Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Wander01

Wander01
(lelkes újonc)

Kemény. az a 12 colos még rendben van, de kiváncsi leszek hogy a nagytestvér, a 17 colos vajon mennyibe fog fájni. mert a képátlón kivül semmiben sem job a mostani 5920-amnál, mindenből ugyanaz van benne :)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 2x300+400gb Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

(#2) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
A TV tuner alapfelszereltség vagy opcionális?

"Csak úgy mondom"

(#3) DonK

DonK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gyanítom, nem sokkal, vagy egyáltalán nem lesz olcsóbb a 9400-es inspironoknál, vagy hasonlo hardveru 17-es toshibáknál.
Ami ellene szól:
-1440x900 ekkora kijelzonél nevetséges
-6 cellás aksi kevés
-emellé nehezebb, mint a konkurensek,
-szvsz szarabbul is néz ki
-végül, de nem utolsó sorban: ACER (ami nem lenne baj, csak ne ennyi pénzért)

(#4) gabó válasza Csapi007 (#2) üzenetére

gabó
(tag)

Opcionális.
Nekem a mostani 7720G van, amibem egy ATI 2300 HD van, mondjuk nem nagyon játszom vele.
Szerintem szép a csontfehér szín.

Nekem8

(#5) Csapi007 válasza gabó (#4) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És az ujjlenyomatokat nem csújti a teteje?

"Csak úgy mondom"

(#6) gabó válasza Csapi007 (#5) üzenetére

gabó
(tag)

Erre nem tudok megesküdni, mivel én desktop-nak használom. Nem csukogatom nap mint nap :(

Nekem8

(#7) Wander01

Wander01
(lelkes újonc)

a csontfehér belsö igy fél év távlatában lassan nagyon nem meggyözö. én tizujjal gépelek rajta (sokat) és gyönyörüen látszanak a gombokon hogy szürkék, retkesek (nem autoszerelö vagyok :)) ) valaki mondjon nekem ötletet hogy mivel lehet ezt rendesen lepucolni... a tetején nekem még fent van a gyári nejlon, az már jo karcos, le kell cserélnem a táskámat valami laptopbarátibbra, de a clevonak jo volt az :)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 2x300+400gb Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

(#8) Dr. Akula válasza Wander01 (#7) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Az aliensav tökéletesen oldja. :)

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#9) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

No flame:
Aki jót akar magának nem vesz acert... A kulcsszó : szervíz... :(

(#10) Juca mami

Juca mami
(újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok.

Nekem Aspire 2920asom van. Nemrég vettem. A fedőlap gyönyörű, de még rajta van az a randa gyári védőlap. Nem is tudom, le is venném, meg nem is. Így, hogy rajta van, nem igazán élvezhető a Gemstone design.

A teljesítményével teljesen meg vagyok elégedve. (Rám katt. és látod a paramétereit.)

A csontfehér is design. 3 hét után viszont takarítgatni kell. Én egyszerű Cillit Bang-gel takarítottam a billentyűzetet. A képernyőt speciális kis törlőkendővel.

Óvóm-védem a külsejét is, rendeltem hozzá tartozó ZeroShock tokot, nem is vészes az ára.

VISZONT!!! :Y :Y :Y Ma fedeztem fel reggel, hogy a kijező alatt a műanyag (az ACER felirat felett) kissé eláll a képernyőtől, és ez bosszantó. Ennyi pénzért az ember már kifogástalan terméket szeretne... Nem nagy hiba, csak esztétikai... De akkor is...

Kicsit láma még... de fejlődőképes, nem reménytelen eset... :D Babó szerint kis függőkert... :D Spring szerint über-giga-turbo-mega-brutál függőkert...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.