hurrá
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
hurrá
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Hát nem mondanám, hogy hatalmas újításokat eszközöltek volna ebben a verzióban. 
[ Szerkesztve ]
A Flash gyorsítás azért nem sámli... 
PH semleges

Kell azt egyáltalán gyorsítani? 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
azthittem valami javitás kap a NFS Shift...de nem
semmi
de ennek ellenére felpakolom
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Megint előjött az a bug, hogy kifagy a Catalyst Install Manager, erre a megoldás, hogy parancssorosan telepítünk.
El kell indítani a telepítőt, kicsomagolni valami egyszerű helyre, pl C:\Driver.
Utána a parancssorban az oprendszernek megfelelően Bin (32 bites) vagy Bin64 (64 bites) mappába navigálunk, majd:
atisetup.exe -install -output screen
Ezzel feltelepül minden és működik, csak újra kell indítani a rendszert.
Megjegyzés: Az -output screen nem szükséges, csak kiírja, hol tart a telepítés.
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Na erre kíváncsi vagyok, ki is próbálom minél hamarabb. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Pedig annak én is örültem volna..
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Hogyne kellene. Nem csak 3-4 GHz-es kétmagosok vannak a világon 
Amúgy egy szarabb youtube HD (ami minden, csak nem HD) egy erősebb procin is látható jeleket tud hagyni kihasználtságban. Ezen segít az Adobe és a VGA gyártók is immár.
PH semleges
Ez vicc? 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Hát azért én örülök, video lejátszásnál valamiért hibázgatott a video kártya, és érdekes mód csak a 9.10-es driverrel. A 9.10 betával egyáltalán nem tapasztaltam ezt a hibát. Az is érdekes hogy csak Media Player Classic-al jött elő.
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
adobe csak csináljon egy 64 bites flashplayert, én már azzal is megelégednék 
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Nem kívánsz kicsit sokat? 
[ Szerkesztve ]
PH semleges
Előbb csináljon egy normálisat 32 bites Windows-ra, Linuxra, utána már vágyokazhatunk a 64 bitesre. 
szégyen hogy mióta nincs rendes gpu gyorsított és x64 flashplayer...
[ Szerkesztve ]
El is kezdeném tölteni ha végre bejönne az oldal... Tehát ez nagyon jó mert ezen a kölcsön laptopon ez a Xpress 1100 elég gyengécske meg még a Vista is eszi azt az 1 Gb memóriát eléggé. Mondjuk ezzel a kölcsön nettel nem mernék full HD videót nézegetni 
Kezd iPon szint lenni...

nálam mpc-vel jovolt eddig az összes catalyst és a mostani is
Nem lehet hogy azért lassú mert az eleve kevés 1gb memó ( Vistának) még tovább apad a vga miatt?
hmm bezzeg a régí szép idők inf+ 1-2 dll és megy 
Dragon Age-re sem gyúrtak... mindegy, lehet, hogy majd feldobom.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Csináljanak vmit flash helyett...
Milyennapvan?
Win7 alatt vajon már működik a megjelenítő nem natív felbontásának használata esetén az állítható GPU resize és a különböző resize funkciók (arányos, kinyújtás, központi időzítés)? mert 9.10-el mind ki van szürkülve...
de majd este megnézem, felteszem a 9.11-et
[ Szerkesztve ]
http://soundcloud.com/morbidezza

Ott van az MS Silverlight-ja, már elég sok oldal használja. Azon persze lehet vitatkozni, hogy elég lenne e mindenhova FP9 vagy FP10 helyett 
Van 64 bites FlashPlayer, állítólag 2008 márciusában volt alpha állapotban, és most az első 10.1 híreknél volt valami hír róla, hogy bátrak szedhetik a béta verziót. A vicc az, hogy valamiért CSAK Linuxra.
A Flashgyorsítás meg kell, egyrészt van olyan alkalmazás, ahol kell, mint a most debütáló full HD Youtube, másrészt a fakezű fejlesztők álltal sz*rul összelapátólt (vagy lopkodott) barkács flashek miatt. Múltkor volt egy jopofi reklám valamelyik oldalon, kb. összes kétmagos procit beterhelte 100% körülre ... 
Close the World ..... Open the Next!

Köszi! Megpróbálom a 9.12RC2-vel, mert ott dettó ilyesmivel került végtelen ciklusba a telepítő 
[ Szerkesztve ]
Close the World ..... Open the Next!
Ó de tényleg! Milyen igazad van! El is felejtettem, hogy a laptopoknál a memóriából kap a VGA... Akkor pláne Win7-et kéne rátenni az nem enné ennyire 
Kezd iPon szint lenni...

Tegnap teszteltem a Flash 10.1-et... régebbi Catalysttel.
HD 3470-es notin semmit sem gyorsított.
A vicc, hogy régi nagygépen Radeon 9800 Proval szerelve, HD-t 30 FPS-el játszotta igaz láthatóan gyengébb minőségben. Régen ez a gép 5-6 FPS-el játszotta youtube HD-t. (Hivatalosan pedig nem is gyorsíthatná, szóval nemértem, de a tény az tény)
Kizárólag IE alól működik az új player.
Notira felraktam az új catalyst-ot. Flash 10.1-el egyáltalán el sem indulnak a videók.
Nem írom alá!
Eladó Galaxy Spica: hardverapro.hu/apro/galaxy_spica_gt-i5700/friss.html

Feltelepítettem én is ezt a 9.11es catalystot és csak annyi változott, hogy a monitor tulajdonságaiban nem tudok 75Hz re kapcsolni, csak 60ra, eddig 75Hz ment és úgy jobb volt, de már nem rakom vissza a 9.9et, inkább megvárom a következő katát 
[ Szerkesztve ]
nekem nem natív felbontásba állítás után sem aktív az "Átméretezés" menü 
LG 32LH4010 LCD TV & Win7 x64 @ Catalyst és CCC 9.11

Így próbáld!
"Kép méretezése" menü, na...
SpeedR: én nem az underscan/overscanről beszélek (az működik, és 1:1 pixelmapping megvan), hanem a Grafika/Jellemzők fülön látható "Kép méretezése" funkcióról, ahol be lehetne pipálni, hogy GPU méretezés engedélyezése, azon belül pedig a képarány megtartása kéne nekem
mindez CS 1.6 640x480 felbontásra kéne, a 32"os LCD TV mellett... XP alatt megy (most az alatt játszom emiatt), Vista alatt ment, Win7 alatt nem megy 9.10 és 9.11-el sem
[ Szerkesztve ]
OK, hogy ki van szürkülve ez az opció nálam a CCC-ben W7 alatt és a rádiógomb mindig a "kép méretezésre teljes képernyőre" beállításon van ragadva, de már megpróbáltam megoldani úgy, hogy a CS 1.6ot 640x480-ban futtatom (a driver ugye emiatt a hibás beállítás miatt kihúzza teljes szélességbe a képet, így torzul az egész) és a TV-n állítom be a 4:3 arányt 16:9 helyett, de így is torzul a kép, nemugyanazt érem el vele, mint XP alatt GPU scaling+képarány megtartása mellett
na mind1, befejeztem, XP alatt CSzek és el van intézve...
Nem értek teljesen egyet. 
Egy HD4670-en próbáltam az új player-t az új Catalyst-tel. Igaz, nem olyan látványos, mint egy 1080p alatt a DXVA nélkül és DXVA-val a lejátszás, de megy a támogatás. Kevesebb lett a kihasználtság ~10%-kal (a GPU kihasználtsága 5-6% körül mozog). Kipróbáltam IE8 alatt és FF alatt is. az eredmény ugyanaz.
PH semleges
írja hogy régivel nézte 
így jó hogy nem ment...
Amúgy nálad is előjöttek ilyen furcsák képhibák? Mert nálam igen szétmegy a kép bizonyos részeken.
Legjobb a FF meg IE alatt a gyorsulás, legroszabb a Chrome alatt, és az Operában meg a Chromeban kevésbé megy szét a kép. A legroszabb meg az IE ott eléggé szét tudott csúszni menet közben, így leg ajánlatosabb az Opera mellé, mivel ott a kép valamelyest jobb volt és közel a FF és az IE tempóját diktálta...
asd fgh jkl éáű
Ja, azon átsiklottam.
Akkor csak úgy írtam, hogy megy.
Annyira nem teszteltem, de nem ment szét néhány Hulu HD lejátszása közben a kép. Azért most már figyelni fogok.
PH semleges
"HD 3470-es notin semmit sem gyorsított."
oda van írva, csak 4xxx és 5xxx-en gyorsít... hogy száradna le az amd-sek arca amióta 4xxx-van leszarják a 3xxx-et pedig kb ugyanaz (mint ahogy az 5xxx-is, csak kevesebb stream procival).
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Inkább ne csinálnának semmit, szinte az összes programjuk bíííííp nagy és bíííííp lassú.
A Flash egész jó kis cucc' volt, ameddig az Adobe hozzá nem nyúlt...
One trend a day keeps the doctor away
az ATT-vel is jó próbáltam
együttműködnek
150/200-on jár a hd4850esem idle-ben

Sajnos így van ez most már, mindig az új szériákat gyorsítják, a régiekkel nem nagyon foglalkoznak 
Ha szabad érdeklődni milyen feszültségeket(2D, 3D low, 3D high), és egyéb órajelet (2D, 3Dl,3DH) használsz?
Kezd iPon szint lenni...

32 bites XP-re felrakta valaki? Működik neki a Catalyst Control Central? Nekem nem óhajt elindulni! 
A kínai Nagy Falat eredetileg Chuck Norris távoltartására építették. Csúnyán melléfogtak!

-Az enyémen full lekellet gyúrni az előző meghajtót mert 640x480-as
4bit/60Hz-es képet produkált a szimpla telepítés során.
-Vagyis a korábbi meghajtókkal igen csak összetud akadni a 9.11-es vagy
a ccc-je..
-Egyébként sem játékokban sem bench-ben egy centit sem gyorsult
a 4670-em a 9.9-eshez képest. 

Igen de akkor hogy lehet fizikailag az, hogy a régesrégi 9800 Pro-s gépemen meg 30 FPS-el mennek a HD videók? amikkel eddig soha ! méghhozzá a régi catalyst-tel.
Szerintem akkor lehet nincs is köze a VGA-hoz a dolognak. Max intel vs AMD. Intel celeron 2800-am van benne. AMDs notin meg semmi gyorsulást nem tapasztaltam. Bár ennek fizikailag nemsok lehetőségét látom. cerka sokkal régebbi, alig támogat vmi újabb féle utasításkészletet.
Nem írom alá!
Milyen playerrel?
(Egyébként a filmes anyagoknak 24 fps-sel kellene mennie, az interlaced anyagoknak meg (megfelelő deinterlacing után) 50 vagy 60 fps-sel...)
.NET Framework 2.0 kell neki és elindul.

Az előző verzióval működött... Ráadásul .NET 3.5 SP1 van felrakva. Ennyire azért nem vagyok amatőr!! 
A kínai Nagy Falat eredetileg Chuck Norris távoltartására építették. Csúnyán melléfogtak!