Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Dunbar

Dunbar
(fanatikus tag)

Lehet bármit mondani az Apple-re, de tényleg akkor indulnak be komolyan a dolgok, ha ők belevágnak valamibe (lsd. appstore, okostelefon, tablet, hangalapú irányítás).

Omnia 7

(#2) EarL 007 válasza Dunbar (#1) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én inkább úgy mondanám, hogy a már meglétező dolgokat saját elképzelés alapján formálják át és a nagyon erős (és a jelek szerint hatásos, haterek szerint agymosás) marketinggel rábeszélik az embereket, hogy vásároljanak. nem maguk a termékek miatt indulnak be, hanem ahogy promotálják.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#3) besk23 válasza EarL 007 (#2) üzenetére

besk23
(kvázi-tag)

Persze, mert sok éven át el lehet adni a termékeket ilyen nagy számban pusztán marketingel. Ugyanmár... És ha még nekem tetszik a termékük és az igényeimet kielégíti akkor agymosott vagyok. Szánalmas...

(#4) EarL 007 válasza besk23 (#3) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pedig ha hiszed, ha nem, benne van az eladási számokban ez is. agymosást úgy értem, hogy egyesek képesek birka mód, gondolkodás nélkül megvenni mindent, ami Apple, csak mert Apple.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#5) Dunbar

Dunbar
(fanatikus tag)

Mondjuk úgy, hogy más megcsinál valamit 10/5 pontosra, ők 10/7 pontosra, és eladják mint 10/10 pontost (aztán a következőt mint tvájszeszemézing 10/8-9-re), de ezzel nincs semmi baj. Pl. ez a technológia is tök jó, és örülök, hogyha fejlődik/elterjed, legalább Microsoft is rágyúr remélem a TellMe-re, hogy ne teen anal-t mondjon ten am-re.

Omnia 7

(#6) j-cool válasza Dunbar (#1) üzenetére

j-cool
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

+1

Szerintem is így van. Ha csak agymosást végeznének akkor nem majmolná őket az egész szakma.

Meg lehet nézni az "okostelefonokat" az iPhone előtt és után, vagy a tableteket az iPad előtt és után...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.