az nVidia szidása... kidobnak egy kártyát, ami kb 15%-kal kevesebbet eszik, erre megy a fikázás.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.