nem bírom ki, hogy ne szúrjam be ezt a képet azokból az időkből, amikor még nem spóroltak a nyákkal: 

amúgy nagyon sajnáltam, hogy a rampage előtt megvette a 3dfx-et az nvidia és nem jöhetett ki az a kártya
v5-öknek a t&l hiánya volt a gyengéje, de a rampage-be már beépítették és a teljesítményét gef4 körülire saccolták anno... nem lett volna gyenge... szerintem megmenthette volna a céget... kár értük...
na, offot félretéve... 90-es évek végén még elég sok cég volt a vga-piacon... akkor még szerintem nem volt az nvidiának előnye, de számolhatunk úgy, hogy kb 2000-től 2007-ig minden évben sokkal nagyobb haszonnal zártak, mint az ati... 2008 az atié... ez nem jelent semmit... épp ezért nem szabad temetni, mert ha összességébe nézzük, szerintem magunk alá pakolnánk, ha megtudnánk, mekkora tiszta haszont szerzett eddig az nvidia... és nem olyan hülyék, hogy most maguktól kiszálljanak és átengedjenek mindent az atinak 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris