1,5 gigás a geforce? Nem semmi...
Az a fekvő gép irodába tényleg jó lehet, rá a tft, s nincs nagy helyfoglalás. A belseje sem rossz, sőt, egész kellemes.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
1,5 gigás a geforce? Nem semmi...
Az a fekvő gép irodába tényleg jó lehet, rá a tft, s nincs nagy helyfoglalás. A belseje sem rossz, sőt, egész kellemes.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
A 3015-ös csupa AMD procis...és csak mikrotorony.
A 3010-esek Intelesek, azokból van SFF és mikrotorony kivitel.
primus inter pares

Érdekes, hogy még jelentenek be core 2-es brand gépeket.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
És aztán nesze neked cucilista brigádmozg--- akarom mondani ergonómia.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Hát ha még ergonómikus is lenne akkor azért kellene felárral számolni szerintem.
Úgyis irodákba szánják, ott meg még nem számít annyira a kinézet az, hogy menjen.
CSS (Hun)Bloodkiller
ha jól látom a 3010 oldalán is ott figyelnek a kis pöckök, szerintem azok lábak akarnak lenni, és akkor kész is a kettős felhasználású ház
The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.
(#7) eclipse006
szerintem szép a HP Pro 3015 ház,más konfigot is eltudnék benne képzelni ![;]](/dl/s/v1.gif)
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#
Nem érted mit írtam?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Miért mit jelentsenek be a nagy OEM-ek? Intel még nem állított más desktop
versenyzőt a Business osztályban.

Támad a DOS !
vagy feltámadt? 
(- Mit lopjunk holnap főnök?
- hááát mondjuk hozzunk el egy szviccset.. )

Lynnfield?
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"