Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hmm, A kép alapján nekem tetszik ez a design.

(#2) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszetősek, leginkább LED-es dolog vonz benne. Kiváncsi vagyok menyivel csökkent így a fogyasztásuk egy sima TFT vagy hasonló panelhoz képest.
4860-as AMD az milyen fajta lenne 4850 vagy 4870 mobil változata?

Family Guy Online - Closed Beta

(#3) yorka

yorka
(tag)

Kérdés az ár, és a minőségi hatás.
14"-on nem tudom minek erőltetik a 16:9-et.

(#4) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Csini:)

(#5) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes helyen van a tapipad.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#6) Comrade92 válasza Enton (#2) üzenetére

Comrade92
(fanatikus tag)

Havernak van Asus notija, de abban a VGA a 3xxx sorozatból származik, illesztőprogramot meg nem találni hozzá, ati weblapján nem létezik...

(#7) K3NZO válasza Skizz (#5) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Jobb kezeseknek szerintem előnyös. Bár nagyon hasonlít ez a külcsín a hp-éhez (most kapásból nem vágom de van egy ugyan ilyen notija barátomnak csak hp márkából :). ).

[ Szerkesztve ]

"Per aspera ad astra"

(#8) -XadAnuX+ válasza dbius (#1) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Nekem is ;)

(#9) luw2win válasza Skizz (#5) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Azért tűnik furinak, mert ott van a numpad is, és a tapipadot pedig a a betűsrészleghez igazitják általában. (tudtommal)

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#10) Stiky válasza luw2win (#9) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Ahogy mondod. :)

Egy 17" -es példány ezzel a 4860-assal már meglehetősen jónak ígérkezik.

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#11) lsc válasza Comrade92 (#6) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Esetleg asus oldalán, de szerintem ati-n is van .

Az élet kegyetlen .

(#12) rudi válasza luw2win (#9) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Majdnem! Azért ilyen fura az elhelyezése, mert tényleg a fő billentyűzethez igazítják, az pedig tényleg a fullos numerikus pad miatt csúszott el, viszont az egésznek az okozója a 16:9-es oldalarányú kijelző.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#13) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Turion X2 Ultra van, az Ultrával a végén [link], az RM-70-esek sima Turion X2-k. [link]

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#14) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem egyébként ez a K nagyon Toshibás. Ott is ilyen sávok vannak a fényes felületen, csak nem keresztbe hanem hosszába. A hangszórók ott is minőségiek és a touchoad gombjai nagy ezüstösek.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#15) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah most már aztán van mindenféle kijelző arány, illetve méret...csak győzzük megjegyezni :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#16) wwenigma válasza Comrade92 (#6) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A haverodnak add át üdvözltem, gondolom diplomás ember lehet, azok nem ertenek semmihez. :DDD

A design gyönyörű, csak lóvé nyema. :(

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#17) jasohn

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Tádááám HD 4860:
[link]

Itt meg lehet nézni a specifikációját, nem annyira rossz mobil szinten.

És tényleg szépen néz ki, bár én még a fedlapot is megvizslatnám :DD

(#18) t72killer válasza jasohn (#17) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ellenben ez a geforce 102M számomra eddig ismeretlen volt, de az infók alapján nem nagy durranás, az alap mobility radeon HD4*** cuccok mind teljesítmény, mind fogyasztás terén lesöprik az asztalról - nemkülönben az intel 4500as "gyönyörűségét"...

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#19) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

"NVIDIA GeForce G102M" ez vajon melyik kártya átnevezett verziója..? :U

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#20) t72killer válasza nuke7 (#19) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

9400M (G), 8400M GT - gyártástechnológiát nézve nem tom, szerencsés esetben már 55nm-en készül, de kitudja. Lényegi előrelépés nem történt...

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#21) tacsk0

tacsk0
(tag)

Hello

A videokartyak eleg tetszetosek, processorok sem utolsoak. Bar az arra en is kivancsi vagyok!

Udv tacsk0

~˛-----˛/**

(#22) Peat;) válasza yorka (#3) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Miért az 1280*800 is akkor túlzó 14"-ra, 12"-ról nem is beszélve? Főleg hogy több évvel ezelőtt divat volt az 1440*900? A 16:9 hd tartalmak lejátszása egyre jobban terjed, akinek fontos a hordozhatóság (2 kiló körül legyen a gép, de azért lehessen nézegetni rajta) ugyanakkor odahaza van egy lcd tv-je (rákötni) annak teljesen okés ez a gép is. De Asus szerintem elmebeteg árakat fog szabni. Meg úgy cakk pakk amióta bejött a netbook mánia a 14.1-13.3 méretű notebook szerintem kevesebb van és azok is drágábbak... :((( pedig nem hinném hogy egyedül gondolom azt hogy 14.1/13.3 az arany középút.

[ Szerkesztve ]

(#23) kovsol válasza Comrade92 (#6) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

töltsön le egy mobility moddert és egy sima driverre eressze rá és úgy telepítse

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#24) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nesze neked világválság, csak van azért igény rá rendesen :K

(#25) littlelion21

littlelion21
(VIP)

De jó hogy csak AMD proci mellé tesznek ATI kártyát...

(#26) t72killer válasza littlelion21 (#25) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyugi, lesznek még bőven olyan jelöltek, ahol combosabb vagy esetleg ULV core2 mellett dorombol majd radeon grafika:)

(#27) nuke7 válasza t72killer (#20) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

:W fantasztikus... ezek hogy maradnak még életképesek a mobility radeon hd3xxx és hd4xxx -es sorozat mellett..?! :U

t72killer: ilyen KELL nekem! :DDD :C komolyan, mintha valaki az álom-laptop-omat valósította volna meg... egy baj lehet vele. az ára..?! :F :W
(habár nekem se SSD, se 3G, se nagy winyo nem kell bele :U - hátha... )

[ Szerkesztve ]

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#28) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem néz ki rosszul, de felejtsék már el ezt az ujjlenyomatgyűjtő zongoralakkot, az Isten szerelmére...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#29) sonykor

sonykor
(kvázi-tag)

Nem forgatható a webkamera. Kár, mert ez egy sajátossága volt a az asus-oknak. Toshiba A300-as szériát koppintották.

(#30) tome.jr válasza wwenigma (#16) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te biztos egy ezermester gyári melós lehetsz :DDD

Érdekes volt a hírre kattintva "Notebookinvázió az ASUS-tól" hogy egyetlen egy darab kép árválkodott a cikkben ;] Valahogy másképp képzeltem az invázióról szóló cikk képanyagát. :D

[ Szerkesztve ]

(#31) t72killer válasza nuke7 (#27) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bizony, elég vérszegény darabok... Egy alap HD2400XT - ami nem mai gyerek már - lemossa őket a pályáról, pláne ha pl az intel cucc HS gyorsítását nézzük (vagy inkább nem nézzük).

(#32) Enton válasza jasohn (#17) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami hasonlóra gondoltam én is.
Szal a 4860 az a 4870 kicsit visszafogott változata mobility-ben a 4830 pedig a 4850-es ugyanígy "lebutított" verziója. :C

Family Guy Online - Closed Beta

(#33) kovsol válasza jasohn (#17) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

Memory Bus Width (bit): 128-bit :(

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#34) jasohn válasza Enton (#32) üzenetére

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Igen azok, de ahogy néztem-igaz már tegnap és nem tuti, hogy jól emlékszem-az újak már 40 nm-en készülnek.

kovsol #33: hát igen sajna mobil vonal hátránya :(

[ Szerkesztve ]

(#35) jasohn

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Ezt a cikket nézzétek meg és kiderül, hogy tádááám a HD4860 mobil az lényegében egy 4770-es mobil verziója, ha a számokat összehasonlítjuk.

(#36) VaniliásRönk válasza kovsol (#33) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nyilván alig valamivel jobb a 64 bites HD3470-ednél, szót sem érdemel. :))

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#37) kovsol válasza VaniliásRönk (#36) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

nem tudom mi köze van hozzá, hogy nekem mi van a notimban

de most hogy kijött a 4770-es hír így jól látszik, hogy arra fog épülni ez a kártya is így már más fekvése van a 128 bitnek is

(#38) VaniliásRönk válasza kovsol (#37) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A busz szélességén marhára felesleges addig fanyalogni, amíg nem vagy tisztában az órajelével, ez már kismilliószor le lett írva, mégis akárhányszor kijön egy 256 bitnél szűkebb busszal ellátott kártya, rögtön jönnek az ilyen értelmetlen hsz-ek.

(#39) kovsol válasza VaniliásRönk (#38) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

ATI Mobility Radeon™ HD 4830 Graphics
Memory Clock 800 MHz - 900 MHz
Memory Type GDDR3/DDR3
ezt néztem és akárhogy nézem nem hiszem el, hogy nem lesz memoria limites ez a kari a másik a GDDR5 el az még oké

és igen még szerencse, hogy a te hozzásszólásod nem volt értelmetlen

(#40) VaniliásRönk válasza kovsol (#39) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

És akkor mi van ha memórialimites? A teljesítményért fizetsz, tök mindegy hogy mi limitálja.

Tiszta szerencse. :D

(#41) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fenébe hogy nincs intel cpu - amd vga kombó... :U :)

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.