Hát ha már a tervezés nem megy az nvidiának, akkor legalább azt átnevezésben még jeleskedhetnek.......
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Most ezzel gyakorlatilag arról számoltak be, milyen büszkék, hogy ezzel átbaszták a sok mókust.
PV 100% 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

bod101
(fanatikus tag)
Engem sikerülne átb****i, már régen elvesztettem a fonalat
.
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
Egy kis apró hiba: "termékről lehetett hallani"
ON: Ez kb olyan, mintha a Tesco közleményben köszönné meg, milyen faszán megvették tőle a sok romlott/újracimkézett csirkefarhátat a vénasszonyok.
[ Szerkesztve ]
Ők úgy fogalmaztak, hogy büszkék az újgenerációs és innovatív képességeket felvonultató GeForce GTS 250-re. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
a kép alatti 3. bekezdés nagyon ZS ![;]](/dl/s/v1.gif)

Loretto
(MODERÁTOR)
Szépen kell csomagolni, ennyi. 
Soirée...

_Toka_
(őstag)
Na épp ezt akartam mondani, hogy a cikked alapján azért az nV érthető okokból nem egészen úgy fogalmazott sikereit összefoglalandó, ahogy a címben említed, szintén érthető okokból... ![;]](/dl/s/v1.gif)

F_Zolee
(őstag)
Ebből a cikkből legalább kiderült, hogy még mindig mennyi láma ember van a világon. nVidia párti voltam de ez a "politika" eléggé kiábrándított már egy ideje. 

Devid_81
(PH! kedvence)
Nah azért adjanak csak el ők is valamit.
A nagy hírű GTX275 ről meg alig hallani valamit 
.::www.megadanceradio.hu::.
Ezaz, vegyük a GTS250-et, mert az mennyivel jobb mint a GTX+....
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Behódolok nektek NVIDIA! Olyan jók vagytok!
Viccen kívül, szánalmas, hogy hogy átverik az embereket... Én is NVIDIA párti voltam, de ezek után biztos megfogom gondolni, hogy mit vegyek, és mikor.. A GTX 275/285/295 kártyák faszák, de a többi csak marketing fogás... Ugyanaz a kártya az összes, csak 8x átlettek nevezve.

rocket
(PH! kedvence)
Hagy talaljam ki mik ezek: PhysX, CUDA, Stereo3D 
Semmi extrat nem tett egyebkent az NV, ez a kapitalizmus velejaroja, az AMD-nek kovetnie kene oket, es atnevezni a HD48xx kartyakat HD58xx-ra 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

GuB3Ra
(senior tag)
Szakadjanak meg
Inkább csinálják a Tegrát mert az tetszik
Bár ha vga-hoz nem értenek illő is,hogy jók legyenek valamiben 
Daark minimalism

rocket
(PH! kedvence)
Ha nem a 9800GTX+-rol valtottal akkor nem b@sztak at 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

syC
(PH! addikt)
Parasztvakításból jeles!
• De hova temetik a túlélőket? •
buta ez az nvidia, mert még több haszna lehetne, ha fele ilyen erős GPU-val árulna vidkarit duplaennyi memóriával. 
extra

F_Zolee
(őstag)
Ő gondolom csak a fejlemények követésénél veszett el...
Mennyibe lehetett egy 8800=>9800+=>250 váltás? Mennyit bukott rajta a user? Szerintem itt simán megvan a vásárlók becsapása.(persze-persze tájékozódjon vásárlás előtt, de szinte lehetetlen követni, hogy mi-micsoda)
A kedvencem amikor a weboldalakat veszik meg Nvidiáék kilóra. Meg a csodás marketing miszerint a GTX 295 gyorsabb a 4870x2-nél X%-al
(persze kicsillagozva mini betűkkel: Crysis alatt, ilyen és ilyen beállításokon
)
Milyennapvan?
Igazábol én is a PH-nak köszönhetem ,hogy nem GTS250 -vettem hanem 4850-t.
WOT Nick .: wlele Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...
Vásárlók megtévesztése: jeles.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Gratula, ügyesen tudják átvágni a vásárlókat!
Remélem ezentúl nem is fejlesztenek, csak kitalálnak egy valag új nevet, esetleg 2 kártyát összedrótoznak, s lám, új termék! Vedd, vidd, szopj!
Leülhet, egyes, 2 saller büntetésnek mindegyik érintettnek.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

DesertDog
(tag)
Viccen kívül, szánalmas, hogy hogy átverik az embereket...
Szerintem ez nem szánalmas, hanem brilliáns.
Jaja, a végén még rákapnak.
Abu: azért a szarkazmus benne van a hírben rendesen 
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde

djyuri
(őstag)
Akkor ha én most 1%-al megtuningolom az OC-s karimat,akkor GTS 250-em lesz? 
Amúgy kiváló videókártya
Már egy éve nyomom vele az ipart és egyszer sem volt vele gondom.
Engem az érdekelne igazán,hogy mikor lesz valami ennyivel olcsóbb,mint más nevű ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

KaraDani
(őstag)
Szánalmas, verjék a mellüket, hogy hány embert basztak át grat 

hibavissza
(senior tag)
Ezt nem értem. Szerintem szimplán hazudik az nvidia, és az oroszoknál a teszkóba szórták ki 2 rubelért a maradék 250-est. 

I.P@trick
(lelkes újonc)
Pfff....eddig se bírtam az nVIDIA-t, ezek után meg pláne nem fogom
Az ATI legalább erősebb vga-kat gyárt, és a lassabb nv-s karik töredékéért adják el.
Úgy érzem hamarosan eljön a váltás ideje....ATI párti vagyok, csak gépcsere miatt lett egy nv-s karim, de közel sem teljesítí az előző vga-m szintjét 
[ Szerkesztve ]
Megszólnak, ha részeg vagyok. De mit szólnak,ha szomjan halok?
lehúztak még egy rókabőrt
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Tuti nem ... több helyről megkérdeztem. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
ez borítékolható volt szerintem. nem mindenki van olyan szinten mint a ph olvasók jelentős százaléka. de a boltosok is ilyenek. atit régen nem mert lassú szerintük, azóta is ebben a hitben élnek, és az árat nézik. ez olcsóbb tehát gagyibb. nem egy ismerős panaszkodott már ilyenek miatt. mindenki fellélegzett, fogynak a készletek, csak nehogy beindítsák újra a gyártósort, mert akkor lesz gts 850 is, csak abban már natívan támogatva lesz a 32 bites színmélység win alatt. meg lesz cuda 11.3 és physx 823.
innováció? inkább vicc...
[ Szerkesztve ]
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Csak nem, ennyire jól fogyott a kulcstartó ?
Az élet kegyetlen .
Ennyi ebből is az XFX jön ki a legjobban 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

madgie
(VIP)
Nálunk, vadkeleten van egy (!) darab bótos, aki konkrétan ati karikat és amd procikat (pl. Phenom II) ajánl egy ideje. Panaszkodott múltkor, hogy nehezen adja le őket, mert mindenki előtt intel/nvidia szemellenző van és hiába mond bármit, a polcon marad az ati/amd. Mondjuk ennek akkor pont örültem, mert országosan hiánycikk volt az X3 720, ott meg megvolt a polcon és még engedett is az árából 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Ribi
(PH! kedvence)
Előre látom: GT350 G92 maggal DX11 support persze zárójelben csillagozva 1-es betűmérettel hogy sw renderrel 
[ Szerkesztve ]
Megláttam a hírt, első szavam: A pénzért a testét áruló jó anyukátokat. 
idén akkor még sem kell lecserélnem a 4850GS-emet
ráér majd a 2. generációs DX11es kártyák megjelenésekor
az év vége felé megjelenő játékokban a közvetlen konkurens Radeon HD 4770 és 4850 típusú videokártyák akár a magas grafikai minőségre is képesek lesznek, míg a GeForce GTS 250 vásárlóknak
hát igen, aki Nvidiat vesz ez rosszul dönt
itt a PH!n is sokan írták, h a közeljövőben megjelenő játékok inkább ATI pártiak lesznek
EVIL IS BACK!

Integra
(Jómunkásember)
hirtelen nem is tudom mit mondjak erre..
aki hülye, meg is érdemli...
ijesztő

Comrade92
(fanatikus tag)
Régebben azt mondtam hogy ez szánalmas. Most már inkább felháborítónak találom...
Ilyet ne is mondj, még a végén ezek tényleg megcsinálják...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

schwartz
(őstag)
Mennyi NV drukker...
Ban varhato, vagy vegyem lazara inkabb? 
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson

KaraDani
(őstag)
ez nekem is eszembe jutott, de sztem a 3 as szériában már csak a 340 es helyet fogja elfoglalni a kari, aztán 430 520 610 és itt lesznek komoly bajba 

juliabrilke
(PH! kedvence)
A tervük bejött, működik a marketinges gépezetük. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Akkor mért van Nv-s karid? 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Gyanús a zöld avatarod, de még maradhatsz. Mindenesetre rajtad tartom a szemem.

Balika911
(PH! kedvence)
Susaaa, lazíts, nem ér ez annyit. Inkább készíts be egy zacskó chipset, mellé egy üveg sört aztán évezd a műsort. 
[ Szerkesztve ]

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
705? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

K21_overlord
(tag)
Kéne egy teszt amibe a következő kártyák lennének:
8800ultra 9800gtx 9800gtx+ és az új 250 -es...
Kíváncsi lennék h hány % van az eleje és a vége között. 
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.