Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez is drága lesz mint a méreg :( Sebaj, egy ideig most úgy sem lesz egy fillérem se :DDD

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#2) -XadAnuX+ válasza DarkByte (#1) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Biztosan, pedig nagyon jó kis lap, így elsőre. Hasonló gondban vagyok én is. :)

(#3) L Balázs

L Balázs
(kvázi-tag)

Ezt mennyire lehet túlhajtani ;]

Csak vicc volt :DDD

http://ldmnyblzs.wordpress.com | http://twitter.com/ldmnyblzs

(#4) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

(#5) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ahha,nekem is bejön a cucc, a 2magos Atom-al még játszani is lehetne vele, akár az integrált VGA karijával :C

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#6) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rendesen felszerelt kis lap az biztos :K

True Success is Blonde

(#7) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha nem lennék maximalista, azt mondanám, hogy végre egy jól összeszedett lep. de mivel az vagyok, ezért a pcie16x mellé, akár a túloldalra is, egy mini-pcie-t rálapátoltam volna, benne egy wlan/bt cuccossal. oké, hogy usb-re is rá lehet kötni, de nem mindegy, hogy az usb sebességét csökkenti, emellett kiáll a gépből, vagy a lényegesen szélesebb, jobban terhelhető pcie-t használja.

esetleg a 3 jack-es 5.1-be lehetne belekötni, ha nem lenne optikai kimenet. de van, ezért ezt elnézzük ;]

mindenesetre ha nem lesz túl drága, igen jó választásnak tűnik.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#8) Gonosz15 válasza ngabor2 (#7) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A szőrszálhasogató ... ;] :DDD

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#9) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mi az a fekete izé a ram slot mellett? olyan mintha átvezetnék rajta a ram vezetékeit...

vagy az a másik sodimm slot helye?

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#10) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pofás lap, remélem nem lesz aranyáron, s akkor valóban jó alternatíva lesz a piacon...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#11) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Húhúúú PCIE 16X ezt nekem találták ki!!Árára kiváncsi leszek, remélem a Zotacnál azért olcsóbb lesz.

(#12) ngabor2 válasza Gonosz15 (#8) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem is borotválkozok :U;]

(#13) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Istenkirály cuccnak ígérkezik! :R
Várom már a teszteket.

Arra azért kíváncsi vagyok mikor jön ki valaki hozzávaló vizesblokkal... hogy lehessen @4GHz-en hajtani ;] :DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#14) rolko

rolko
(őstag)

hát a 16x pci-e helyett inkább 1x -es vagy sima pci slotot tett volna... mert akkor lehetne bele pakolni valami x-fi -t :B
amúgy ezek a Gf 9400-esek mennyit tudnak? 7600gt-nél már csak jobbak nem?

Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

(#15) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak nekem tűnik úgy, hogy míg a kicsi gyártók kiugrási lehetőséget látnak benne, addig az Asus-t és az MSI-t lefizették?

Leginkább az AsRock Ionjára vagyok kíváncsi. Pedig ez is egy isteni lap lehet.
Kicsiben most nem látom tisztán, de ez most full passzív ugye?
Kár az ATX szabványért. Jobban örültem volna egy sima DC bemenetnek.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#16) unknownuser

unknownuser
(újonc)

ASL-nek is van már ION-koncepciója: [link] Szóval gyarapodnak szépen :DD

(#17) ngabor2 válasza rolko (#14) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a pcie16x-ba lehet tenni pcie1x kártyát... legfeljebb a többi 15 szál nincs használva. jó dolog ez rajta.

(#18) Dyno válasza Depression (#15) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Most már cska az lenne jó ha az intel a i945GC csipkészlettel és N330-as Atommal, egy olyan lapot amin van 16x-os pcie.

(#19) Vitus válasza azbest (#9) üzenetére

Vitus
(őstag)

A ram slot feletti élére állítot akksira (gombelem) gondolsz vagy a bővítőhely rögzítőpöckére? :DDD

[ Szerkesztve ]

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#20) rolko válasza ngabor2 (#17) üzenetére

rolko
(őstag)

na ezt sose tudtam :B , legalább okosodtam :R

[ Szerkesztve ]

Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

(#21) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Vééégre már az a PCI-e!
Most már kezd érdekelni a dolog! Vicces lenne a 4870X2-es a lapba :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#22) nyunyu válasza azbest (#9) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

mi az a fekete izé a ram slot mellett? olyan mintha átvezetnék rajta a ram vezetékeit...

Mintha ket atlos slot lenne egymas mellett.

Ennek persze ellentmond, hogy max 2GB SODIMM DDR2-667 vagy 800 rakhato bele, es gyartanak 2GB-s modulokat...

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#23) ngabor2 válasza nyunyu (#22) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az a 2 memóriaslot egymás alatt. notikban is gyakori megoldás, nekem kettőben is így spóroltak a hellyel. az egyik magasabb, hogy a másik mellette aláférjen.

(#24) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Tessekmondani, 4GB-s SODIMMek belemennek? ;]

[ Szerkesztve ]

(#25) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

PoV lapjarol nem talaltam adatot, de itt a komplett Ion-os mITX gepuk lapja.

(#26) HERR Z válasza Depression (#15) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem inkább túl nagy készletük van még 945-ból meg új intel chipsetből, amin egy nagyot buknának ha ezt is elkezdenék nyomni

(#27) tome.jr válasza Devid_81 (#21) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Atom meg se tudná mozdítani azt a VGA-t, csak valami nagyon lefojtott teljesítmény jönne ki belőle ami még viccnek is rossz. :N

[ Szerkesztve ]

(#28) Depression válasza tome.jr (#27) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nehogy már egy Atom ne tudja felpörgetni a ventillátorát.

Léteznek kapható minőségi, kisméretű (tényleg kicsi) tápok az ilyenekhez?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#29) dabadab válasza Depression (#28) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az ilyen kis fogyasztasu gepekhez nem "hagyomanyos" tapokat szokas hasznalni, hanem a laptopoknal szokasos megoldast: kulso AC/DC tap, ami fix 12 V-ot ad (pl. ilyet) meg egy DC/DC adaptert (ilyet).

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#30) divrapier

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

remelem az ion kinyirja a inteles chipsetet a piacrol. hajra! mar csak megfelelo ar kellene.

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#31) tome.jr válasza Depression (#28) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Max 20%-ig, afölött már kifagyna ;]

(#32) Sundesz válasza tome.jr (#31) üzenetére

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

PCIe-nek nem sok értelme van rajta, de amúgy nagyon korrekt kis alaplap. Egyébként ez a lap mennyivel fogyaszt többet a 945GC chipkészletes társánál (ha egyáltalán többet fogyaszt)?

[ Szerkesztve ]

Hörcsög Powa'

(#33) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem rossz, alakul a molekula :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#34) dabadab válasza Sundesz (#32) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Teljes terhelesen 30W alatt volt a teljes cucc (Ion+Atom+RAM+laptop HDD) fogyasztasa a konnektornal (vagyis ebben mar a tap vesztesege is benne volt).

(#35) durkonorbi

durkonorbi
(fanatikus tag)

Jó kis lap, bár a pciex16 teljesen felesleges húzás, ebbe vga-t felesleges rakni ekkora proci mellé... x1-nek is jó lesz, de tényleg inkább egy minipci kellett volna, vagy kettő rá... :)

(#36) Depression válasza dabadab (#29) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most megijesztettél. Látva ezeket az árakat, lehet, hogy olcsóbb lesz komplett gépként megvenni.

(#37) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lan-partyra való gép alaja lehet akár sztem.....
Ami még jobban érdekelne: egy ilyen lap egy Lga-775 foglalattal, vagy am2+-al? Az nagyot ütne, akkor már a proci nem lenne limit, meg ott a PCI-ex...(persze ésszel, de mondjuk egy 4770 meg egy E5200 már jó lenne bármire szinte, és pici:D)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#38) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vajon a DVI + HDMI egyszerre is működik, két külön képpel?

(#39) qky válasza dabadab (#34) üzenetére

qky
(tag)

Remélem ez azt jelenti, hogy menni fog a dual core-os is passzív hűtéssel.
Jó lenne összepakolni végre egy használható, mégis csendes gépet.

(#40) Trava

Trava
(tag)

Ezzel a márkával eddig se nagyon lehetett találkozni a boltokban, úgy hogy várhatóan ezt sem lehet majd itthon kapni.

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#41) Alex91 válasza Trava (#40) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Erdekes, itthon vettem ilyen markanev alatt futo termeket... Hogy te nem ismered, az egy dolog :).

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#42) Trava válasza Alex91 (#41) üzenetére

Trava
(tag)

Videokártyát igen, de alaplapot.

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#43) dabadab válasza bartucc (#37) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"egy ilyen lap egy Lga-775 foglalattal, vagy am2+-al?"

Olyan mar van, pl Jetway JNC62K. Az Ionban konkretan az Atom erdekes, az alacsony fogyasztasa miatt.

qki: a >30W az az egymagyos 230-ra vonatkozott, ketmagosat eddig meg nem lattam gyari passziv hutessel, bar az teljesen biztos, hogy nem lehetetlen megcsinalni.

[ Szerkesztve ]

(#44) dabadab válasza Depression (#36) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

En is ezen agyalok, az AspireRevo 180 font es ebben mar van tap, RAM, 8 GB SDD, haz, eger+bill, itt meg az alaplap+tap kombo tobbe kerul.

Nyarig varok, addigra legalabb tenyleg kaphatoak lesznek az Ionos cuccok es talan az arak is beallank vmi normalis szintre.

[ Szerkesztve ]

(#45) bartucc válasza dabadab (#43) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen, de nekem az Ionban a grafikus mag jön be igazán, bár igazad van. Igy jó ahogy van, vagy kihasználva egy erősebb vga-t pl a linkelt lap... :R

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#46) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Point of view Ion with dual Atom 330 costs €139
€129 with single-core Atom 230

Compared to Intel's nettop platform we are talking about roughly 100 percent price difference, as Intel's Essential Series D945GCLF2D, i945GC, Mini-ITX with Atom 330 is available for slightly under €70

[ Szerkesztve ]

Close the World ..... Open the Next!

(#47) kingabo

kingabo
(őstag)

Az integrált vga mellé ki akar másik vga-t berakni? Ennél erősebbel az atom nem bír mit kezdeni... Az intel chipseteseknél lett volna értelme, ott bezzeg nincs. :DDD
Én szívesebben láttam volna normál ramokat a lapon...
Csak így tovább, meg legyen emberi ára!

(#48) Komplikato válasza kingabo (#47) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"Én szívesebben láttam volna normál ramokat a lapon..."
Minek? :U
Nagyobb helyett foglal sokkal, tuningolni ezt úgy se fogják, árban meg ugyan annyi.

(#49) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Jensen voices Asus as Ion supporter ;]

The huge Ion customers are...

Jensen Huang, the CEO of Nvidia, has confirmed that Apple, :Y Acer and Asustek are huge Ion customers. He did this during the company's Q1 2010 financial conference call.

The blurry part is that in the same answer to analyst question, he tells that 9400M and Ion are the same chip, while we can directly tell you that Nvidia marketing and communication part advices people otherwise.

Jensen said „Apple, Acer and Asustek are huge Ion customers“, and time will tell if Asus plans a secret Ion based product. Maybe he was thinking about Nvidia's 9400 chipsets that they are buying?

Nnnna, ennyit a dumáról, hogy Asus meg MSI soha, de soha. :DD

(#50) kingabo válasza Komplikato (#48) üzenetére

kingabo
(őstag)

Csak azért mert van itthon felesleges desktop gépbe való ramom notiram meg nincs. (tudom erre azt mondod, hogy a mostani ram árak mellett ez nem kifogás, de én akkor sem akarnék még ramot venni, ha csak le kéne vennem a polcról egyet) Érdekes módon a Zotac-t nem zavarta, hogy több helyet foglal, és még sokkal több mindennel tömte tele a lapot. :U

Az Asusnak van egy leány vállalata amelyik csak gép összeszereléssel foglalkozik, lehet azokról beszél. Nameg hogy jön a képbe az alma? :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.